senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 selamlar yukaridaki konu hic anlamadigim bir konu boyle bir sey yapmamiz mumkun mu? chomecast diye bisi var biraz okudum ama tam olarak istedigim seyi mi yapiyor benim istedigim pc den veya telefondan aciyim web browser'i veya filmi muzigi neyse onu direk tv de gorebileyim. bu chromecast'in alternatifi mevcut mu? sanirim kendisi 720p ye kadar destek verebiliyor filmlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Chromecast android calistiran baska bi cihaz. Kullandigin app'in chromecast destegi varsa direkt chromecast'e cast ediyosun, izledigin dinledigin sey orada calmaya devam ediyo. App'leri ayrica kendi ustunde calistirdigindan telefonun bi islem yapmiyo bu islem sirasinda. Browser falan da cast edebiliyosun bu arada ama chromecast destegi olmayan bi app'in ekranini paylasman mumkun olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 androidi mirrorlama var ama app acinca nolur bilmiyorum. onun disinda di'nin dedigi gibi, huludur, yutuptur kendi applerinde cast etme secenegi var, ordan ediyosun, ya da browseri cast ediyosun. full desktop cast etme seyi de var ama betada, duzgun calismiyo galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?6,7978448 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 chromecast sirf wifi biraz dusundum de hertaraf cat6 zaten ethernet portlu bir cozum daha isime yarayacaktir pc -> switch -> cihaz -> tv gibi bir cozum bulmam mumkun mu cihaz ile tv arasi hdmi olcak tabii ki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 bilgisayari hdmi ile tv ye bagla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 senko said: chromecast sirf wifi biraz dusundum de hertaraf cat6 zaten ethernet portlu bir cozum daha isime yarayacaktir pc -> switch -> cihaz -> tv gibi bir cozum bulmam mumkun mu cihaz ile tv arasi hdmi olcak tabii ki de. Media player diye geçiyor bunlar direk PC'nin HDD'den subtitle'ıyla falan oynatıyor, bende yıllar önce bir tane almıştım hala kullanıyorum da şimdi bi daha bi araştırmak lazm daha kalitelileri çıkmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 dana22 said: bilgisayari hdmi ile tv ye bagla.. 10m kablo alip bunu yapcam son care :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 cibik pclerden al yeni cikan, sok tv'nin hdmi'ina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 bu muhabbetin gelecegi nokta.. pi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 cibik pcye gelene kadar rasperry pi var ama mirroring yok onlarda browser destegi yok, dizimag'ten dizi seyretcem desen sicis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 ahah dana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 o zaman al bi chromecast, onla basla yetmezse baska biseyler ararsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 10metre kabloyla çözülüyorsa işin ne uğraşıyorsun başka bişeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Benim hanımda asus xenphone var bağlanıyor screen mirror ile direkt tvde istediğini falan oynuyor her şey , benim samsung s4 bağlanmıyor arkadaş çıldırıyorm ya böyle nadir hatalar beni buluyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 bi de chromecast yaninda gelen offerlarla masrafini kapatiyo, $20lik playstore, 2 ay hulu, 2 ay su, 1 ay bu uyelikleri filan mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Severek Chromecast kullanıyoruz. Dizi, müzik, tv ve bilimum medya cast.. Oyun oynamak veya görüntüyü gönderim klavye-mouse ile kullanmak için uygun değil. Delay oluyor. Ama medyayı gönderip uzanıp izliyim için mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 ama 720p :( 1080p DTS koysam cortliyacak alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Selam, HDMI için verimli kablo uzunluğu nedir? 15-20 metre iş görüyor mu? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Uzun kabloyu HDMI yerine cat veya DP çekmekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Selam, Abi onu da 2 tane çekmek gerekiyor : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 paramecium said: Selam, HDMI için verimli kablo uzunluğu nedir? 15-20 metre iş görüyor mu? Saygılar. http://www.bluejeanscable.com/articles/how-long-can-hdmi-run.htm 45feet diyorlar. Okumadım ama hepsini. Aradan seçtim. Belki başka şeyler de vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Niye 2 tane çekmek gerekiyor yau, çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Selam, Elimde var extender, 2 tane kablo çektiriyor : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Gene çözemedim sıkıntıyı ama HDMI'ın interferanstan çabuk etkilenen ve narin doğasını da düşünürsek tek uzun HDMI kablosu yerine 2 cat kablosu çek hem daha ucuza gelir hem daha güvenli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar