Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Borlach-Robotninja(debuffandheal); 3-0 Skoru da güncelledim. 6 ağustosta askerim. Turnuvanın bu kadar uzayacağını tahmin etmemiştim. Olur da turnuva ben gidene kadar bitmezse rakip galip sayılsın diye şimdiden uyarayım dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 mulgear 1 - 3 quel ggwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Quixef - 0ne (SilverHawk): 3 - 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Ben çarşamba tatile çıkıyorum. Telefondan girerim arada. Spyro ile karşılaşırsak oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 quixef beni cebren ve hile ile elememişsin çok kırıldım bak :D dsagdadssgdds Edit: Bide bu yeni eşleşmede karşı tarafın bnet id nerede? Ben bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 http://binarybeast.com/xHS1504224#participants Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Todesengel said: quixef beni cebren ve hile ile elememişsin çok kırıldım bak :D dsagdadssgdds Edit: Bide bu yeni eşleşmede karşı tarafın bnet id nerede? Ben bulamadım. sexslave#2842 ekle üstad , ben seni ekleyemiyorum nedense çıkmıyor ismin bnette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Şimdi okuldayım battle.net restricted o yüzden ekleyemiyorum. Akşama eklerim maçı yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 khala 3 - 2 ahmedinejad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 helal khala. bu arada quixef iyi yaptın kangrenli bölgeyi keserek. yoksa bitmezdi turnuva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Spyro 3 - 2 Wishmaster gg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Benim iki tane güvendiğim deck var. Geçen maçlarda 3.'yü bi mech mage seçtim, bi patron seçtim, bi priest seçtim. Bu maç niyeyse midrange hunter oynayayım dedim, elime yüzüme bulaştırdım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 ben de oil yerine mill seçtim farketmez dedim oynıyım amelelik ettim hatalar hatalar sonra =( grim warrior oynarken de 6 kartım kala 1 tane bile warsong commander gelmedi qqladım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Double elimination dimi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 8 grup var 4 tane alakasız grup maçlarını yapmış sadece ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Todesengel said: Şimdi okuldayım battle.net restricted o yüzden ekleyemiyorum. Akşama eklerim maçı yaparız. bu akşam müsaitim abi ben gelirsen yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Riverwind said: Todesengel said: Şimdi okuldayım battle.net restricted o yüzden ekleyemiyorum. Akşama eklerim maçı yaparız. bu akşam müsaitim abi ben gelirsen yapalım Dürttüm bnet'ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Tode vs Riverwind(sexslave) = 3 - 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Yari finalde basarilar tode :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Niye öyle dedin ki :D(ANLAMADI) Daha çeyrek final var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Askere gidiyordu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 marty 3 - 2 slint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Borlach ile maç yapmadık ama biri maçı girmiş. Adam harbi askere mi gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 applevodka ve arma da yapsın maçlarını da bitsin UB ilk roundlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 expansion cıkacak turnuva bitmeden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar