fenn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Yazların kara lanetı. O ılaçlardan bı gun ben oleceğim. En iyisi bahar ya, böyle tam girerken. Şu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 lan hiç mi hataylı iskenderunlu yok ben ilk gittiğimde (mevsimlerden yaz) çay bahçelerinde bildiğin kedi köpek gibi insanların masalarının altında oynaşıyorlardı.. apartman boşluğunda devasa bi tanesi yavrusunu(yada kendinden ufak bir hemcinsini) ağzında taşıyordu (yada yiyecekti yavrusunu bilemiyorum) off 10 sene geçti hala tüylerim diken diken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 katarda staj yaparken yemekhanede ve odalarda bol bol vardı bunlardan. masamın üzerinde eşyalarımda, diş fırçamda yürüdüler. o stajdan sonra artık ben aynı ben değildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 eko sistem falan denmişte, dünyada hamamböceği yiyen bir hayvan varmıki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 örümcekler, kuşlar, varsa aynı mekanda kertenkeleler, küçük yılanlar olabilir, çiyan vs gibi avcı böcekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 ne bileyim hiç görmedimb en hamamböceği yiyen kus falan. elbet vardırda ha bileyim bı tırtıl falan deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 yildirimokur said: Uyurken, suratımda yürüyerek beni uyandırmışlığı vardır. okumayanlar okusun axaxaxax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 dayıcan tarım ilacını abi, hiç acımıcan kurutsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Seele said: yildirimokur said: Uyurken, suratımda yürüyerek beni uyandırmışlığı vardır. okumayanlar okusun axaxaxax. asdfgdfg benimde izmirde okurken, kulağımda yuvarlak küpelerden vardı (içi dolu bombeli işte) sdfs onunla oynuyorum... lan bi an farkettim bunun yüzeyi böle bi garip sanki kıllı gibim.... asşdkjsaşgkajdfgşdkj ALLAH BELASINI VERSİN O İZMİRDEKİ YEŞİL YUVARLAK UÇAN BÖCEKLERİN YA NEFRET EDİORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Hamam böceği hiç uçar mı, saçmalamayın. Koaladır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 abv bunlardan biri monitorun icine girdi demin oldurmeye calisirken esa stand baglantisinin arkasina bi yerlere saklandi gerizekali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 kedi alın olum, havadaki sineği bile avlıyor şerefsiz dfsdf. tek sıkıntımız her avladığını getirip önüme koyması "bak hacı dayı ne yaptım" diye. lan ye işte, görmeyim negzel. bi de bacaklarını koparıyor teker teker, böcek de mal gibi duruyor yazık. kedim yüzünden arch enemy ime şefkat besliyorum lan gördükçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 kedi cok iyi fikir aslinda asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Yaşlı kadının kulağına girip kadının öldüğünü duymuştum, 4-5 sene önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 napmış abi böcek, üzengiyi mi yemiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Öğrenci evinde karşıma çıkmıştı pril sıkıp snare attım, 3-5 sn içinde yavaşladı durdu iyice boca ettim üstüne öyle kaldı hayvan.. Vardır ya nükleer silaha dayanıklı muhabbeti, prile dayanmadı garibim.. *pril : bulaşık deterjanı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Geçen gün uçmayanlarından bir tanesi eve girmiş, iki tane kedi var allahtan, öldürme derdi yok. Baktım kanepenin kenarında duruyor kedilerden biri, fıtı fıtı pati falan atıyor altına saçma sapan. Eğilince gördüm ki orada koyu renkli bir iğrençlik öfff yazarken tiksindim ysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 uçmayan keyfinden uçmuyor uçamadığından değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Şu hayvan için yok yüzümde gezdi, yok dişfırçamda yürüdü, çıplak ayakla üstünde gezdim diye anlatılan şeylerin gerçekten yaşandığına inanmak istemiyorum ben. Bunları yaşayıp da normal kalabilmek için insanın biraz psikopat olması lazım. dexter rulz<. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 4-5 yıl önce ev bakırköy de, yüksek giriş. arka tarafı da bahçe gibi bir alan var. neyse, uyurken kafam kaşındı bir iki kere. işte kaşıyorum, sonra yine saçlarım oynuyor vs. ulan cam açık değil diyorum. alla alla. sonunda birşey kafama çarptı artık yada yumurta mı bırakıcak nedir, hissedecek kadar bir huylandım. ama ne olduğunu hala anlamıyorum, büyük sinek heralde diyorum. kafama çot diye vurdum. bişeye çarptım elimle. açtım ışığı bakıyorum etrafa, yok birşey. uyku sersemliğiyle, lan bana öyle geldi deyip geri yattım. sonra bi 10 dk geçti, elimde birşey var. ilk anda anlamadım, sıktım elimi. gerisini anlatmayım. o kıtır kıtır görünen hayvan etli butlu birşeymiş aslında deyip bırakayım. 10 dk uyuduk beraber. öyh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Kafana yumurta bırakacak olması doğal mı geldi sana? abv sdfwdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 DoruK said: abv bunlardan biri monitorun icine girdi demin oldurmeye calisirken esa stand baglantisinin arkasina bi yerlere saklandi gerizekali https://www.youtube.com/watch?v=38HhZODT6j4 Geçmiş olsun kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 neutrino said: Kafana yumurta bırakacak olması doğal mı geldi sana? abv sdfwdsf kafamda böcek dolanma ihtimali nedir zaten, 20 yılda 1 oluyor. su çiçeği gibi herkesin bir kere atlatması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 atesbenicagiriyo said: Az önce pencereden girdi, böyle tiksin-iğrenç bişey daha olamaz, iğrenç lan iğrenc yaradan özenerek yaradmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 ucamayanlari yuvadan kovuylar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar