Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fear the Walking Dead (2015) - AMC

Editor

Öne çıkan mesajlar

İlk iki bölüm iyi gelmişti de, 3.bölümden karakter salaklıklarına ve bazı karakterlerin akış ötesi hallerine başladılar.

3

Olaylar başlayalı haftalar aylar olmuş gibi Madison karısı ertesi güne komşusunu öldürecek kıvama geldi. Daha neyin ne olduğu belli değilken, saf saf takılırken bu cabbarlık çok çelişkili durdu. Çoluğunu çocuğunu düşüneceğine "TIRİVİS BİNİ BİYLİ BİLİRSİ YİKİLİİR" triplerine girdi.

Evde durmamanın mantığı nedir? 1 hafta 2 hafta geçer, bakarsın ses-seda TV yayın-internet haber bir şey yok o zaman dersin, GG no rmk lets hit the roads. Olayların başladığının ertesi gününe direkt yollara çıkmalar falan çok saçma, erzak yok bilgi yok.

İnsanın insan yediği ortamda bunu 20 yaşında çocuğundan saklamanın kafası nedir? İlk gördüğüne nefes nefese anlatırsın şu tarz olayı. Klişe gizemlere girdiler hemen.

Elektrik vs. nin olmadığı ortamda birbirlerinin isimlerini sokaklarda haykırmalar ama bir türlü duyuramamalar...

Karakterler çok soğuk geldi bir de bu bölüm. Hepsi kendi s*kinin derdinde gibi daha en baştan, TWD'den farklı gelişecek bu herhalde diyordum ama şu bölüm buram buram TWD koktu. Hem de böyle birkaç sezon sonraki halleri gibi.

Sosyal ağlarda paylaş

ilk dizideki gibi zombie settinginin ne olduğu senaristi o anki ruh haline göre değişiyor mu bunda da?

zombiler hızlı mı yavaş mı?
görüyor mu görmüyor mu?
koku alıyor mu almıyor mu?
infected olan 2 saniyede mi kalkıyor ertesi gün mü?

böyle şeyler net mi yoksa yine hangisi o bölüme uyuyorsa onu mu kullanıyorlar?
Sosyal ağlarda paylaş

Dediklerinin diğer dizide de net cevapları var.

Yavaşlar.
Görüyorlar.
Koku alıyorlar.

Ölen birinin dirilmesi dakikalar içinde gerçekleşiyor. Fakat tabii burada ölüm anını tam neyin belirlediğine göre durumun değiştiği düşünülebilir. Beyin ölümü vücudun aldığı zarara göre farklı sürelerde gerçekleşebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Komutan said:

İki dizinin birleşmesi veya karakterlerin karşılasması pek mümkün gözükmüyor. Biri batı yakasında, diğeri doğu yakasında geçiyor. Eh seyahat etmek de haliyle pek kolay değil.

yapımcılar isterlerse yaparlar bir şeyler, pırpırlı uçak falan bulur bi taraf giderler diğerlerinin yanına falan np
Sosyal ağlarda paylaş

s01e05 spoiler

kötü adam belli oldu, dayı baş kötü. zombiler faso fiso, amerikan dizisinde işkenceci her zaman ölür kardeş...

bölüm sonu gerizekalı gibi stadyumun kapılarını zombilere zorlattı zaten. (kırılmaz kesin de)

birinci sezonda bu kasabadan ancak final bölümünde çıkarlar diye düşünüyorum. buradan iyice moral / dramaya bağlar. (işkence vs. bu herifte bir boklar var, bence zombilere kendini yem yapıp kasabayı öldürtebilir...

Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Ben daha yeni walking dead'i izliyorum 3. sezondan sonra boka sardı. Bundan devam etsem birşey kaçırırmıyım ?

Alakaları yok abi izle sen onu bitir. Son sezonları fena değil. 3 en sıkıntılı sezon zaten. Bunu izlemek istiyorsan direkt başlayabilirsin bir alakaları yok.

e04&05

4 ve 5 i üstüste izledim. Değişik yerden girdiler biraz. Beklemiyordum hikayenin böyle ordu üzerinden gelişmesini. Fena gitmiyor gibi bakalım.

Yine bazı karakterlerin tuhaf geliştiğini düşünüyorum ama eh işte...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...