Anhora Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Ve yine akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=w5-XcyrVBD8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=LEIi-1EzkaQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Neden kişisele açtın böyle bi konu ? Git günlükte yaz tey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Editör hayat sana güzel be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Olur öyle abi boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Abi hayatı hep boşver diyerek ertelemedik mi? Kim yaşamak istediği hayatı yaşayabiliyor ki bu ülkede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ben yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Ama nasıl? İsteklerinden fedakarlık yaparak mı yoksa parayla mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ben baska ulkedeyim, gene bi bok yasamiyorum, o yuzden cok uzulmeyin asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Ne yaşamak istiyorsun mesela? Onu de belki yardımcı oluruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=8ONtp8vdHRM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 wastyrx said: Ne yaşamak istiyorsun mesela? Onu de belki yardımcı oluruz :) Varlığımın bir işe yaramasını isterdim. Dünyada küçük de olsa bir şeyi değiştirmeyi ve bundan insanların yarar görmesini. Buna kalkışamayacak kadar cesaretsizim. Ne kendime ne de insanlara değer veriyorum. Hayat her gün yeni bir şey öğrenmesem anlamsızlaşıcak gibi. Edit: Bir de küt saçlı, hala 90larda yaşayan saf ama zeki bir kız istiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ya he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 yönetici falan olsam editoru şu mesajından sonra şutlardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Boş adamlar ya. Ne anlar insanların hayallerinden, sıkıntılarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Biraz daha ağlayın lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 k1nJo said: yönetici falan olsam editoru şu mesajından sonra şutlardım. vision without action is a daydream, action without vision is a nightmare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 şu an ağlıyorum mutluluktan. senin gibileri gördükçe halime daha da çok şükrediyorum. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Anhora said: Varlığımın bir işe yaramasını isterdim. Dünyada küçük de olsa bir şeyi değiştirmeyi ve bundan insanların yarar görmesini. Buna kalkışamayacak kadar cesaretsizim. Ne kendime ne de insanlara değer veriyorum. Hayat her gün yeni bir şey öğrenmesem anlamsızlaşıcak gibi. Edit: Bir de küt saçlı, hala 90larda yaşayan saf ama zeki bir kız istiyorum ya. Şimdi yarı polyanna yarı ay totom şeklinde olacak ama varlığının işe yaramadığını nereden biliyorsun? Sonuçta yaptığın her şey iyi ya da kötü çevrendeki birisine dokunuyor her türlü. Sonra şey var abi istediğin hayatı yaşayamıyorum demenin en büyük 2 sebebi gerçekten ne istediğini bilememek ve/ ve ya en baştan o hayata dair hiç bi pipim yapmaman büyük olasılık. Bişi de başarısızlığa uğrayınca dünya sona ermiyor. Bugün hayata bak lan dediğin herkes 500 milyor kere sıçmış sıvamıştır bir şeylerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 http://www.odundeposu.com/images/urun11.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Anhora said: wastyrx said: Ne yaşamak istiyorsun mesela? Onu de belki yardımcı oluruz :) Varlığımın bir işe yaramasını isterdim. Dünyada küçük de olsa bir şeyi değiştirmeyi ve bundan insanların yarar görmesini. Buna kalkışamayacak kadar cesaretsizim. Ne kendime ne de insanlara değer veriyorum. Hayat her gün yeni bir şey öğrenmesem anlamsızlaşıcak gibi. Edit: Bir de küt saçlı, hala 90larda yaşayan saf ama zeki bir kız istiyorum ya. hayatın bi anlamı yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 çakraların kapalıdır önce bi onlari açtır noyana bi de oyle bak bakalım nasıl gorunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 overnational bir topic olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 derinden etkilendim. özellikle akşam kısmında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar