mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 bu arada 3 deck derken 3 farklı class diye belirtelim mi? thalnos yerine bi kobold bi loot hoarder koyup geçmesinler dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 ilk postta birseyler yazmis quixef ama, fikir alisverisi falan demis, konusalim demis. fazla demokratik olmus. bi admin editlesin de, kurallar bunlar ya sev ya terket desin bitirsin isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 bo5 & conquest yazılmıs iste, gayet acık kurallar. deck ban yok, kazanan deck degistirecek sistem bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 deckleri bildirme vs olayı nası olucak peki? mesela yendim deck değiştiricem, rakibimin kaybettiği deckin çeşidini biliyo olucam atıyorum 2 tane rogue deckim vardır biri onu counterlıyodur onu seçerim çirkefleşilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 rakibinle eşleştiğinde başta soyliceksin 3 adet seçtiğin classı, artı olarak oyun sırasında maç ekranından çıkmak yok (böylece deck editlemek yok), çıkan disqualify direk. 2 rogue deckinin olupta maç ekranından istediğini seçmene yapacak birşey yok. zaten deck banlerde de olay sub-arch ban değil - miracle rogue, face hunter banlanmıyor, direk class banlanıyor, rogue, hunter vs olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 bo5'sa 3 deck yeterli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 pardon dogru editliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 ne zaman başlıyor, ben katılırım yer var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 http://binarybeast.com/xHS1504224 şurdan kayıt ol var yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 son 1 hayde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 double elim nası oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 kuralları netleştirip yazsak güzel olur. böylece ban olcak mı olmucak mı tüm turnuva aynı deckler ile mi oynanacak yoksa maçtan maça deck değişcek mi böyle şeyler konusulmus olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 quixef said: - Lig olayı gereksiz uzatıyor, doğrudan eleme usulü - Her aşama için 3 günlük bir zaman aralığı belirleyeceğiz, o 3 gün içerisinde rakipler ne zaman anlaşırlarsa o zaman oynayacaklar, ancak bir kere bir maç tarih ve saati üzerinde anlaşılıp turnuva yöneticisine bildirildiğinde, o saat ile bağlı olunacak, taraflardan birinin 15 dk. gecikmesi halinde hazır bulunan taraf maçı kazanmış sayılacak. - Maçlar BO5, Conquest stili. Yani kazanan deck değiştirmek zorunda, kaybeden ister değiştirir, ister değiştirmez, deck banlamak diye bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 laan ofise donunce kayit olayim ben de , son bi yer kalmis asdda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 deck değiştirmek yanlış bir tabir orda, adam 3 tane farklı face hunter deck yapabilir mesela, her deck ayrı classtan olmalı diye ayrıca belirtilmeli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 secilen 3 class turnuva boyunca sabit mi yoksa mactan maca degisebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 mactan maca olur genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 e 23 kişi olmuşuz +1 gelsin go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 gelmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 http://binarybeast.com/xHS1504224 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Xelee nin katılımıyla 24 ü tamamladık. Turnuva startını verdim, 6 kişilik 4 gruba random dağıttı Binarybeast. Bu gruplardan 4 er kişi çıkacak. Maç programı Binarybeast te mevcut, her onaylanmış kullanıcı kendi maçını raporlayabiliyor, ihtilaf olursa bana mesaj atın (screenshotlarla beraber) düzeltirim. Binarybeast grup aşamasında BO1 raporlamaya izin veriyor, o yüzden siz yine BO5 / Conquest maçınızı yapacaksınız sonra yenen 1-0 diye girecek sonucu. HERKES FARKLI CLASSLARDAN 3 DECK İLE KATILACAK. KAZANAN DECK DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA, KAYBEDEN DEĞİŞTİREBİLİR DE DEĞİŞTİRMEYEBİLİR DE. YANİ HER 3 DECKİYLE RAKİBİNİ YENEN, O MAÇI ALMIŞ OLUYOR. Herkese başarılar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Beni hem sabonis, hem de acele aynı gruba atan rngye teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Ben kendi grubumdakileri ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 battletagimi ekledim grup C ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Quixef - Riverwind (Quel-Thul değil) : 3 - 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar