Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uçan hamamböceği

atesbenicagiriyo

Öne çıkan mesajlar

lan hiç mi hataylı iskenderunlu yok ben ilk gittiğimde (mevsimlerden yaz) çay bahçelerinde bildiğin kedi köpek gibi insanların masalarının altında oynaşıyorlardı..

apartman boşluğunda devasa bi tanesi yavrusunu(yada kendinden ufak bir hemcinsini) ağzında taşıyordu (yada yiyecekti yavrusunu bilemiyorum)

off 10 sene geçti hala tüylerim diken diken..
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

yildirimokur said:

Uyurken, suratımda yürüyerek beni uyandırmışlığı vardır.

okumayanlar okusun axaxaxax.

asdfgdfg benimde izmirde okurken, kulağımda yuvarlak küpelerden vardı (içi dolu bombeli işte) sdfs onunla oynuyorum... lan bi an farkettim bunun yüzeyi böle bi garip sanki kıllı gibim....

asşdkjsaşgkajdfgşdkj

ALLAH BELASINI VERSİN O İZMİRDEKİ YEŞİL YUVARLAK UÇAN BÖCEKLERİN YA

NEFRET EDİORUM
Sosyal ağlarda paylaş

kedi alın olum, havadaki sineği bile avlıyor şerefsiz dfsdf.

tek sıkıntımız her avladığını getirip önüme koyması "bak hacı dayı ne yaptım" diye. lan ye işte, görmeyim negzel. bi de bacaklarını koparıyor teker teker, böcek de mal gibi duruyor yazık. kedim yüzünden arch enemy ime şefkat besliyorum lan gördükçe.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen gün uçmayanlarından bir tanesi eve girmiş, iki tane kedi var allahtan, öldürme derdi yok. Baktım kanepenin kenarında duruyor kedilerden biri, fıtı fıtı pati falan atıyor altına saçma sapan. Eğilince gördüm ki orada koyu renkli bir iğrençlik
öfff yazarken tiksindim ysa.
Sosyal ağlarda paylaş

4-5 yıl önce ev bakırköy de, yüksek giriş. arka tarafı da bahçe gibi bir alan var. neyse, uyurken kafam kaşındı bir iki kere. işte kaşıyorum, sonra yine saçlarım oynuyor vs. ulan cam açık değil diyorum. alla alla. sonunda birşey kafama çarptı artık yada yumurta mı bırakıcak nedir, hissedecek kadar bir huylandım. ama ne olduğunu hala anlamıyorum, büyük sinek heralde diyorum. kafama çot diye vurdum. bişeye çarptım elimle. açtım ışığı bakıyorum etrafa, yok birşey. uyku sersemliğiyle, lan bana öyle geldi deyip geri yattım.

sonra bi 10 dk geçti, elimde birşey var. ilk anda anlamadım, sıktım elimi.
gerisini anlatmayım. o kıtır kıtır görünen hayvan etli butlu birşeymiş aslında deyip bırakayım. 10 dk uyuduk beraber. öyh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...