paramecium Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Selam, Yaa pdf kovalamaktan yoruldum. Tabletten bunlara ulaşıp arşivleyebileceğim bir uygulama tavsiyeniz var mı? Ücretli/ücretsiz hiç fark etmez. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 dergilik var turkcell'in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Selam, Yabancı dergiler için yok mu? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 iPad direk kendisi satiyor hepsini, aliyorum ben hep. Android icin Zinio var bir ama ne kadar kapsamli bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 dusuncelihayvan said: dergilik var turkcell'in Turkcell Dergilik cidden başarılı en azından ben aradıklarımı rahatça buldum. Bir süre öncesinde paralı dergilerde tamamen ücretsiz indirdiğin sadece kotandan düşüyordu. Şimdi aylık 9 TL yapmışlar tüm dergileri sınırsız 3G veya wifi fark etmeden indiriyosun eğer benim gibi takip ediyorsanız bence verilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 zinio ipadde de olması lazım. ipadin o default appi, neydi gazeletik miydi, ondaki her dergi kafasına göre ayrı bir app olduğu için pek kullanışlı gelmemişti bana. kimisinin kontrolü farklı oluyor, kimisi interaktif yapıyor. yorucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 google newsstand'de bir sürü türk ve yabancı dergi satışa sunuldu. Çoğu da free. farklı bir app'e gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Appstore baya kapsamlı bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Selam, Zinio ilaç gibi oldu. Yerliler için de Turkcell. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar