Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSI oyun laptopları

Bone

Öne çıkan mesajlar

Bilgisayar geldi. Performans açısından alet müthiş. Ama eşşek ölüsü gibi ağır ve büyük. Yazı yazarken bilek kısmı tam köşeye geliyor. Köşe biraz can yakıyor. Açıkça söylemek gerekise sesini beğenmedim aletin, biraz değişik geldi. Büyük ihtimal eski bilgisayarda JBL hoparlör vardı o yüzden, ayrıca bass altta ondan da olabilir. Isınma gibi bir olay sıfır zaten fan sesi biraz kafa ütülüyor.

Şimdilik bu kadar yine yazarım. Yavaş yavaş.

Windows tuşunu sağa koymuşlar bide çok gıcık, solda Fn var.

Bone said:

Sosyal ağlarda paylaş

gs70 var bende 1 yıl oldu. Klavye problemi vardı verdim servise tertemiz geri aldım. Problemsiz. Oyunları üst ayarda oynatıyor. 2.7kg o boyuta göre çok iyi. Birdek fan çıkışlarını sevmiyorum onun dışında süper alet.
birde gaming laptop hede höde diyenler artık demesin. tercih değil bu zorunluluk ısrarla anlamıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

önyargılı ya millet bende 2,5 senedir gt70 var. Bende laptopta oyun oynama konusunda şüpheciydim ama çok memnunum şu anda.Zaten herşeyi max üstü max oynama heveslisi bir adam değilim ve bilgisayarı köküne kadar zorlayan oyunları oynayan biriside değilim. dota, hon, wow, diablo, tf gibi oyunlar oynarım genelde e zaten böyle oyunlarda full oynatıyo hala. bundan sonra da alırsam laptop alırım çünkü mobilitesi benim için önemli. Ayrıca benim gt70 5 kilo su andaki laptoplar daha hafif oluyo galiba daha ne.
Sosyal ağlarda paylaş

gt72 dominator pro performans konusunda çok iyi, alette ısınma sorunu hiç yok ama bilgisayarda ses var yani. Aleti soğutacam diye uçak fanı takmışlar sanki :D Fan fullde çalışınca uçuyor gibi. Dediğim gibi performans falan müthiş, en sevdiğim yanı power tuşuna basınca 3 saniyede falan açılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:

önyargılı ya millet bende 2,5 senedir gt70 var. Bende laptopta oyun oynama konusunda şüpheciydim ama çok memnunum şu anda.Zaten herşeyi max üstü max oynama heveslisi bir adam değilim ve bilgisayarı köküne kadar zorlayan oyunları oynayan biriside değilim. dota, hon, wow, diablo, tf gibi oyunlar oynarım genelde e zaten böyle oyunlarda full oynatıyo hala. bundan sonra da alırsam laptop alırım çünkü mobilitesi benim için önemli. Ayrıca benim gt70 5 kilo su andaki laptoplar daha hafif oluyo galiba daha ne.

Keşke fps kadar basit olsa herşey.

Sorun daha çok donanım ve optimizasyon opsiyonlarının yetersizliğiyle alakalı aslında.

Optimize edilmemiş ve bloatware dolu bir windows üzerinde kalitesiz, averaj parçalardan oluşan bir desktop sistemle herhangi bir laptop üzerinde görülebilir veya hissedilebilir bir fark olmayabilir.
Hatta sırf bu nedenle OSX ve Linux gibi hipster işletim sistemlerinin akıcılığı Windows'dan çok daha üstün gibiymiş dahi gözükebilir.
Ancak uygun parçalarla donatılmış ve gereksiz CPU Cycle yiyen bütün yazılımların metodik olarak kaldırıldığı bir sistemle diğer opsiyonları karşılaştırmak pek mümkün değil.

İlgili tweak'leri yazmak ciddi vakit alıcağı için sadece ilgili iki thread bırakıyım buraya ilgilenen incelesin:
1, 2
Sosyal ağlarda paylaş

ozii_x said:

Abiler zamanında MSİ'ın son çıkan serisini bende sizler gibi yüksek bedel ile satın aldım. Ha laptop ilk 1.5 sene akıyor du çok memnundum. Sonra yeni oyunlar çıktı ekran kartını 570'den 580 e upgrade edeyim dedim 2k tl istediler. Ama iş ve ev arası olduğum dönemde çok kullanışlı oldu.

Şimdi 7.5k TL ' ye masa üstü topladım daha güzel gidiyor :)

Eskiden çok savunurdum şu gaming laptop olayını valla fikrim değişti.
Arkadaş benim yazıcağımı yazmış. Çok paran varsa 2 senede bir laptop değiştirebilirsen al.

Ama grafik vs. haz bakımından + daha ucuz ve uzun vade desktop. Almayın abi gaming laptop israf yazık günah !
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

msi ilk 2 yıl iyi sonra elektrik sobası oluyor.
türkiye'de olsam http://www.hepsiburada.com/liste/asus-rog-gr8-r077m-intel-core-i7-4510u-20ghz-31ghz-8gb-1tb-mini-gaming-masaustu-bilgisayar-asus-rog-gladius-gaming-mouse-hediyeli-/productDetails.aspx?productId=bd802652&categoryId=111001&SKU=BD802652&utm_source=sm&utm_medium=facebook&utm_campaign=asus-rog-gaming&utm_content=link-ad&utm_term=kategori-bilgisayar&wt_sm=facebook.link-ad.kategori-bilgisayar.asus-rog-gaming
sundan alırdım direk mesela.

gayming laptop ve 750ti ekran kartı zıhhııh
Sosyal ağlarda paylaş

evet, msi gt60 ı yaktıktan sonra, bende alacaklar kervanına katılıyorum.

ilk olarak ghost pro ya bakayım dedim
http://www.hepsiburada.com/liste/msi-gs60-ghost-pro-2qe-439tr-intel-core-i7-4720hq-26ghz-36ghz-16gb-1tb-512gb-ssd-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd601326&categoryId=98&SKU=BD601326
ama alet 15.6 inç. at gibi çözünürlük veriyor sadece.

tek oynadığım oyun civ5. uzun süre de öyle gider. ağırlık strateji diyebiliriz yani. nadiren fps.

şunu biraz kötülerseniz başka birşey alayım.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.hizlial.com/msi-gs70-stealth-pro-2qe-252tr-i7-4720hq-26ghz-16gb-1tb2x128ssd-3gb-gtx970m-173-windows-81-notebook/10567013?OM.zn=ProductView_ZoneNew&OM.zpc=10589826

15" ciddi kücük gelir ya,
şu modeli var 17" azcık daha ucuzu, ssd daha kücük, cözünürlük günlük standart. 4k desteği varmış ama bu çözünürlükle nasıl oluyor bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

seru, sağolsun biraz bakındık o mevzuya. ekranın küçük olması bir yana, o çözünürlükte çoğu program desteklemediği için, yazılar bile okunamayabiliyormuş. zaten 4k yı 15 inç ekranda nasıl yaşayacaksın onu da anlamadım.

alienware bakıyorum. hatta şu anda dell in distribütörlerine ( armada , penta , arena ve bir tane daha olması lazım ) sunumu oluyor. türkiye ye getiriyorlarmış.
Sosyal ağlarda paylaş

msi gs 70
Ağırlık : 2.60 Kg (Batarya ile)
said:
Teknik Özellikler
Model : GS70 Stealth Pro 2QE-252TR
İşletim Sistemi : Windows 8.1 Türkçe 64Bit
LED Backlight Display : 17.3" Full HD (1920x1080), Anti-glare
İşlemci : Intel® Core™ i7-4720HQ 2.6GHz İşlemci (6Mb Önbellek, Maks. Turbo Frekansı 3.60 GHz'e kadar, Dört Çekirdek, Intel® HD Graphics 4600 ile)
Yongaseti : Intel HM87
Bellek : 16GB DDR3 1600MHz
Hafıza Yuvası : 2 Slot ile Maks. 16GB
Ekran Kartı : nVidia GeForce GTX970M 3GB GDDR5
Hard Disk : 256 GB SSD Super RAID (2x128GB SSD) + 1TB HDD 7200rpm
Optik Sürücü : Yok
Klavye : SteelSeries tarafından üretilmiş Tam-Renkli Arkadan Aydınlatmalı Q Türkçe Klavye
USB 3.0 : 4
Kart Okuyucu : SD (XC/HC)
Ses : -Sound by Dynaudio with subwoofer
-Support 7.1 channel SPDIF output
-Exclusive Audio Boost technology
-Creative Sound Blaster Cinema 2
HDMI : v1.4b ; 4Kx2K Çıkış Desteklenir
Mini Display Port : v1.2 x2 ; 4Kx2K Çıkış Desteklenir
Mikrofon Girişi : 1
Kulaklık Çıkışı : 1
LAN : Killer DoubleShot Pro Gb LAN
Wireless LAN : Killer DoubleShot Pro 11ac
Bluetooth : Bluetooth v4.0
Webcam : FHD type (30fps@1080p)
Batarya : 6-Cell Li-Polymer (5400mAh 60Wh)
Adaptör : 150W Slim
Boyut (WxDxH) : 418.5 x 287x 21.8mm
Ağırlık : 2.60 Kg (Batarya ile)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...