Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Ya istediğini yap sen dostum. Nasılsa üstünden geçeceğiz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 heh, verdin gazi adama, bir sonraki turnuvada fakir ama gururlu bir genc vardi diyip ezicek seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Ne üşengeciz ya. Yok mu şu işe el atacak cengaver? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 14 kişi olmuşuz, 2 kişi daha bulun kaldıralım treni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 son 1 aksıra aksıray aksıray kalkıyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 I͚̖̥̼̜͎͚a̟̖̹̞̺̺̯!̬̩̣̩̺̰ ͈Í̺̟͉̗ͅa̺̖̣̤!̼͉̫͖͔͟ ͔C̯̤̩͞t̞͓̗͟h̠̙̹͇̣̪ͅu̥̰̦͙̺ḷ̩̲͖h̵̲̳̯͈̥̮u̖͈̤̲̫ͅͅ ̻̯f̢͈̮̺͔̥̫ͅh̬̼̪͖̥̻ͅţ̱ͅa̸̤̭̩͇͓g͉͎̩͚̺̪̙n̬̼̗!̗̙̦́ͅ ̤ ̤̼̮O͞n̢͇̘ͅe͇ͅ ̝͘pl̷͖̭̺͙͓̱̜ay̦̣e̻̰͙̱̭̪ͅr̹͎̩͖͈ ͎̞̥̻̫ṱ͓͚̞͡o҉͉̟ ̮͉͖̭͇͘ru̢͈͓̯̫̺̼l͎̻̻͇e̗̥ ̟̮t̠͚͍̣he͓͇̞̹̗̦̫m̯͚̗̳͖̠ ̣̜a̛̪l͟l̮̜̳̼̹,̬͚ ̡̹on͓̱̙̯ͅę̳̼̪̦ ̻͖̰̯͕̲p̪̼̤̣la̷͙̜͍y̝͠ę̭̤̪̟r͎͍̕ ̭t̲͞o̬̖ ̳̥̪͠f͠i̯͈͉̙̥̭n̘͔̼̹d̨ ̙̱̟̮̱͕o̱̠̪̖̫͖͔̕t̫̣͚̪̤h͙̯̱̦͘er͟s̲̩̱̝̀,̯̲̫̖̕ ̰͕͎͞o̥̤̙̰͉̞n̛̪̤̫̼̼e̤͉̠̕ͅ ̀p̦̟̻̰l̺̳͍̲a̤͍͔̦y͚e̵̮̳̣̰͖r̛ ̖͈̳t͈̳̱͖͜o͍̜̣̼͠ ͖b̟̺̟͉̲̳̞͘ŗḭ̭̠̫̗̞͖n̵̩̘g̴̞̯̠͍̯̗ t̡͉̤̰̦̲͖ḫ͖̞̼͔ͅe͙̭̦̹͉̤m̧̥͖̬̺ ̮́al̨l̷ ҉͍͍͈̹̯̻ą̠n̠̦̠̠̟d̫̰͡ ̰͚̲͖͙̦i̷̩̫̭̮̰͚ͅn͔̭ ҉͎̪t̵͓h̹͔e̵̼̰̟̺̮̪ ̠̕d͉͇̣͖̻͈̗͡a̶̺̙rk̻͇͡n̖͉̗͚͓̜̮̕e̙̤s̢̤͍͇͕̜̪͚s̨ ̰ͅb̳̹̞̪̕ḭ̤n̘̫d̵̲ ̵̤̥̺͕t͎͉̪h̴͎e̮̣͖̦͚͟m.̟ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 katılamadım ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Ben katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Registered Players 17 Confirmed Players 15 ONAYLA BENİ BÖLÜM MODERATÖRÜ TARAFINDAN SANSÜRLENMİŞTİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Şikayet ettim umarım banlanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 beni de ekleyin :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 facehunter alan olursa toplanıp dövüyo muyuz yoksa bonzi titleı mı veriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Fin said: beni de ekleyin :3 yukarıdaki linke gir kendini ekle hocam ben sadece onay veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Ben var mıyım la biri baksa? 2 ay önce falan sign olmuştum. İnternet sitesi blocklu üniversitede :/ Edit: Varmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 ne zaman baslıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 ben yazılmamış mıyım? hayda... 32 olmucaz mı gerçi 32 olmamız zor. vay babasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Quixef, ben de kaydolmuştum da onaylamamışsın herhalde, bir bakar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 khala said: Quixef, ben de kaydolmuştum da onaylamamışsın herhalde, bir bakar mısın? Hocam doğru yere kaydolduğundan emin misin, onaysız kimse yok, onaysızlar da o listede görünüyo zaten Hem sabonis hem senin için: http://binarybeast.com/xHS1504224 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Eğer bu 2 arkadaş gelince 20 de kalırsak 5 li gruplara çevirebilirim, var o opsiyon zaten anladığım kadarıyla ilk 2 ler çıkar çeyrek finalden devam edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 ben de katildim. turnuva kurallarini falan ilk posta yazmak lazim. deck banlama, degistirme kurallari vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 ben facehunter'ı banlıyorum direk alanı da çok pis pataklarım (irl yada oyunda farketmez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar