roket adam Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ya dünyanın en saçma dikey marketlerinde bile e ticaret siteleri kurulmaya başlandı zaten. iyicene boku çıktı o pazarın, bu saatten sonra da adam olacağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 senko diğerini yapmadığın için öyle geliyor işte unilever'da satışa girdiğimde 40 yaşındaki adamın yüzünde tüy bitmemiş 17 yaşındaki çocuğa abi çekerek 2 saat köpek olduğunu gördüm. 2 tane mal yazacak diye. diğer müşteriyi hedef tutturmak için dolandırdığını gördüm. içine girmeden anlaşılmıyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Ozelestiri yapmak gerekirse ben de kendimi yeterince gelistirememisimdir ornegin ingilizcem yok. Ancak suan bankada vs. Kendine yer bulmus insanlardan daha donanimliyim. Izmirde iyi bir is bulabilmenin tek yolu iyi bir torpil maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 izmir baya kötü bir şehir iyi kariyer istiyorsan, görüştüğüm yeni mezunların çoğu izmirden. hepsinin sıkıntısı aynı, iş yok. iş bulanlarda kötü şartlarda veya kötü maaşlar ile çalışıyor. gelecek isteyen mutlu olmuyor daha fazlasını istiyor sonuç olarak istanbula geliyor. çoğunun evi bile yok yani, eşinde dostunda kuzeninde kalıyor. bir umut geliyor işte insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 bingildak said: senko diğerini yapmadığın için öyle geliyor işte unilever'da satışa girdiğimde 40 yaşındaki adamın yüzünde tüy bitmemiş 17 yaşındaki çocuğa abi çekerek 2 saat köpek olduğunu gördüm. 2 tane mal yazacak diye. diğer müşteriyi hedef tutturmak için dolandırdığını gördüm. içine girmeden anlaşılmıyor pek. hızlı tüketim sıkıntılıdır bayağı onu tahmin edebiliyorum da istediğim o değil zaten kendi sektörümde (telekom) satışçı olsam, bayağı yardırabilirim gibime geliyor benim. bizim sektörde işin kaymağını bu adamlar yiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 iyiki okumuşsunuz mesleğim var diyorsunuz. son 1 aydır yine iş arıyorum malesef tek kriterim 1.1k dan düşük olmasın maaşım yeter.. zamanında yaptığım hataların acısı yavaş yavaş çıkıyor.iyi düşünün bence ileride sorumlulukların arttıkça evlilikti çocuktu düzeltemiyorsun hiç birşeyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 senko said: abi benim de kişilik tam tersi işte milyon satırlık kodda debug yapacağıma gidiyim insanlarla uğraşayım daha zevkli geliyor bana Sektorden sektore fark eder buyuk ihtimal de, yine de insanlarla ugrasmak herkesin yapcagi is degil. Normalde muhatap olmayacagin kafada adamlar musteri olunca, sirket patronu olunca isler degisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Satis uzaktan guzel geliyor herkese, gerci firmadan firmaya cok degisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Abi bence firmaya göre dğeil de hangi segmentte ürün sattığına göre değişir.Sektör ve o sektördeki insanlar çok önemli. Ayılarla muhattap olduğun sürece kafayı sıyırmamak elde değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Ben 24 yasindayim daha degistiricek sektore bile giremedim ya 25 yas gec falan diyosun gerci kpss calistigim icin girince degistirmicem buyuk ihtimalle devletin kopegi olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ayısı farklı kötü eğitimlisi farklı kötü hepsi kötü bence, müşteri olurken biz bile kötüyüz yani öyle düşünün. daha kötüsü var, daha iyisi var sadece. sattığın ürün alıcının ihtiyacı olan bir şey ise ve rekabet çok değilse bir nebze daha smooth bir deneyimin oluyor. karşındaki adam çok çirkefleşemiyor, seni uğraştırdığı alan daralıyor falan. daha alımlı satıcı oluyorsun. iphone almak isteyene apple store gibi düşünün işte. adam telefon almak istiyorsa hayattan soğutuyor. iphone almak istiyorsa, muadili yok, haliyle kuzu gibi satın alıyor hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Abi neler var ya, gene eğitimli adamın takıldığı konular sabit oluyor. Ayılarla muhattap olmak çok zor. Hele barzo tipli sonradan para görüp kendini bi bok sananlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Egitimden cok adamin kisiligi etkili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 en iyisi çalışmamak çalışıyorsan da inşaat yapcan avm ve rezidans 200e yapıp 1500e satıyorsun, mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 forgiver said: en iyisi çalışmamak çalışıyorsan da inşaat yapcan avm ve rezidans 200e yapıp 1500e satıyorsun, mis onun icin cok cok cok paran olmasi gerekiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Resmen umutsuzluk iceren bir baslikti bu sabah. Hayat cok hizli degisiyor. 1 saat kadar once halka acik buyuk bir sirketten is teklifi aldim 2 katina yakin maas ile. Sadece biraz daha yogun calisicam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 allah bir kapiyi kapatir digerini acar merak etme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 hayırlı olsun panpazor sevindim valla bayaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Tebrikler. Çalışacaksın tabi. Bu yıllarda çalışma kondisyonunu yakalamak iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Tebrikler hacim. Kazandiklarinla gbp/jpn buy gir. Maasini 4 e katla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 qq daima ise yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Dartanian said: Resmen umutsuzluk iceren bir baslikti bu sabah. Hayat cok hizli degisiyor. 1 saat kadar once halka acik buyuk bir sirketten is teklifi aldim 2 katina yakin maas ile. Sadece biraz daha yogun calisicam:) sen kovaliyo muydun, onlar mi seni buldu? tebrikler bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 hadi gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar