pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Müzik arşivi olarak Tidal ne durumda peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Kalite farkı için öyle çok iyi ses kartı gerekmiyor, onboard kartlarla da (Macbook üzerinden, öteki ucuz notebooklar genelde kötü oluyor) fark anlaşılıyor. Gereken iyi bir kulaklık. Ses kalitesi olarak en kaliteli lossy format olan AAC'nin aynı kalitede gösteremediği şeyler var, spatial representation filan. Sesin yoruculuğu sonra bir faktör. Flac daha iyi demek için bir sürü neden var ama bunun için 200-300TL'den başlayan ses sistemleri gerekmiyor. Tidal'dan ben de memnun değilim ama, iyi ses kalitesi dışında beni kullan diyen bir yanı yok. Umarın kendini adam eder ya da Deezer çabucak girer bu işe. Android yazılımı epey iyi ama, Deezer'ınkinden daha çok beğendim. Masaüstünde, özellikle son Spotify güncellemesinden sonra, Deezer rakipsiz ama Chrome App olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 pattisliborek said: Müzik arşivi olarak Tidal ne durumda peki? şimdilik spotify ile karşılaştırırsak 3/2 ama çok hızlı geliştiriyorlar ayrı konu her an gecebilir bazı türk eski sanatçıların lossless ini buldum resmen oha dedim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 @Gerge yapma lutfen audiophile değilim ama onboard ses kartı ile std speakerla flac tad vermez he eyv 128 bit mp3 den tabiki farklı olacaktır ama bana göre 2side çöp edit: hatta işyerimdeki gigaworks leri onboard ve creative sb ile dinleteyim, aradaki farka çok şaşırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Onboard ses kartı demiyor o da aslında, Macbook'un ses kartı diyor. Normal PC mobo'larındaki ses kartlarıyla da çok bir fark olacağını sanmıyorum açıkçası, onların ses kalitesi baya kötü oluyor, doğruya doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Cogu ucuz notebook, hatta kaliteli notebook kotu onboard ile geliyor dedim zaten. Head'fi'de filan da 2011 ve sonrasi Macbook'larin ses kalitelerinin iPad'lere yakin oldugu soyleniyor. Air'lar ovuluyor hep mesela. DAC'lari kotu degil. Macbook Air'larda su kartin bir varyasyonu var, kotu degil: http://www.cirrus.com/en/pubs/proDatasheet/CS4207_F4.pdf Onboard hoparlor demedim bu arada, iyi bir hoparlor ya da IEM gerek. Iyi IEM'ler su anda $50'den basliyor. Son 4-5 ayda epey ucuzlama oldu IEM pazarinda, konusmustuk IEM konusunda. Kalite giderek daha erisilir oluyor yani. Windows dizustuler ve anakartlar hala kotu ama gunun birinde onlar da duzelir, Realtek'den kurtulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 nispeten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Remote lazm acilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Şu çok iyi olmuş Playlist Convert ;) http://read.tidal.com/article/import-your-playlists-to-tidal/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Sonunda be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 http://www.facebook.com/Gigwise/videos/10153277577899295/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Kaliteli müzikle ne alıp veremediğiniz var arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Ahaha çekememezlik :) ama daha çok viral olmuş video bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 wannabe olmayın, tidal kullanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Meelec M6 Pro ile kıyaslayınca flac dinlemek için şu iyi midir ? http://www.amazon.com/gp/product/B001EZYMF4/ref=as_li_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B001EZYMF4&linkCode=as2&tag=minifil-20&linkId=WT25NSOAPY237FVW Bende alıcam bir kulaklık. Earpods var şuan. Edit: Gerçi 30 dolarlık ürünle flac mı dinlenilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 M6 Pro flac icin iyi, daha kotusunu olabilir ama $50 iken alinmali bence. Hatta kendisini SE215'e tercih ediyorum su anda. CX 300 cok kotu bir kulaklik ama. Bir de bir sureden eskiden mp3 olarak 192kbps filan dinledigim albumleri tekrar kesfediyorum, Romantic Warrior caliyor su anda mesela. Cok iyi oldu bu Tidal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 IMAX bile izlersin sen o kulaklıkla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 GERGE said: M6 Pro flac icin iyi, daha kotusunu olabilir ama $50 iken alinmali bence. Hatta kendisini SE215'e tercih ediyorum su anda. CX 300 cok kotu bir kulaklik ama. Bir de bir sureden eskiden mp3 olarak 192kbps filan dinledigim albumleri tekrar kesfediyorum, Romantic Warrior caliyor su anda mesela. Cok iyi oldu bu Tidal. 160 liraya geliyor. Herkes çok beğenmiş bu kulaklığı. Spec'te daha iyi gözükenler olsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Speclerin pek bir anlami yok kulaklik alirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 tidal free trial aldım, üstüne m6 pro sipariş ettim. in gerge we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 M6 Pro aldiysan bilgilendireyim, cok agir bir sekilde burn-in istiyor, gordugum en siddetli isteklerden bu. 20-30 saat sonra super oluyor ama. Surada ve devaminda tartismistik: http://forum.paticik.com/read.php?6,7683961,7969646#msg-7969646 Bu da burn-in sonrasi dusuncelerim: http://forum.paticik.com/read.php?6,7683961,page=13#msg-7977870 Tidal'un da su anda en kotu yani desktop app'in indirmeye kapali olmasi. Chrome only o nedenle. Ama yakinda geri gelecekmis, bugli oldugu icin kaldirmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Tidal'ın account settings'ine girebilen varsa nasıl giriliyor söyleyebilir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Player'da, sol altta Settings duruyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 GERGE said: Player'da, sol altta Settings duruyor ya? Tamam oradan "Update Subscription" a clickleyince sign-in'e geri atıyor, log-in yapınca da player'a geri atıyor. Hani sub'ı cancel'lamanın bir yolu yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Safari ile çalışıyor. Başka tarayıcı ile dene ya da adamlara mail at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar