forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 geç de olsa öğrenmiş oldum dışarda az makyajla taş gibi gördüklerimizin hilesi buymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 biz de ogrenseydik bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 elini kullan google.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 geçen bi arkadaşım bi kız getirdi yanında. hani bildiğin çirkin şişko kezban türk kızı tipi var. muhattab olmazsın. kızın instagram profilini gördüm aşık oldum lsdhjfdkls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ya bu bronz ten pürüzsüz yüz makyajı ben gerçek sanıyordum bu yaşta nası mümkün filan daha pahalı makyaj malzemesiyleymiş 30+ olunca daha fazla para birikiyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ffs dont get me started... eskiden steame giden paralar şimdi kozmetige akıyor sırf sunu becerebılıyım diye, no make up, make up cok zor ama anlamıosunuz işte :D daha hala skill kasıyorum ama bir asian level olmak zor bu konularda http://www.gay3ty.com/wp-content/uploads/2013/09/The-Reality-Of-Women%E2%80%99s-Makeup-Funny-Meme.jpg gerçi cheatim var, doktorum 3. numarada olmama ragmen 2. oldugum konusunda ısrar edıyor ve yalan soyledıgımı, kandırıkcılık yaptıgımı soylıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Makeup bitişik yazılır cahiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 her topicte bayragı dalgalandırıyoruz http://ilawled.com/images/1158-Grammatik-Macht-Frei/fitted.jpg?1344358355 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 yaş kaç gençler rimelsiz, allıksız, fondötensiz kız görmediniz mi sokaktaki nasıl makyajsız sanıyorsunuz kadın adaya düşse fondötensiz, rimelsiz dolaşmaz hiçbir şey yoksa bb krem sürer badana yapar gibi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 bazılarınız gerçekten var mı yaşıyorum diye yalan mı söylüyo anlayamıyorum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 forgiver bot mu acaba aptallık botu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Laurelin said: ffs dont get me started... eskiden steame giden paralar şimdi kozmetige akıyor sırf sunu becerebılıyım diye, no make up, make up cok zor ama anlamıosunuz işte :D daha hala skill kasıyorum ama bir asian level olmak zor bu konularda http://www.gay3ty.com/wp-content/uploads/2013/09/The-Reality-Of-Women%E2%80%99s-Makeup-Funny-Meme.jpg gerçi cheatim var, doktorum 3. numarada olmama ragmen 2. oldugum konusunda ısrar edıyor ve yalan soyledıgımı, kandırıkcılık yaptıgımı soylıyor Onun da cheat'i var, geçen kardeşime kapatıcı aldık MAC'ten, 100 kağıt. Ten rengine uygun olanı buluyorsun gg. Uygulaması 3sn falan. Kız her sabah 5'te kalkıp derse gidiyor, sonra da klinikte hasta bakıyor akşama kadar, eve gelince de doktora için ALES, YDS kasıyor. Kapatıcı sürmeyince zombi gibi, kapatıcıyı bir sürüyor sanki 12 saat uyumuş, süt banyosu yapmış öyle çıkıyor evden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 moriarty said: forgiver bot mu acaba aptallık botu. Bot olsa botada kodlamada bi akıl veriliyor bunda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 bizim sitede uygulama videoları var viktorella, bir ara gir bak. ofiste 5 dk'da nasıl makyaj yapılır falan. 1-2 ürün en fazla. işin özü kapatıcı. primer iyi ise başka bir şey olmasa bile toplar. tuval'i iyi yarattıktan sonra istediğin gibi üzerinde çalışırsın. http://www.youtube.com/watch?v=NbdeugrBPS0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 easy bottur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 http://www.ohgizmo.com/wp-content/uploads/2013/04/Barbie-No-MakeUp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 daha nisana girmedik az sakin lan gündemin anası ağladı SEKS Mİ AŞK MI BEYLER MAKYAJSIZLIK MAKYAJI LAN BİR BAKIN KİBARCA REDDETSEM ASLINDA SEKS DE İSTİYORUM NAAPCAM bu kış iyi abaza yapmış forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 erkekler bile makyaj yapio artik ben de goz alti morluklarina bisiler uygulasam fena olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 göz altı morlukları iyiydir kalsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Tori said: daha nisana girmedik az sakin lan gündemin anası ağladı SEKS Mİ AŞK MI BEYLER MAKYAJSIZLIK MAKYAJI LAN BİR BAKIN KİBARCA REDDETSEM ASLINDA SEKS DE İSTİYORUM NAAPCAM bu kış iyi abaza yapmış forum Bu kışa özel bir durum yok ortada, forum genel olarak öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 senko said: erkekler bile makyaj yapio artik ben de goz alti morluklarina bisiler uygulasam fena olmayacak Nedense birden noyan galdi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 o bir prens olm o ayrı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Tori said: daha nisana girmedik az sakin lan gündemin anası ağladı SEKS Mİ AŞK MI BEYLER MAKYAJSIZLIK MAKYAJI LAN BİR BAKIN KİBARCA REDDETSEM ASLINDA SEKS DE İSTİYORUM NAAPCAM bu kış iyi abaza yapmış forum bu sitedeki abazan arkadaşları yanıma alarak türkiyenin enerjideki dışa bağımlılığına bir nebzede olsun çare bulmayı düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 bingildak said: yaş kaç gençler rimelsiz, allıksız, fondötensiz kız görmediniz mi sokaktaki nasıl makyajsız sanıyorsunuz kadın adaya düşse fondötensiz, rimelsiz dolaşmaz hiçbir şey yoksa bb krem sürer badana yapar gibi asdasd lan ten rengi gibi duruyor sürdüğü krem, hafif gözenek de oluyor, doğal duruyor bu kadar az sürmüş yine de taş gibi olmuş diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 abi badana yapıyorsun işte, ne kadar kalın olduğunun bir anlamı yok cildi kapatması yeterli kusursuz olması için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar