Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Yeni Android telefon aldim Lumia 620'nin kontrati bitince, yasini da gostermeye baslamisti zaten. Ama telefonun ekrani yarim saatte bir filan aciliyordu, ugrasip Google'in takvim programinin neden oldugunu ogrendim buna, adb guzel sey bu arada =) Hangi takvimi onerirsiniz simdi, ne yukleyeyim? Parali bir sey ya da bir suru ozelligi olan bir sey istemiyorum mumkunse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 telefon ne bu arada? htc'nin default takvimi çok iyi. outlooktan bütün eventleri topluyor uğraşsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Googleınkini kullan işte. Hesabınla eşleştir mis gibi kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Okumadin di mi abi? Google'in takvim sorunlu, yarim saatte bir filan telefonun ekranini uyandiriyor. Avea inTouch 4 aldim, iyi gorunuyor telefon: http://www.gsmarena.com/zte_v5_lux-7056.php Avea'dakilerin Android 5.0 getireceklerini de duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 ben default htc'ninkini kullanıyorum valla ama dediğin problem telefondaki android versiyonu veya yazılım tinkering'inden kaynaklanıyor olabilir hem samsung hem htc default app'leri kullanıyorum mail için, hiçbir türlü uyandırma durumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 HTC kendi yazilimini kullaniyor, SAmsung oyle mi bilmiyorum. Google Calendar bozuk olmaz zaten, benimkinde sorunlu cikti. Fabrika ayarlarina donsem gecebilir bile ama ugrasmak istemiyorum. Baska takvim yuklerim iste Calendar'i disable edip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Soyle bir sey buldum: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anydo.cal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Sunrise calendar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 GERGE said: Okumadin di mi abi? Google'in takvim sorunlu, yarim saatte bir filan telefonun ekranini uyandiriyor. Avea inTouch 4 aldim, iyi gorunuyor telefon: http://www.gsmarena.com/zte_v5_lux-7056.php Avea'dakilerin Android 5.0 getireceklerini de duydum.Ben lumiadan bahsediyorsun sandım asdfasdf Sunrise'ı dene abi o zaman. Yada https://play.google.com/store/apps/details?id=net.daum.android.solcalendar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 sol cal sunrise fantasticli bisey bunlar geciyo her listede iyi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 bingildak said: telefon ne bu arada? htc'nin default takvimi çok iyi. outlooktan bütün eventleri topluyor uğraşsız. outlooktan evetleri toplama olayını bi hede hödö eder misin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 he bi de outlookun appi iyi diye yazdilar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 app iyi de takvimi beceremedim ben senkronize etmeyi htcde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Ben widget olarak sunu kullaniyorum yillardir: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tg.calendarnoteswidget_free Takvim samsung'un s planner var ama uygulamasini hiç açmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Sagolun; baktim hepsine, Sunrise'a karar kildim. Istedigim her sey, istemedigim hic bir sey yok. Echo Lockscreen diye bir sey buldum bir de, cok iyi. Telefonu da sevdim, normalde boyle carrier telefonu alacagimi dusunmezdim hic ama bu olmus. 5.0 da gelecekmis zaten. Ucuza telefon arayanlar bir baksin bence, ₺600 telefon ama AnTuTu'da 20000 (50-60 bir kusurat vardi, hatirlamiyorum) aldim, 720p ekran, 64 bit islemci filan var. Ses kalitesi cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 mail olarak da kullanmicaksan cok gerek yok heralde zaten. WaNTeD said: app iyi de takvimi beceremedim ben senkronize etmeyi htcde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Özel bir sey yapmadim ki. Default mail appine maillerimi tanımadım. Calender oradan butun meetingleri alip yerlestiriyor. Hatta home screende calender widgetim var. Incomingleri listeliyor ama dedigim gibi herhangi bir ayar veya 3rd party app cekmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 ha default appe kurdun yani, ben outlook appi indirmiştim ondan olmadı o zaman :S @aquila outlook kullanıyorum mail için @outlook.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar