pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 AnonDN1978 adlı Reddit kullanıcısı (aynı zamanda bu kişi Rockstar Games'in eski çalışanı olarak biliniyor) Rockstar Games'in arka alanda geliştirmekte olduğu oyunun ismi Red Dead Redemption 2: Legends of the West olduğunu belirttip, Playstation 4 ve Xbox One için geliştirildiğini söyledi. Ayrıca oyun bahsedilene göre yapımın, konsollara çıkışının ardından 1 ay sonra PC platformu için piyasaya sürüleceğini de sözlerine ekledi. Bir diğer bilgilere göre Red Dead Redemption 2, ilk oyunun geçtiği mekanlarda geçecek ve yaşanan olayların 12 yıl öncesini konu alacak. Oyunda kontrol edeceğimiz 3 karakterin bulunacağı bunların 2 tanesi ilk oyundan, bir diğeri ise yeni bir karakter olacakmış. Yeni karakteri, tıpkı GTA V'de olduğu gibi çoklu oyuncu modunda için kullanacağız. Yapımda Irish ve Seth olmak üzere kontrol edeceğimiz 2 ana karakter olacak. 3. karakterimizi kovboy giysileri, şapkaları ve bot gibi giysiler alıp, kişileştirebileceğiz. Çoklu oyuncu modunun ise teknik olarak büyük bir değişime uğrayacak. Elbette yine atlarla birlikte yolculuğa çıkacağiz. Bu sefer, atların cinsiyetini ve türünü oyun içinde kendimiz karar vereceğiz. Daha bitmedi! ilk Red Dead Redemption oyununda kontrol ettiğimiz sevgili John Marston haricinde, orjinal yapımda gördüğümüz bazı eski karakterlere yeni oyunda rastlayacağız.
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 gta hypeı bi bitsin, önce ilk oyuna remake sonra da bunu salarlar piyasaya
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 http://i3.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/077/988/my_body_is_ready.png ps4'üm yok. pc için çıkmazsa, ps4 alıcam sanırım.
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 PC? http://i.imgur.com/kdsEi3E.gif
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 bir aralar biri yazmisti su oyun icin konsol alirim diye. anlamamistim :) rdr2 ps5 mi istiyor alirim, last of us 2 ps43 mu isteyecek alirim. simdi anladim :D
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 genelde konsolda basladıgım tum oyunları pc de bitirdim. pc de bir versiyonu cıkmayanı da yarım bıraktım. zira "tv nin basına gectim, rahat rahat koca ekranda ayaklarımı uzattım oyun oynadım" iddiasını bir turlü yasayamadıgımdan konsolda oynamaya basladıgım oyunların hepsi aynı hazin sona ulaştı. buna istisna iki-üc oyun var. bir tanesi RDR dir. (PC versiyonu yok biliyorum, ama diger pc versiyonu olmayan oynadıgım oyunların aksine yarım kalma kaderine ulasmadı) bir bakayım diye alıp 4-5 gün pc yi bana hic actırmamış oyundur. sonuna kadar gidip sonra oynamaya devam ettigim bir kac konsol oyunundan bir tanesi. gamepad in negatiflerini cok iyi elimine eden, oyun mekanikleri aşırı dumb down olmayan, hikayesi saglam, zevkle oynadığım bir oyun oldu. çıksın, bir bakalım, eger mekanik benzer kaldıysa gene konsolda bitiririm tahminen.
progamer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Seth mezar soygunucusu deli filan değil miydi RDR'de. Madem önce geçiyor Marston'ın outlaw zamanlarını oynuyak.
Tori Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Adam pcye de çıkacak demiş zaten, bir kere de okuyun lan nublar.
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 said: [RUMOR] Former employee hints Red Dead Redemption 2 is Rockstar's next release. I feel bad blowing up his spot, but... former/(current?) employee Danny Ross just hinted RDR 2 is next. When asked what Rockstar has next, he made a comment: "Really? Dumbass. Really? Two" He posted a picture so the account is verified to be him. He could of course be joking, but since everyone else is predicting RDR 2, it could be true. He's a former employee, but he's probably still friendly with Lazlow and maybe others. https://np.reddit.com/r/reddeadredemption/comments/3uojht/rumor_former_employee_hints_red_dead_redemption_2/
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 daha yeni oynuyorum ben bunu ya. güzel oyunmuş da bi noktada çiftlik hayatını uzattıkları yerlerde sıkıntıdan geberdim. bi de duelde sıkıntı çekiyorum ya. draw dedimi çekiyorum tık tık tık atış noktaları koyuyorum kaybediyorum. neyi nasıl yapmak lazım kazanabilmek için hiçbirşey anlamadım. anlamadan duel kaybetmeden oyunun sonlarına kadar geldim de, dere kenarında avlanan dayıyla duel de (anladınız siz) yetemedim. asdfdgfh bu ikinci oyunmuş :/ ilk oyun dediğim benim.
Öne çıkan mesajlar