Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Arkadaşlar ..samsung pişmanlıktır gibi saçma sapan yorumlar atmadan önce, kullanmadan etmeden bi kullananı dinleyin,beni bilen bilir burda fanboi falan değilim, ne androidin ne iosun,ne de wp'nin, ancak hepsinin neredeyse en üst versiyonlarını kullandım..en son note 4 edge almadan önce de lumia 1520 kullanıyordum..(öncesinde kullandığım iphone 5s'di,ondan önce de note 3 kullanıyordum)..Yorumlarınızı buna göre atın lütfen..Samsung'da da Note serisinin dandik samsunglardan ayrı tutulduğunu biliyorum.. :) o yüzden tatava yapmayın,baştan uyarayım :))) Alet bildiğiniz Note 4 zaten ,sadece "EDGE" olayını neden tercih edecez onu anlatacam aşağıda.. Herneyse bunu aldım ben,siyah renk, orjinal aktif flip coverı ile birlikte,1 gündür kullanıyorum zaten note 3 kullandığım için daha önceden hiç yabancılık çekmedim,bu sefer olmuş gibi cidden,"o kenarı ne yapacaz?" diyenler vardı burda..hatta nerdeyse bende onlardan biriydim,yazmadım ama düşünmüştüm ancak telefonu kullanmaya başladığınızda özellikle orjinal flip cover ile o kenar size öyle güzel şeyler sunuyor ki inanamazsınız..o daracık ekrandan bana öyle güzel şeyler sundu ki bir gün içinde :) inanamadım..o ekrandan flip coveri açmadan smsleri,facebook bildirimlerini,whatsup mesajlarını,çağrıları,döviz kurlarını dönüşümlü olarak alıp çağrılarınızı bile yönetebiliyorsunuz,kapağı kaldırmanıza bile gerek yok,ayrıca hızlı arama atayıp istediğiniz gibi görselleştireniliyor ve resim ekleyebiliyorsunuz oraya ,ayrıca gece saati modu ve farklı temalarla kafanıza göre orayı özelleştirebiliyorsunuz,sadece o ekran için birsürü application var samsungun marketinde.. Kısacası eğer note 4 alacaksanız kesinlikle edge alın bi farkınız olsun o kadar parayı verince..gidip te bodos note 4 almayın babam gibi..adam bin pişman oldu edge'i görünce bende.. Sağlıcakla kalın.. ps:Lumia 1520 den de memnundum ancak gelmek bilmeyen win10 ve facebookta ki aşırı duyarlı ekran modu beni lumiadan soğuttu..ayrıca çok büyük abi :) hort diye çıkarınca insanlar korkuyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 daha bir gün olmuş alalı bir sayfa yazı yazmışın. bi dur bari bi ay falan geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 samsung almıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Samsung pişmanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 aha win10 bugün geldi insider a. edge i merak ediyorum ben de degisik bir uygulama olmuş ama çok kırılgan geldi bana cam tarafına düşmeye dayanıklı mı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 ahmedinejad said: daha bir gün olmuş alalı bir sayfa yazı yazmışın. bi dur bari bi ay falan geçsin sıfırdan başlamadım ki, ne olduğu belli işte aletin,note 3 kullanıyordum dedim ,sadece o kenar ekranın avantajlarını görüp çözmek için bilim insanı olmam gerekmiyor bir gün fazlasıyla yeterli..almayı düşünenler bence edge olanını tercih etmeli,getirisi çok, götürüsü yok..bu kadar,bitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 pattisliborek said: Samsung pişmanlıktır. başlığın asıl teması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 flip cover ne ya iphone alsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 yok hacı..iphone 6 yı çok beğenmiştim ancak hala androidde kullanmayı çok sevdiğim uygulamalar çalışmıyor veya yok ios'da..o yüzden almam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Bugün kuzenim doğum yaptı, 2 akrabam bebeğin getirilişini Samsung'larıyla kamera'nın açılmamasından dolayı çekemedi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 telefonun kamerası açılmıyosa sorun kamerayı açamayandandır o kadar da değil sıfjsaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 samsung pişmanlıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Borastus said: aha win10 bugün geldi insider a. edge i merak ediyorum ben de degisik bir uygulama olmuş ama çok kırılgan geldi bana cam tarafına düşmeye dayanıklı mı acaba. valla bana da ilk başta korkutucu geldi ama orjinal kılıf takınca hem o kenar ekran bir anlam kazanıyor kılıfın penceresiyle hemde o tarafını koruyor telefonun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 note 2 var hala babalar gibi kullanıyorum samsung pişmanlıktır diyenleri anlayamayacağım hiç bir zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 o kadar yazdık çizdik hala samsung pişmanlıktır diyenler var ahahah :P note serisini ayrı tutuyoruz diyenlerin müritleri bi de bunlar utanın lan :P :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 WP'dan samsung'a geçilirmi? :) Paticik application bile var WP için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Vulcan_Lionheart said: yok hacı..iphone 6 yı çok beğenmiştim ancak hala androidde kullanmayı çok sevdiğim uygulamalar çalışmıyor veya yok ios'da..o yüzden almam.. belki kullanmayı sevdiğin uygulamalara benzer veya aynısının ücretlisi vardır. fanboy değilim, android ve ios kullanıcısı olarak söylüyorum net bir kalite farkı var. edge tasarımının ileride kötü yönlerini göreceğini düşünüyorum mühendis olarak. ne kadar sürer bilemem ama tahminim telefonu daha hassas yapacağı yönünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Remus said: WP'dan samsung ne ya :) Paticik application bile var WP için. ya bırak...git a o appi yapanın açtığı topice yazdığım yorumu oku bi.. borastusmuydu neydi yapan.. :) sanki ben bilmiyorum..ilk indirenlerdenim o appi ben wp telefonuma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 KehKeh said: Vulcan_Lionheart said: yok hacı..iphone 6 yı çok beğenmiştim ancak hala androidde kullanmayı çok sevdiğim uygulamalar çalışmıyor veya yok ios'da..o yüzden almam.. belki kullanmayı sevdiğin uygulamalara benzer veya aynısının ücretlisi vardır. fanboy değilim, android ve ios kullanıcısı olarak söylüyorum net bir kalite farkı var. edge tasarımının ileride kötü yönlerini göreceğini düşünüyorum mühendis olarak. ne kadar sürer bilemem ama tahminim telefonu daha hassas yapacağı yönünde. valla dostum ücretlisine de baktım yok malesef..mesela en basitinden konuşmanın kaydını bile yapamamak benim için çok büyük bir eksiklik,androidde aslanlar gibi her konuşmanın kaydını tutuyor telefon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 LathspeLL said: Bugün kuzenim doğum yaptı, 2 akrabam bebeğin getirilişini Samsung'larıyla kamera'nın açılmamasından dolayı çekemedi. :) 2 arkadaşımda Ferrari vardı ,bi arkadaşımda da şahin vardı,üçü ışıklarda kalkış yaptılar ,ferrarinin birinin sürücüsü gazla freni karıştırdı,diğeri yanlışlıkla geri vitese taktı,şahin sürücüsü ise uzadı gitti.. ne kadar boktan arabaymış bu ferrari ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Vulcan_Lionheart said: Remus said: WP'dan samsung ne ya :) Paticik application bile var WP için. ya bırak...git a o appi yapanın açtığı topice yazdığım yorumu oku bi.. borastusmuydu neydi yapan.. :) sanki ben bilmiyorum..ilk indirenlerdenim o appi ben wp telefonuma :) aha ya yeni işe başladım bakamadım büyük ekranda fontlar ufak kalıyor demiştin düzeltecegim söz gerçi artık telefonu degistirmişsin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 eh yani... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 samsung pişmanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 ay pardon yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 2 ay once aldim. ekranda olu piksel cikti ve fotograf netlemesi 30 saniye suruyor. son olarak da ekran kafasina gore bi gidip geliyor. sayayim mi samsung pismanliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar