SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=4H-lTpgHXmw suna bir bakim derim fena degil adam ayrica surada da ozelliklerini yazmis http://www.rocketjumpninja.com/top-20/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 pele'nin futbol oynarken ayakkabilari yoktu eusebio, da silva, maradona gibi efsaneleri gectim, aurelio, gustavo, suarez vs de ciplak ayakla top oynardi. ayahkapmsz yok diye fitbolcu olamadih.. demediler. dovlet bise bahmiyir demediler. futbol oynamaktan zevk aliyorlardi ve onlar da en zevk aldiklari isi yaptilar. ivan drago vs rocky gibi bir durum oldu hep. makinelerle calisan, dopingli drago'ya karsi, ormanda calisan rocky... yani basarili olmak icin ya da oyundan zevk alabilmek icin gay-ming mouse'a ihtiyaciniz varsa, bir dusunmeniz lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Ayakkabıları olsa giymeyecekler miydi? Gürültü kirliliği yaratmayı bırak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 ihtiyaclari yoktu. gurultu kirliligi degil, dogrulari soylemem rahatsiz ediyor seni belli. gideyim tuketim toplumunun parcasi olayim. bana ses cikartmasin kimse. neden "buna bu kadar para verdin?" demesin, beni uyandirmasin. ort ustumu uyuyayim. diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 rakipleri ayakkabı giyerken onlar cıplak degildi. 15 sene once gaming mouse olmadan oyun oynuyor ve zevk alıyorduk zaten. pele de futbolu bırakırken cıplak ayakla sahaya cıkmamıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 ya ben şunu merak ediyorum gerçekten. lazer mouse vs iyi bir optik mouse karşılaştırmasında CS oynayan 100 kişiden kaçının k/d ratio'su hatrı sayılır seviyede yükselir. pazarlama ve psikolojik etkenlerden öteye gittiğini çok sanmıyorum. ha turnuvada milyonlarca dolar için oynayan oyuncular tabii ki en ufak farka bile hassas olacaklardır o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 mouse'suz cs mi oynayalım dasaa napalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 sabonis said: ya ben şunu merak ediyorum gerçekten. lazer mouse vs iyi bir optik mouse karşılaştırmasında CS oynayan 100 kişiden kaçının k/d ratio'su hatrı sayılır seviyede yükselir. pazarlama ve psikolojik etkenlerden öteye gittiğini çok sanmıyorum. ha turnuvada milyonlarca dolar için oynayan oyuncular tabii ki en ufak farka bile hassas olacaklardır o ayrı. haha dedigim bu iste. digerleri hala "mossuz mu oynayah?" kafasinda. iyi kafaymis, gule gule kullanin. gay-ming derken hosaf olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 saatlerce competitive oyun oynuyosa biri ergonomi ve kayganlık her türlü önemli. orası tartışılmaz. dpi ve polling rate i tartış istiyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Deathaddera alistiysan devam et zaten, kotu mouse degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 toggie said: rakipleri ayakkabı giyerken onlar cıplak degildi. 15 sene once gaming mouse olmadan oyun oynuyor ve zevk alıyorduk zaten. pele de futbolu bırakırken cıplak ayakla sahaya cıkmamıstı. mmh trolle guzel ayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 ne ayari abi, hepiniz turnuvada mi oynuyorsunuz> tuketim kolesisiniz sadece. "ay doktor nejat'in hanimi koccaman elman yuzuk almis mahmut! beni duymuyorsun hic mahmut" diyen leyla hanimdan tek farkiniz cinsiyetiniz yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 dasaaa hep böyle değildi bu adama noldu böyle ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Trolluk yapacam diye baya katıksız mala bağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 yigit bulut gibi bir sey oldu gercekten, cok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 trollun hasini siz yapiyorsunuz. bak 3 tane mesaj var. hicbirisi konu ile alakali degil. soruma yanit verememissiniz. sadece lakirdi yapmissiniz. forumun seviyesini dusuruyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 satılık: https://forum.paticik.com/read.php?27,8513435 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 logitech g602 al gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 ben g502'den memnunum ama sag tusta rahatsızlık veren bi tıkırtı hissettim dun. problem olmaya baslarsa logitech zaten sorun etmeden degistiriyor(du). umarım mecbur kalmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 ilah gibi mouse ya 502 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar