Asriel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Ben baya sevdim diziyi.Hatta TWD'den daha çok sevdim.Gerçi bunda 1.sezonunu bitireli çok yıllar olmasının da etkisi var.Malum ne boktan sezonlarına katlandık sırf konsepti hatrına.Bu dizinin çekimleri de çok güzel geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 İlk iki bölüm iyi gelmişti de, 3.bölümden karakter salaklıklarına ve bazı karakterlerin akış ötesi hallerine başladılar. 3 Olaylar başlayalı haftalar aylar olmuş gibi Madison karısı ertesi güne komşusunu öldürecek kıvama geldi. Daha neyin ne olduğu belli değilken, saf saf takılırken bu cabbarlık çok çelişkili durdu. Çoluğunu çocuğunu düşüneceğine "TIRİVİS BİNİ BİYLİ BİLİRSİ YİKİLİİR" triplerine girdi. Evde durmamanın mantığı nedir? 1 hafta 2 hafta geçer, bakarsın ses-seda TV yayın-internet haber bir şey yok o zaman dersin, GG no rmk lets hit the roads. Olayların başladığının ertesi gününe direkt yollara çıkmalar falan çok saçma, erzak yok bilgi yok. İnsanın insan yediği ortamda bunu 20 yaşında çocuğundan saklamanın kafası nedir? İlk gördüğüne nefes nefese anlatırsın şu tarz olayı. Klişe gizemlere girdiler hemen. Elektrik vs. nin olmadığı ortamda birbirlerinin isimlerini sokaklarda haykırmalar ama bir türlü duyuramamalar... Karakterler çok soğuk geldi bir de bu bölüm. Hepsi kendi s*kinin derdinde gibi daha en baştan, TWD'den farklı gelişecek bu herhalde diyordum ama şu bölüm buram buram TWD koktu. Hem de böyle birkaç sezon sonraki halleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Evet karakterler zombiler konusunda seyircinin bildiklerini biliyor gibi hareket ediyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 4. bölüm sonu iyiydi. OÇlar dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 şimdilik baya iyi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 ilk dizideki gibi zombie settinginin ne olduğu senaristi o anki ruh haline göre değişiyor mu bunda da? zombiler hızlı mı yavaş mı? görüyor mu görmüyor mu? koku alıyor mu almıyor mu? infected olan 2 saniyede mi kalkıyor ertesi gün mü? böyle şeyler net mi yoksa yine hangisi o bölüme uyuyorsa onu mu kullanıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Dediklerinin diğer dizide de net cevapları var. Yavaşlar. Görüyorlar. Koku alıyorlar. Ölen birinin dirilmesi dakikalar içinde gerçekleşiyor. Fakat tabii burada ölüm anını tam neyin belirlediğine göre durumun değiştiği düşünülebilir. Beyin ölümü vücudun aldığı zarara göre farklı sürelerde gerçekleşebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 taze zombiler daha hızlı ve güçlüydü herhalde. walking dead te zamanla zombilerin yavaşladığı gibi bir durum vardı sanırım, hatta bir gün kendi kendilerine geberirler mi geyiği olmuştu ya da o başka bir filmdi ben karıştırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 çok iyi lan dizi. hakikaten orijinali bunun yanında hint yapımı rip off gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Bu bölümü dizideki ergenlerin ölmesi umuduyla izleyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 hadi inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 kız iiya dursun karpuz gibi alnı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Makyajada para vermıyolar bu dizide oh kebap düşük maliyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 en az walking dead kadar kötü. kaldı ki walking dead'in ilk sezonu ve ilk bölümleri iyiydi. bunda o başlangıcı yansıtamamışlar. çok oldu bitti hadi ricklerle buluşalım dizileri birleştirelim kıvamındalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 İki dizinin birleşmesi veya karakterlerin karşılasması pek mümkün gözükmüyor. Biri batı yakasında, diğeri doğu yakasında geçiyor. Eh seyahat etmek de haliyle pek kolay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Ben daha yeni walking dead'i izliyorum 3. sezondan sonra boka sardı. Bundan devam etsem birşey kaçırırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Komutan said: İki dizinin birleşmesi veya karakterlerin karşılasması pek mümkün gözükmüyor. Biri batı yakasında, diğeri doğu yakasında geçiyor. Eh seyahat etmek de haliyle pek kolay değil. yapımcılar isterlerse yaparlar bir şeyler, pırpırlı uçak falan bulur bi taraf giderler diğerlerinin yanına falan np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Ortada bulussunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 s01e05 spoiler kötü adam belli oldu, dayı baş kötü. zombiler faso fiso, amerikan dizisinde işkenceci her zaman ölür kardeş... bölüm sonu gerizekalı gibi stadyumun kapılarını zombilere zorlattı zaten. (kırılmaz kesin de) birinci sezonda bu kasabadan ancak final bölümünde çıkarlar diye düşünüyorum. buradan iyice moral / dramaya bağlar. (işkence vs. bu herifte bir boklar var, bence zombilere kendini yem yapıp kasabayı öldürtebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Masticore said: Ben daha yeni walking dead'i izliyorum 3. sezondan sonra boka sardı. Bundan devam etsem birşey kaçırırmıyım ? Alakaları yok abi izle sen onu bitir. Son sezonları fena değil. 3 en sıkıntılı sezon zaten. Bunu izlemek istiyorsan direkt başlayabilirsin bir alakaları yok. e04&05 4 ve 5 i üstüste izledim. Değişik yerden girdiler biraz. Beklemiyordum hikayenin böyle ordu üzerinden gelişmesini. Fena gitmiyor gibi bakalım. Yine bazı karakterlerin tuhaf geliştiğini düşünüyorum ama eh işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 bi bölüm kaldı zaten topkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Ne alaka? 1 sezonda bitiyor mu bu seri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 1 yıl ara girecek, bitti say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Ben 15 bölümlük 2. bir sezonu olacaktı diye hatırlıyorum. Şu haliyle 1 bölüm sonra biterse bu ne ki abi, hiç bişi olmadı daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 unuttum ben onu editledim sonra :D da 6 bölümlük sezon ne yav mini series yapıyosun sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar