paramecium Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Selam, Yaa pdf kovalamaktan yoruldum. Tabletten bunlara ulaşıp arşivleyebileceğim bir uygulama tavsiyeniz var mı? Ücretli/ücretsiz hiç fark etmez. Saygılar.
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Selam, Yabancı dergiler için yok mu? Saygılar.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 iPad direk kendisi satiyor hepsini, aliyorum ben hep. Android icin Zinio var bir ama ne kadar kapsamli bilmem.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 dusuncelihayvan said: dergilik var turkcell'in Turkcell Dergilik cidden başarılı en azından ben aradıklarımı rahatça buldum. Bir süre öncesinde paralı dergilerde tamamen ücretsiz indirdiğin sadece kotandan düşüyordu. Şimdi aylık 9 TL yapmışlar tüm dergileri sınırsız 3G veya wifi fark etmeden indiriyosun eğer benim gibi takip ediyorsanız bence verilir :)
arcane Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 zinio ipadde de olması lazım. ipadin o default appi, neydi gazeletik miydi, ondaki her dergi kafasına göre ayrı bir app olduğu için pek kullanışlı gelmemişti bana. kimisinin kontrolü farklı oluyor, kimisi interaktif yapıyor. yorucu.
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 google newsstand'de bir sürü türk ve yabancı dergi satışa sunuldu. Çoğu da free. farklı bir app'e gerek yok
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Appstore baya kapsamlı bu konuda.
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Selam, Zinio ilaç gibi oldu. Yerliler için de Turkcell. Saygılar.
Öne çıkan mesajlar