kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 arkadaşlar merak ettim de soruyum dedim belki konu garbage lik olabilir ama yinede olmayabilirde sorum :) : Paticiğe gelişinizdeki sebep nedir ? benimkisi baal abim oturmuş forumları okurken bende bi göz attım ve bi olay çok komiğime geldi ve acayip gülmüştüm hah dedim burası tam bana göre dedim :) sağolsun baal abim burayı öğrettiğin için :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth [Bu mesaj kermit_frog tarafından 30 June 2003 22:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 walla yıllar once uo oynarkene ultimatr den bakarken gormustum bi daa da gozumu alamadım ;)[hline]Ferencz Bathory
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 aynen ultimatr dan :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 aekadas baskısı..Gir suna gir leyn...diyerek basımın etni yedi.İyiki de yemiş be akıllandım burayı buldum:D[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 baktım bisuru tanıdık pepelekte. eguzelde bi yer. ben niye orda dilim dedim, e bnede burdaymısım meger[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 bizim çevreden bi kaç kişi kızıyo bize ama bi kaç kişiyi alıcam paticiğin kanatları altına :) bi de bakıyolar ulan neymiş bu paticik herkes bundan bahsediyo fln diyen oluyo ha ![hline] Sothi nuinqua Tsalarioth
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Ultimatr'den gelmeyim ben de.. Ama çok uzun zamandır yazmıyorum 1-2 haftadır başladım tekrar takılmaya... Çok özlemişim :)[hline]
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Snn nin forumlarından bunalıp daha seviyeli ve daha düzeyli bir yer aramaya koyulduğumda kendim keşfetmiştim burasını ultimatr nin de büyük faydası var tabiki :)[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 bg hastasıydım ultimatr de üste bi baktı ana nwn sitesi hubarey daldım ordan daoc a ordan forumlara[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 nette boş boş yapacak bir şeyler arıyodum tesadüfen pepelek/dcourt u buldum bir kaçç sey sormak için foruma mesaj yazdım felan derken tutulduk işte :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ultimatr zamanında bi arkadaşım sölemişti bana da öyle oldu tanışıklığım burasıyla[hline][i] qu est ce que c'est:viande
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ultimaya başladığımdan 2 gün sonra (sanırım 18 haziran 2001'di.. hatırlarım uoya başladığım günü) _UndyinG_ accountumu açmıştım.. ekim 2002'ye kadar o isimle gezindikten sonra bu accountu açtım.. undying'i de bi arkadaşım kullanmakta.. ultimatr'den görüp de gelmiştim kısaca..[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
Wally Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 UltimaTR sayesinde Forumlarınıda görmüştüm ama hiç üye olmamıştım bugüne kısmetmiş:-P.[hline]A pirate I was meant to be, Trim the sails and roam the sea!
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 tabiyki de ultima sayesinde. arkadaşımın (othranx) ultima isteği ve benim nası bi oyun olduğu hakkında olmayışım ve arkadaşımın oyunu eline geçirip arkasından bana kopyalaması ardında nbl tecrübesi ve bilmemne işte ya.[hline]Sen ağlama dayanamam Ağlama, gözbebeğim, sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğim bende kalırsa yaşayamam
knight_of_rose Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 olympos sayesinde[hline] click here join the war
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ultımaaaaaa!![hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 İlk Nick pepeleke nasıl geldiniz? şu anki nickiniz nerden aklınıza geldi ve ilk nerde kullandınız?[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Pepeleğin açılmasından bu yana bir baktım ve düşündüm[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 kısaca.. snn'de uo oynarken kedi ve malum diğer arkadaşların burayı hazırladığını öğrendim ve ilk açıldığı günlerde şöyle bir baktım fakat zaten snn'deki uo forumunu kullanıyorduk bir halen guild olarak o nedenle 1-2 mesaj atmışımdır en fazla. hattım kesildi o ara, birkaç ay sonra tekrar geldiğimde uo'yu çoktan bırakmıştım ve snn forumlarında neredeyse hiç kalmamıştı, burada olduğunu gördüm bazı arkadaşların ve o vakitten beri 1-2 ara haricinde (tel faturası heh) buradayım. site microsoft'a satılana veya arkadaşım saydığım herkes ayrılana kadar da burada bulunmayı ümit ediyorum.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001
Ati Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Bende bu formu açan dallamini zorlmasindan dolayi geldim onceden cok anlatildi bana sonra şiirlerimi yayinliyacak bir yer olarak gordum ama insanlar hiç ilgi gostermedi bende biraz sogdum tabi merak lanan varsa Karalama Defterinde "Yalanci" şiirine bakar :))REklam da yaparim valla :)[hline]Gördüğün Her Sey.. Duydugun Her Sey... Kendi Kalbinde olan bitendir... grup ilizyon...
jankis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 herşey fizban yüzünden oldu .. soktu beni buraa bi daa çıkamadım ulan bi bulsam onu euahea[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 2-3 yıldır takıldığım bi forum var..oraya çok böcük dolmuştu, Wolfshade (uzun süredir girmio sanırım paticik'e) ile nası düzeltelim bu forumu derken buraya çağırmıştı beni burası da güzel die..öyle oldu.[hline] icq: 67083813
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 walla unuttum lol nası geldipğimi ama galiba sinapsis arkidiş söölemişti veya oly sayessindedir[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 benim buraya gelceğim önceden biliniyordu aslında... draklnu ve spyro habire pepelek diye bir yerden söz ediyorlardı muhabbette benimüstüme habire benimadımın geçtiğini söylediler bende "ne alaka nasıl ya" dedikçe "üye ol foruma oku öğren" dediler bende o sayede üye oldum aslında öyle özel bir amacım yoktu bakıp çıkacaktım böle geyiğine gelmiştim (ki nickimde bunu kanıtlar) sonra muhabbetim arttı beğendim ortamı kalmaya karar verdim eh o gün bu gündür takılıyorum burada[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart
Öne çıkan mesajlar