Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine sabah olacak

Anhora

Öne çıkan mesajlar

wastyrx said:

Ne yaşamak istiyorsun mesela? Onu de belki yardımcı oluruz :)

Varlığımın bir işe yaramasını isterdim. Dünyada küçük de olsa bir şeyi değiştirmeyi ve bundan insanların yarar görmesini. Buna kalkışamayacak kadar cesaretsizim. Ne kendime ne de insanlara değer veriyorum. Hayat her gün yeni bir şey öğrenmesem anlamsızlaşıcak gibi.

Edit:

Bir de küt saçlı, hala 90larda yaşayan saf ama zeki bir kız istiyorum ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

Varlığımın bir işe yaramasını isterdim. Dünyada küçük de olsa bir şeyi değiştirmeyi ve bundan insanların yarar görmesini. Buna kalkışamayacak kadar cesaretsizim. Ne kendime ne de insanlara değer veriyorum. Hayat her gün yeni bir şey öğrenmesem anlamsızlaşıcak gibi.

Edit:

Şimdi yarı polyanna yarı ay totom şeklinde olacak ama varlığının işe yaramadığını nereden biliyorsun? Sonuçta yaptığın her şey iyi ya da kötü çevrendeki birisine dokunuyor her türlü. Sonra şey var abi istediğin hayatı yaşayamıyorum demenin en büyük 2 sebebi gerçekten ne istediğini bilememek ve/ ve ya en baştan o hayata dair hiç bi pipim yapmaman büyük olasılık. Bişi de başarısızlığa uğrayınca dünya sona ermiyor. Bugün hayata bak lan dediğin herkes 500 milyor kere sıçmış sıvamıştır bir şeylerde.
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

wastyrx said:

Ne yaşamak istiyorsun mesela? Onu de belki yardımcı oluruz :)

Edit:

hayatın bi anlamı yok zaten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...