Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli Takım

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

Cikip desin neden almadigini Buragi caneri ardayi. Normal sartlar altinda Canerin ve ardanin ilk 11 olmasi sart gibi bise cunku. Burak konusunda da cenk mi burak mi diye tartisiliyorda Hadi cenk oynasin ilk 11 de ama yedekde Buragin olmasi lazim en kotu. Para konusu var deniyor oyuncular yalanliyor yok oyle bisey diye su iki macda da puan kaybedersek terim istifa eder elemeler baslamadan daha elenmis oluruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse Terim'i sevmek zorunda değil, ama milli takımda oynayacak oyuncu milli takım teknik direktörüne saygı göstermek zorunda. Sen adamla maaş prim pazarlığı yaparsan adam seni keser. Sen adama "E kendin prim almasını biliyorsun" dersen adam seni keser.

Ha, koşullar senin istediğin gibi gelişmiyor mu, adamla kesinlikle mi anlaşamıyorsun? O zaman Volkan Demirel gibi yapacaksın, adamın seni seçmesinden bağımsız "Ben bu koşullarda milli takımda oynamayacağım" diyeceksin, gideceksin. O zaman millet "Bu adamı küstürecek ne yaptı t.d." diye sorgulayacak.

Ama turnuvada prim kavgası yapıp sonra da "beni almıyorlar" dersen kıçıyla güler millet.

Ha, Terim'in de bunları affetme niyeti varsa bugün yarın affetmeli. Şimdi işler sıkıntısız giderken trip atıp sonra gruptan çıkma zora girince apar topar "aman kurtarın beni" diye takıma geri çağrırsa bir daha hayat boyu disiplin sağlayamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Kimse Terim'i sevmek zorunda değil, ama milli takımda oynayacak oyuncu milli takım teknik direktörüne saygı göstermek zorunda. Sen adamla maaş prim pazarlığı yaparsan adam seni keser. Sen adama "E kendin prim almasını biliyorsun" dersen adam seni keser.

Ha, koşullar senin istediğin gibi gelişmiyor mu, adamla kesinlikle mi anlaşamıyorsun? O zaman Volkan Demirel gibi yapacaksın, adamın seni seçmesinden bağımsız "Ben bu koşullarda milli takımda oynamayacağım" diyeceksin, gideceksin. O zaman millet "Bu adamı küstürecek ne yaptı t.d." diye sorgulayacak.

Ama turnuvada prim kavgası yapıp sonra da "beni almıyorlar" dersen kıçıyla güler millet.

Ha, Terim'in de bunları affetme niyeti varsa bugün yarın affetmeli. Şimdi işler sıkıntısız giderken trip atıp sonra gruptan çıkma zora girince apar topar "aman kurtarın beni" diye takıma geri çağrırsa bir daha hayat boyu disiplin sağlayamaz.

Olayın anlattığın şekilde olduğunu keisn bilmiyoruz ama. Arda da "ben sadece yatan primleri sormaya gittim" diyodu ntvdeki programda.

Feamer said:

burak, caner, arda olsa takım uçuyor uçuyor diye bir hava esiyor ama en son seyrettiğim oynadıkları ve oynamadıkları maçları düşününce ahım şahım bir fark olduğunu hatırlamıyorum,

Arda Caner Burak oynarken uçmuyodu da adamlar formda değilken bile "kendi adamları" olduğu için alıyodu. Şimdi de ne yapsa almayacak bu adamları. Akp-Fetö gibi aynı, kendi adamıyken çok iyi, kavga edince çok kötü. Milli takımı kişisel problemlerine alet eden adam ve onu kovamayan federasyon defolup gitisn abi. Zaten korkudan Konya'a yapıyolar maçları.
Sosyal ağlarda paylaş

Hatırlarsanız burada Ozan Tufan transferini, BJK'nin elinden nasıl alındığını, FT'nin nasıl rol aldığını ve FB'nin kasadan FT'nin, damadının ve farklı menejerlerin nasıl paralar cukkaladığını; Aziz'in Ahmet Bulut'la falan çatışmasını ve yazmıştım da yine Dark wot lololo olmuştu.

Ahmet Çakar şuan TV'de hepsini anlatıyormuş da :( Haber vereyim dedim ben de şimdi açıyorum dsfsdfasd

edit: detaylı bahsetmemiş sanırım, ima etmiş ben biliyorum diye yetişemedim ne anlattı izleyen varsa söylesin sdafsd

ali dürüst'le röportaj yapmışlar bazı şeyleri vurgulamış üstü kapalı, ft'nin altını kazıyorlar şuan ertem bile yürek yemiş ft'ye yükleniyor.

FT zu GS, hayırlı olsun o zaman sadfasd
Sosyal ağlarda paylaş

Riekerink'in arkasında bu kadar durmasaydı taraftar olabilirdi de, şu anda Terim'in bile gücü yetmez gözüküyor Riekerink'in yerine hemen geçmeye.

Tabii olası 2 başarısız sonuçtan sonra veya ufak bir federasyon müdahalesiyle kuyusu kazılmak suretiyle Riekerink'e bir çizik atma ihtimalleri var hala.

Terim'de öyle bir niyet oluşursa GS taraftarı için bir sınav olacak şu dönemde Riekerink'i yalnız bırakmamak.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir şey olmaz ya, gelir 3 maç kazandıktan sonra yine Terim Bey diyeceksiniz olur o da. Klasik GS taraftarı, trollemek için demiyorum kaç defa aynısı oldu yani halen farklı bir şey mi bekliyorsunuz sdafsda

Lucescu nasıl gönderildi, taraftar arkasında değil miydi asdfdsa
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl açıklama şimdi bu ? Dağ fare doğurdu resmen.

FT egosunu hiç sevmem ama oyuncuların takım içi ağalık taslaması daha kötü. Takım içi yeniçeriler yerine FT yi tercih ederim.

Bu yeniçeriler yüzünden A.Avcı'yı harcadılar. Böyle giderse hiçbir başarısı olmamasına rağmen primin her sene dibine vurur vitaminsizler.

Olacak olan belli. Talimat gelmiş alttan almalar başladı. 2 maç sonra Arda geri gelir takıma. 0-2 puan gelirse belki istifa ile, fazlası olursa talimat ile.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...