Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yanlis Sektor Secimi

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

senko diğerini yapmadığın için öyle geliyor işte

unilever'da satışa girdiğimde 40 yaşındaki adamın yüzünde tüy bitmemiş 17 yaşındaki çocuğa abi çekerek 2 saat köpek olduğunu gördüm. 2 tane mal yazacak diye. diğer müşteriyi hedef tutturmak için dolandırdığını gördüm.

içine girmeden anlaşılmıyor pek.
Sosyal ağlarda paylaş

izmir baya kötü bir şehir iyi kariyer istiyorsan, görüştüğüm yeni mezunların çoğu izmirden. hepsinin sıkıntısı aynı, iş yok. iş bulanlarda kötü şartlarda veya kötü maaşlar ile çalışıyor. gelecek isteyen mutlu olmuyor daha fazlasını istiyor sonuç olarak istanbula geliyor. çoğunun evi bile yok yani, eşinde dostunda kuzeninde kalıyor. bir umut geliyor işte insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

senko diğerini yapmadığın için öyle geliyor işte

unilever'da satışa girdiğimde 40 yaşındaki adamın yüzünde tüy bitmemiş 17 yaşındaki çocuğa abi çekerek 2 saat köpek olduğunu gördüm. 2 tane mal yazacak diye. diğer müşteriyi hedef tutturmak için dolandırdığını gördüm.

içine girmeden anlaşılmıyor pek.

hızlı tüketim sıkıntılıdır bayağı onu tahmin edebiliyorum da
istediğim o değil zaten
kendi sektörümde (telekom) satışçı olsam, bayağı yardırabilirim gibime geliyor benim.
bizim sektörde işin kaymağını bu adamlar yiyor zaten
Sosyal ağlarda paylaş

iyiki okumuşsunuz mesleğim var diyorsunuz.

son 1 aydır yine iş arıyorum malesef tek kriterim 1.1k dan düşük olmasın maaşım yeter..

zamanında yaptığım hataların acısı yavaş yavaş çıkıyor.iyi düşünün bence ileride sorumlulukların arttıkça evlilikti çocuktu düzeltemiyorsun hiç birşeyi..
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

abi benim de kişilik tam tersi işte
milyon satırlık kodda debug yapacağıma gidiyim insanlarla uğraşayım daha zevkli geliyor bana

Sektorden sektore fark eder buyuk ihtimal de, yine de insanlarla ugrasmak herkesin yapcagi is degil. Normalde muhatap olmayacagin kafada adamlar musteri olunca, sirket patronu olunca isler degisiyor
Sosyal ağlarda paylaş

ayısı farklı kötü
eğitimlisi farklı kötü

hepsi kötü bence, müşteri olurken biz bile kötüyüz yani öyle düşünün.

daha kötüsü var, daha iyisi var sadece.

sattığın ürün alıcının ihtiyacı olan bir şey ise ve rekabet çok değilse bir nebze daha smooth bir deneyimin oluyor. karşındaki adam çok çirkefleşemiyor, seni uğraştırdığı alan daralıyor falan. daha alımlı satıcı oluyorsun.

iphone almak isteyene apple store gibi düşünün işte.

adam telefon almak istiyorsa hayattan soğutuyor. iphone almak istiyorsa, muadili yok, haliyle kuzu gibi satın alıyor hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Resmen umutsuzluk iceren bir baslikti bu sabah.

Hayat cok hizli degisiyor. 1 saat kadar once halka acik buyuk bir sirketten is teklifi aldim 2 katina yakin maas ile. Sadece biraz daha yogun calisicam:)

sen kovaliyo muydun, onlar mi seni buldu?

tebrikler bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...