Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaming Mouse tavsiyesi

sunthewhich

Öne çıkan mesajlar

pele'nin futbol oynarken ayakkabilari yoktu
eusebio, da silva, maradona gibi efsaneleri gectim, aurelio, gustavo, suarez vs de ciplak ayakla top oynardi.

ayahkapmsz yok diye fitbolcu olamadih.. demediler. dovlet bise bahmiyir demediler. futbol oynamaktan zevk aliyorlardi ve onlar da en zevk aldiklari isi yaptilar.

ivan drago vs rocky gibi bir durum oldu hep.
makinelerle calisan, dopingli drago'ya karsi, ormanda calisan rocky...

yani basarili olmak icin ya da oyundan zevk alabilmek icin gay-ming mouse'a ihtiyaciniz varsa, bir dusunmeniz lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben şunu merak ediyorum gerçekten.
lazer mouse vs iyi bir optik mouse karşılaştırmasında CS oynayan 100 kişiden kaçının k/d ratio'su hatrı sayılır seviyede yükselir. pazarlama ve psikolojik etkenlerden öteye gittiğini çok sanmıyorum.

ha turnuvada milyonlarca dolar için oynayan oyuncular tabii ki en ufak farka bile hassas olacaklardır o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

ya ben şunu merak ediyorum gerçekten.
lazer mouse vs iyi bir optik mouse karşılaştırmasında CS oynayan 100 kişiden kaçının k/d ratio'su hatrı sayılır seviyede yükselir. pazarlama ve psikolojik etkenlerden öteye gittiğini çok sanmıyorum.

ha turnuvada milyonlarca dolar için oynayan oyuncular tabii ki en ufak farka bile hassas olacaklardır o ayrı.

haha dedigim bu iste.

digerleri hala "mossuz mu oynayah?" kafasinda.

iyi kafaymis, gule gule kullanin. gay-ming derken hosaf olmus.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...