Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Bilgisayar geldi. Performans açısından alet müthiş. Ama eşşek ölüsü gibi ağır ve büyük. Yazı yazarken bilek kısmı tam köşeye geliyor. Köşe biraz can yakıyor. Açıkça söylemek gerekise sesini beğenmedim aletin, biraz değişik geldi. Büyük ihtimal eski bilgisayarda JBL hoparlör vardı o yüzden, ayrıca bass altta ondan da olabilir. Isınma gibi bir olay sıfır zaten fan sesi biraz kafa ütülüyor. Şimdilik bu kadar yine yazarım. Yavaş yavaş. Windows tuşunu sağa koymuşlar bide çok gıcık, solda Fn var. Bone said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 gs70 var bende 1 yıl oldu. Klavye problemi vardı verdim servise tertemiz geri aldım. Problemsiz. Oyunları üst ayarda oynatıyor. 2.7kg o boyuta göre çok iyi. Birdek fan çıkışlarını sevmiyorum onun dışında süper alet. birde gaming laptop hede höde diyenler artık demesin. tercih değil bu zorunluluk ısrarla anlamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 tam anlıycaz, sonra bi gülme geliyo =P o diil de cidden o kadar para saydın mı gs70e? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 4k tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Esh said: tam anlıycaz, sonra bi gülme geliyo =P gülme derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 önyargılı ya millet bende 2,5 senedir gt70 var. Bende laptopta oyun oynama konusunda şüpheciydim ama çok memnunum şu anda.Zaten herşeyi max üstü max oynama heveslisi bir adam değilim ve bilgisayarı köküne kadar zorlayan oyunları oynayan biriside değilim. dota, hon, wow, diablo, tf gibi oyunlar oynarım genelde e zaten böyle oyunlarda full oynatıyo hala. bundan sonra da alırsam laptop alırım çünkü mobilitesi benim için önemli. Ayrıca benim gt70 5 kilo su andaki laptoplar daha hafif oluyo galiba daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 gt72 dominator pro performans konusunda çok iyi, alette ısınma sorunu hiç yok ama bilgisayarda ses var yani. Aleti soğutacam diye uçak fanı takmışlar sanki :D Fan fullde çalışınca uçuyor gibi. Dediğim gibi performans falan müthiş, en sevdiğim yanı power tuşuna basınca 3 saniyede falan açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Luriel said: önyargılı ya millet bende 2,5 senedir gt70 var. Bende laptopta oyun oynama konusunda şüpheciydim ama çok memnunum şu anda.Zaten herşeyi max üstü max oynama heveslisi bir adam değilim ve bilgisayarı köküne kadar zorlayan oyunları oynayan biriside değilim. dota, hon, wow, diablo, tf gibi oyunlar oynarım genelde e zaten böyle oyunlarda full oynatıyo hala. bundan sonra da alırsam laptop alırım çünkü mobilitesi benim için önemli. Ayrıca benim gt70 5 kilo su andaki laptoplar daha hafif oluyo galiba daha ne. Keşke fps kadar basit olsa herşey. Sorun daha çok donanım ve optimizasyon opsiyonlarının yetersizliğiyle alakalı aslında. Optimize edilmemiş ve bloatware dolu bir windows üzerinde kalitesiz, averaj parçalardan oluşan bir desktop sistemle herhangi bir laptop üzerinde görülebilir veya hissedilebilir bir fark olmayabilir. Hatta sırf bu nedenle OSX ve Linux gibi hipster işletim sistemlerinin akıcılığı Windows'dan çok daha üstün gibiymiş dahi gözükebilir. Ancak uygun parçalarla donatılmış ve gereksiz CPU Cycle yiyen bütün yazılımların metodik olarak kaldırıldığı bir sistemle diğer opsiyonları karşılaştırmak pek mümkün değil. İlgili tweak'leri yazmak ciddi vakit alıcağı için sadece ilgili iki thread bırakıyım buraya ilgilenen incelesin: 1, 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madborn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 ozii_x said: Abiler zamanında MSİ'ın son çıkan serisini bende sizler gibi yüksek bedel ile satın aldım. Ha laptop ilk 1.5 sene akıyor du çok memnundum. Sonra yeni oyunlar çıktı ekran kartını 570'den 580 e upgrade edeyim dedim 2k tl istediler. Ama iş ve ev arası olduğum dönemde çok kullanışlı oldu. Şimdi 7.5k TL ' ye masa üstü topladım daha güzel gidiyor :) Eskiden çok savunurdum şu gaming laptop olayını valla fikrim değişti.Arkadaş benim yazıcağımı yazmış. Çok paran varsa 2 senede bir laptop değiştirebilirsen al. Ama grafik vs. haz bakımından + daha ucuz ve uzun vade desktop. Almayın abi gaming laptop israf yazık günah ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Fin said: msi ilk 2 yıl iyi sonra elektrik sobası oluyor. türkiye'de olsam http://www.hepsiburada.com/liste/asus-rog-gr8-r077m-intel-core-i7-4510u-20ghz-31ghz-8gb-1tb-mini-gaming-masaustu-bilgisayar-asus-rog-gladius-gaming-mouse-hediyeli-/productDetails.aspx?productId=bd802652&categoryId=111001&SKU=BD802652&utm_source=sm&utm_medium=facebook&utm_campaign=asus-rog-gaming&utm_content=link-ad&utm_term=kategori-bilgisayar&wt_sm=facebook.link-ad.kategori-bilgisayar.asus-rog-gaming sundan alırdım direk mesela. gayming laptop ve 750ti ekran kartı zıhhııh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 evet, msi gt60 ı yaktıktan sonra, bende alacaklar kervanına katılıyorum. ilk olarak ghost pro ya bakayım dedim http://www.hepsiburada.com/liste/msi-gs60-ghost-pro-2qe-439tr-intel-core-i7-4720hq-26ghz-36ghz-16gb-1tb-512gb-ssd-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd601326&categoryId=98&SKU=BD601326 ama alet 15.6 inç. at gibi çözünürlük veriyor sadece. tek oynadığım oyun civ5. uzun süre de öyle gider. ağırlık strateji diyebiliriz yani. nadiren fps. şunu biraz kötülerseniz başka birşey alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 http://www.hizlial.com/msi-gs70-stealth-pro-2qe-252tr-i7-4720hq-26ghz-16gb-1tb2x128ssd-3gb-gtx970m-173-windows-81-notebook/10567013?OM.zn=ProductView_ZoneNew&OM.zpc=10589826 15" ciddi kücük gelir ya, şu modeli var 17" azcık daha ucuzu, ssd daha kücük, cözünürlük günlük standart. 4k desteği varmış ama bu çözünürlükle nasıl oluyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 seru, sağolsun biraz bakındık o mevzuya. ekranın küçük olması bir yana, o çözünürlükte çoğu program desteklemediği için, yazılar bile okunamayabiliyormuş. zaten 4k yı 15 inç ekranda nasıl yaşayacaksın onu da anlamadım. alienware bakıyorum. hatta şu anda dell in distribütörlerine ( armada , penta , arena ve bir tane daha olması lazım ) sunumu oluyor. türkiye ye getiriyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Madborn said: Almayın abi gaming laptop israf yazık günah ! tamam sağol, gidip 20 kg'lık desktop alacam, cebimde onu taşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Gaming laptop larinin fiyat performans orani son 3-4 senede epey yukseldi. Eskisi gibi gaming laptop tukaka durumu, gitgide azaliyor. Mobilite lazimsa, evde yer yoksa alinabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 pcdepo Sunu al gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 18.4 inc ohh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 2 gündür sırtım ağrıyor. Çok fena ağır söylemedi demeyin. 18.4 inç olan daha ağırdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 al aynısı işte ne farkı var http://www.kulturagaci.com/wp-content/uploads/2015/01/eski-bir-bilgisayar_3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 al 15" 3kg falan işte. Ben kullanıyorum gtx850 li modelini güzel valla. Desktop 3-4 yıllık ama SSDli, laptop yavaş geliyor açıkcası. SSD gerekecektir sürekli kullanım için. Ekran kartı kanırtan şeyler oynamadığım için bilemiyorum kart performansını, desktop 6870 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 msi gs 70 Ağırlık : 2.60 Kg (Batarya ile) said: Teknik Özellikler Model : GS70 Stealth Pro 2QE-252TR İşletim Sistemi : Windows 8.1 Türkçe 64Bit LED Backlight Display : 17.3" Full HD (1920x1080), Anti-glare İşlemci : Intel® Core™ i7-4720HQ 2.6GHz İşlemci (6Mb Önbellek, Maks. Turbo Frekansı 3.60 GHz'e kadar, Dört Çekirdek, Intel® HD Graphics 4600 ile) Yongaseti : Intel HM87 Bellek : 16GB DDR3 1600MHz Hafıza Yuvası : 2 Slot ile Maks. 16GB Ekran Kartı : nVidia GeForce GTX970M 3GB GDDR5 Hard Disk : 256 GB SSD Super RAID (2x128GB SSD) + 1TB HDD 7200rpm Optik Sürücü : Yok Klavye : SteelSeries tarafından üretilmiş Tam-Renkli Arkadan Aydınlatmalı Q Türkçe Klavye USB 3.0 : 4 Kart Okuyucu : SD (XC/HC) Ses : -Sound by Dynaudio with subwoofer -Support 7.1 channel SPDIF output -Exclusive Audio Boost technology -Creative Sound Blaster Cinema 2 HDMI : v1.4b ; 4Kx2K Çıkış Desteklenir Mini Display Port : v1.2 x2 ; 4Kx2K Çıkış Desteklenir Mikrofon Girişi : 1 Kulaklık Çıkışı : 1 LAN : Killer DoubleShot Pro Gb LAN Wireless LAN : Killer DoubleShot Pro 11ac Bluetooth : Bluetooth v4.0 Webcam : FHD type (30fps@1080p) Batarya : 6-Cell Li-Polymer (5400mAh 60Wh) Adaptör : 150W Slim Boyut (WxDxH) : 418.5 x 287x 21.8mm Ağırlık : 2.60 Kg (Batarya ile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 bu aleti vatan 6700 e falan satarken, pcdepo 6100 küsüre satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 sanalmarketim den aldım ben. adamlardan baya memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Sanalmarketim iyi zaten gidip adamlardan kapıdan teslim alan bir ben mi varım acaba, Ankara da bir sokak arasında adamların ofis ama ne arasam ofisin altında bir yerden getiriyorlar sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Konusu varken, GS30'u olan var mı? Bilgisayarı komple yenilemem lazım zaten. Eğer dock performansı iyiyse desktop/laptop aynı anda çözülebilir bu aletle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar