quixef Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 [SAM MODE] HER MAÇ 3 FARKLI CLASSTAN 3 DECK OLMASI TEK ŞART, ONUN HARİCİNDE İSTERSENİZ GRUP MAÇLARININ HER BİRİNE FARKLI DECKLERLE FARKLI CLASSLARLA ÇIKABİLİRSİNİZ. [/SAM MODE] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Quixef - Xelee: 1 - 3 (QQ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Skorları raporlarken sonuç 1-0 diye çıkıyor grup aşamasında ama detaylara skoru girebiliyorsunuz, nasıl işe yarar bilemedim ama işe yarayabilir o yüzden siz yine de o detaya girin asıl skoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 axedice said: Beni hem sabonis, hem de acele aynı gruba atan rngye teşekkür ederim. Sorry about that Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Grup D'yi ekledim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Mulgear 3:1 Riverwind 0ne 2:3 Riverwind gege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 quixef elenmiş gene? gene ortaya almışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 quixef kızım yaz one / silverhawk 0 - 3 mulgear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Grup D yi ekledim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Ben bayramdan sonra yapcam. Kusra bamyayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Quixef - Malciyır: 3 - 2 Quixef - Riverwind: 3 - 0 Quixef - Xelee: 1 - 3 Fin ve 0ne bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 bonesoul vs spyro, 1 - 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Tode - Debuffandheal(RobotNinja) = 3 - 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Quixef - Silverhawk: 3 - 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 sayfadaki battletagim yanlış gözüküyo accounta da erişemediğim için değiştiremedim: fevax#2473 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 grup a'daki tunca benim bu arada : > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 bayramdan dolayı falan bakamadım bugun. yarın halletmeye calıscam mac islerini kusura bakmayın gecikme için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Slint said: grup a'daki tunca benim bu arada : > Haydaa Alan yetkilisi turnuvada yok o zaman, abi forum tunca sı sen orada tunca yı görünce "haa kaydolmuşum ya" mı dedin? lel nasıl oldu abi bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 ben kaydolmuştum da onaylamamıştım ama benim zannettim görünce =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Xelee 3 - 2 Silverhawk / 0ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 abi elinde 2 kart varken bile oynamak için rope'u bekleyen insanları anlayamıyorum ya, kasten yapıyolar orası kesin de, sanki 5 kartlı combo yapıcak 1 off lethal olur mu olmazmı hesabı yapar gibi oynuyolar. Kahvedeki emeklileri getirsek bu kadar beklemezler bi kart atmak için valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Kesinlikle kasten yaptigim bir hareket degil. Oyun zevkini azaltmak gibi bir niyetim yok. Kusura bakma. Edit: Ustteki msjin Silverhawk / 0ne tarafindan atildigini dusunerek yazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Ağlamak için para mı alıyorsunuz olm siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 aquila said: Ağlamak için para mı alıyorsunuz olm siz. yok beleşe yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Xelee said: Kesinlikle kasten yaptigim bir hareket degil. Oyun zevkini azaltmak gibi bir niyetim yok. Kusura bakma. Edit: Ustteki msjin Silverhawk / 0ne tarafindan atildigini dusunerek yazdim. kozlarımızı paylaşamadık henüz bana yaparsan BARÇALARIM seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar