cabiria Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Auril said: cabiria said: ben aile çakmasın diye bunu yapıyorum. kaçıncı kat ? 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 DavidMills said: Ya atsın abi kafana gelip seni cızırdatmadığı sürece sorun yok. Alt tarafı izmarit. Ha binanızın temizlik sıkıntı varsa görüntü kirliliği zaten o zaman herkes o hacı cam cam a haddini bildirir. Savundum gibi oldu da, hıyar işte niye atıyosa izmariti. Sigara içen adamın küllüğünün olmaması enteresan tabi. bahçe apartmanın ama müstakil sadece ben kullanıyorum temizlikçi bahçıvan çoban falan giremiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 6 sayfa ne yazıldı bilmiyorum da, benim üst katta oturan adamın dersanelerini kapatmış RTE, adam da kendini sigaraya vurmuş. Bütün gün evde sigara içip izmaritini arabamın üstüne atıyor. Yeminle silecek altından izmarit, arabanın tavanından kül temizlemekten gına geldi. Hayır söyliycem "AMMA KIYMETLİ MALIN VARMIŞ" diyecek sonra tatsızlık çıkacak onu istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 abi ne kadar sabırlısınız siz. takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ben sabırsızım sonunda büyük kavga kopar bu fırtına öncesi sessizlik benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 tüf tüf alın bi tane izmariti kağıda sarıp adamın camından geri eve atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Erkeksen Adres ver Auril Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Bi gün kanedimi tuvalette etiketleyip keyifli hissediyor diye yazacağım facebook a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 abo tuvalettenmi yaziosun yoksa fenn!!!! Zıcarken çok zevkli dimi patiye yazmak... literary Shit writer asklfjsaklfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Editor said: Erkeksen Adres ver Auril sende mi izmaritini balkondan atıyon lan bak bi gün balkonunda bok bulursan benden bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 açık adres : izmaritli yitik bütün bahçeler kendimi buna adadım artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 gönder üleyn sarı şahini bre namussuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 hayır gelip izmarit atan komşunun evine molotof atacam... Ayrıca bırak post kasmayı Ahoranın adamımısın sen ? sırayla madalya kasıo adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 kırılıyorum bak ikidir beni evde snopy lerle imax keyfi yapan ergenle karıştırıyosunuz amorti sadece A tutuyo baştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 -genelde sigara içmem -istediğim zaman paket alır içerim -çevremde çöp yoksa izmariti cebime koyar çöp buluğumda çöpe atarım -hayatımda yere 5 kere falan izmarit atmış olabilirim -bunlar 1. katın balkonunda çöpe sallayıp tutturamamam gibi etmenler ile oldu. -ertesi gün izmaritimi aradım fakat bulamadım -otogarda bir su şişesi izmarit toplamışlığım var -yani karşınızda yere -1xx tane izmarit atmış bir sigara içebilen duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 o molotofu burda bi tek rıdone atabilir hem sen de kim oluyosun ha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Ren said: -genelde sigara içmem -istediğim zaman paket alır içerim -çevremde çöp yoksa izmariti cebime koyar çöp buluğumda çöpe atarım -hayatımda yere 5 kere falan izmarit atmış olabilirim -bunlar 1. katın balkonunda çöpe sallayıp tutturamamam gibi etmenler ile oldu. -ertesi gün izmaritimi aradım fakat bulamadım -otogarda bir su şişesi izmarit toplamışlığım var -yani karşınızda yere -1xx tane izmarit atmış bir sigara içebilen duruyor. ya sen güzel bir kardeşimizsin yere bazen bende atıyorum o belediyenin ayıbı koysun çöp tenekesi her yere, burada özel mülke , hatta adamın kendi bahçesine ( farkında olmasa bile evet onun da bahçesi orası ) atan öküzleri konuşuyoruz bak yukarda da bahsi açıldı mesela köpek sahibiyim bok atcam ya balkona ?! misal cebimde hep poşetle gezerim ben ama böyle öküz gördüm mü yediresim geliyor o poşetin içindekileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Belediye çöpleri mi azalttı bilmiyorum ama geçenlerde bi çöp için 15 dakkam gitti. En sonunda tam herkesin göreceği yere attım. 15 dakka !!!! Öyle yavsş yürüyen birisi değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 yöneticiye söyle yazı yazsın, devam ederlerse apartmanı yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Apartmanı yak, devam ederlerse yöneticiye söyle yazı yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Kadin hastanenin ortasina zicti sen izmariti dert ediyorsun. Illa dert edicem diyorsan da once adamla konus, laftan anliyordur belki. Sonuc alamazsan yoneticiye git o ugrassin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar