Liebe Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 RamsesII said: dana22 said: peteklerin havasi alin.. bilmiyorum o nasıl yapılcak bizim kayınvalidenin ev 500 lira fatura gleince bile ısınmıyordu, en son artk bir tane usta çağırdılar kombi temizliği yapıyormuşbi aletle temizlemiş o petekleri şimdi hamam gibi evleri en düşükte yaktılar max 250 geldi 3 aydır. petek ağzına kadar hava dolu değilse çok bişi farketmiyor hava alınca ya 2 parmak kadar yer daha yanıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 tamam abi ben de bakayım, kombiciye söylesem yapar herhalde. TEmizlik dediğin iç-dış mı, boru-petek içi ve dışı?= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 forgiver said: dana22 said: yekeyeke said: Bana kombici takarken 2'yi geçmesin, 1'den aşağı inmesin demişti, 4 nedir abi :) belki adam kombi satiyor ? ooo büyük olay, virgül eksik çok komik espri oldu sabaha kadar gül :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 1-2 arasi olsun yeter, ne olduğu çok onemli degil, sadece ayarlayabiliyorsan ortada olmasında fayda var. Kaloriferin havasini bosaltcaksan en yuksekteki petekten (genelde banyoda olur) bosaltman daha mantikli olur ama tum peteklere de bi el atabilirsin. Biraz suyunu bosaltip sonra kombiden basinci duzeltirsin. Basinc olmasi gerekenden düşükse verim alamazsin, yuksekse problem olabilir tesisatta ama kombiler genelde su atiyor dengeleyene kadar. Bi de alarma gecebilir marka/modele gore, ısıtmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Bana mi oyle geliyor bilmiyorumda. Basinc 1.2 ile kullanirken orta deger isiniyordu. Basinci 1.4 yaptim ve dun gece elimi yakti resmen petek ayni degerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Sana oyle gelmistir ama basin normal degerindeyken daha iyi isiyi yayar tabiki peteklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Selam, Tavsiye edilen 2bar basınç civarında olması. Fakat, çalışma sıcaklığı ile doğru orantılı olarak basınç değişecektir. Bundan dolayı da çalışma sıcaklığında iken kombinin basınç ayarını yapmalısınız. Zaten emniyet valfi çok yükselme olunca suyu tahliye edecektir; çıkışına hortum takarsanız ortalık rezil olmaz. Havalar ısındıkça çalışma sıcaklığını düşürdüğünüz için hafiften sisteme su verip basıncı arttırmakta fayda var. Basınç düşük olduğunda sistemdeki sirkülasyon azaldığı için ısı taşınımı yavaşlıyor, verim düşüyor da diyebiliriz. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 2 +/-0.25 iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Kombi üzerinde bir karış kir var. Olm hiç mi temizlemiyorsunuz yaşadığınız ortamı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Dokunurken ellerim kirleniyor diye çekiniyorum kombiden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 paramecium said: Selam, Tavsiye edilen 2bar basınç civarında olması. Fakat, çalışma sıcaklığı ile doğru orantılı olarak basınç değişecektir. Bundan dolayı da çalışma sıcaklığında iken kombinin basınç ayarını yapmalısınız. Zaten emniyet valfi çok yükselme olunca suyu tahliye edecektir; çıkışına hortum takarsanız ortalık rezil olmaz. Havalar ısındıkça çalışma sıcaklığını düşürdüğünüz için hafiften sisteme su verip basıncı arttırmakta fayda var. Basınç düşük olduğunda sistemdeki sirkülasyon azaldığı için ısı taşınımı yavaşlıyor, verim düşüyor da diyebiliriz. Saygılar. buna ek olarak sunu yazıyım bende, su tahliyesini kombiler direk kombinin altından salarak yapar, etraf su oılur yanı. bazı manyak tesisatcılar elektirikcilerde kombi sigortasını anahtarını hemen kombinin yanına falan koyarlar, aman diyim carpılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Selam, Normalde İGDAŞ eğer sigorta kombinin alt çizgisinin altında olursa gaza açılış vermiyordu. İlla ki kombinin yanına istiyorlardı sigorta ve prizi. Ama elektrikçiler çoğu zaman bunu atlıyor, umursamıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Kombinin su atışı tam videoya çekilmelikti. piuv piuv diye fırlatıyor suyu. Elektrikçiye dedim bak gaz var bunda biraz uzağa koy falan diye cahil cahil. Suyu bilmiyorum tabi, iyi de olmuş. Benden sonra gelen sefasını sürer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar