WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 biri edge biri flat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Samsung pişmanlıktır (yeterince sarfedilmemiş). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 dün androide geçmek isteyen çok sevdiğim bir arkadaşımın iphone6 plus'i ile değiştirdim adamı kıramadım :) :) 2 saat başımın etini yedi 25 senelik çocukluk arkadaşım lol .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 LathspeLL said: Bugün kuzenim doğum yaptı, 2 akrabam bebeğin getirilişini Samsung'larıyla kamera'nın açılmamasından dolayı çekemedi. :) HEVES BREAKER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 ShadowFax said: İnsanlar samsung u nasıl beğenebiliyor, galaxy ve note serisini nasıl önerebiliyor anlamıyorum. Ben de insanlar nasıl Samsung Galaxy serisini bu kadar kötülüyor onu anlamıyorum. Gidin 3310 kullanın öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Vulcan_Lionheart said: dün androide geçmek isteyen çok sevdiğim bir arkadaşımın iphone6 plus'i ile değiştirdim adamı kıramadım :) :) 2 saat başımın etini yedi 25 senelik çocukluk arkadaşım lol .... Herkese bu olacaksa herkes note 4 edge alsin. Major arti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 İşte sadece Samsung kullanmışsın. Nexus yada HTC kullanmamışsın. Farkı anlaman mümkün değil. Samsung pişmanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Android pişmanlık ya genelde, default halini beğenmezsin gider cyanogen yüklersin bişeyler stabil çalışmaz geri döndürmek cyanogen yüklemekten zor olur o dandik haliyle telefonu kullanırsın falan . Windows kullan daha iyi. Windows'ta pişmanlık olduktan sonra iOS'a dönüp rahatlıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 bu topicteki insanlar beni çok güldürüyor. android pişmanlıktır diyenlere: http://galeri12.uludagsozluk.com/583/%C3%A7ok-cahilsin-ke%C5%9Fke-%C3%B6lsen_584962.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Android sevmeyen herkes cahilmiş beyler dağılabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Android pişmanlık falan değil özgürlüktür bence.. Ha şu anda ios kullanıyorum cenderede gibi hissediyorum resmen..ama alışıyorum tekrar yavaş yavaş o stabiliteye.. Çok da önemli değil artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 iste zaman gectikce guncelleme gelmeyince hep kullandigin uygulamalar kasmaya basladikca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Ben de 1900 TL bastirip internet uzerinden siparisini verdim. 1 aydir bu alet ile ilgili yorumlari okuyup almamak icin kendime laf dinletmeye calisiyordum: Basarili olamadim :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Sende sahibinden.com üzerindenmi sipariş verdin?izmirli bayandan,ucuza satan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 miyaw33 said: Sende sahibinden.com üzerindenmi sipariş verdin?izmirli bayandan,ucuza satan Yok, ben Avustralya'da yasiyorum. Burada, online satis yapan bir site uzerinden siparis verdim. BecexTech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 dana22 said: iste zaman gectikce guncelleme gelmeyince hep kullandigin uygulamalar kasmaya basladikca.. note serisinde göremiyorsun o problemleri s için bir şey diyemem, htc kullanıyorum note2 kullanmıştım 2 sene 8 senede kullandıgım en sorunsuz 2 tlf, note 2 ve m8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar