KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 ben de mal gibi ota boka mesaj atan, çiğneyemeyeceği lokmayı ısıranları kastettim. sen niye alındın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 bazen oy da atmazlar yazmayı unutmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Esh said: kimse "gidip konuş" dememiş. sonra akp neden reröre ben dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Absolut said: Atan daireye gidip açık açık konuş atmaya devam ederseniz yasal haklarımı kullanmak zorunda kalıcam diye uyar. şunu söyledikten sonra adamlar suratına bi tane daha izmarit atıp kapıyı kapatsa baya komik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 KuddusiMavra said: tuvalete kaşık atarlar. dibi tutan yemeği atarlar. don atarlar. prezervatif atarlar. aklına gelebilecek her şeyi atarlar. sonra da balkona çıkıp sigaralarını içip bittiğinde izmaritini aşağı atarlar. aynı adamlar bunlar. Abi don niye atılıyor tek onu anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 tuvalete don atmak nedir? kadın padi atiyorlar. onu kastetmiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 kaşık atılmasını anladın yani donu anlamadın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 tuvalete cenin havalandirma bosluguna kendini atan var .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 lisede evde odamdan sigara içince bende izmartimi caddeye atıyodum lan kızmayın hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 fi tarihinde (30 sene önce sanırım) oturduğumuz apartmanda feci bir durum olmuştu ve kanalizasyon tüm dairelerden taşmıştı. harbiden bok götürüyordu ortalığı. aha bu yazdıklarım hep çıkanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 abi biz insan kaşık-don-condom falan niye klozete atar çöp mü yok lan evinde? Hadi sigarayı anladım adam balkonda içer, dışarı sallar. Tuvalette içer, deliğe atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 B)- This... Is... Sparta... ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Ülkeden daha da tiksiniyorum böyle konular gördükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 yurtdisinda yok mudur abi boyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 askerde duvara sıçan adam vardı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 hahahaha nasıl duvara yav? yani sıçıp duvara mı sıvıyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 sürekli olan birşey değildi ya. tek seferlik. detaylı anlatım yıl 2011, ben acemi er k. kısa dönem olmamıza rağmen, acemilikte 400 kişilik kadromuzla komando taburuna düşmüş bulunduk. tabi bize komandoluk yaptırmadılar, hatta şimdi düşününce biraz şımarık alamancı veletler gibi takıldık bölükçe. örneğin, komutanım dağa çıkalığımmıı, komutanım pentatlona girmek istiyooz biiiiz diyen bir asker düşünün. sonra italyan çukurunda zıplamaktan süper mario ya dönüşen bir grup, irlanda masasından geçeyim derken salıncak olan bir grup, şu yüksek merdivene çıkıp orda mahsur kalan asker, şu ince kalaslar üzerinde balerin edasıyla bel kıran asker, dikenli telin altından "bin nisil giçiyim birdin" diyen asker vs. vs. olmak üzere bireysel olarak olsun, grup olarak olsun, bir sürü abukluğa imza atmış bulunduk. başçavuşumuzu baya eğlendirmişizdir diye tahmin ediyorum. yani çoğumuz zaman kaybettiğimizden yakınıyoruz ama ne kadar odun olursanız olun, en kötü askerlikten en iyisine kadar sabır hakkında baya birşey öğreniyorsunuz. herneyse, sıçma mevzusuna dönelim. bizim taburun binalarını, ünlü bir su şirketinin sahibi yaptırıp bağışlamış. ama su konusunda da sıkıntılı bir yer. ironi yapmak istemiş heralde. yani öyle istediğiniz zaman su bulamayabiliyordunuz. 400 kişinin sisteme dahil olmasıyla birlikte tamamen çöktü elbette. 1-2 haftalık susuz bir döneme girdik. zaten acemilik dediğimiz şey 4 hafta. banyo için su kısıtlı, tuvaletler içinde öyle. herşey için. dolayısıyla biraz temizlik problemleri olmaya başladı. ve bu problemler küçük çapta bir salgın yarattı. dizanteri yada tifüs tü sanırım. yani ishal olmanıza sebep olan bir hastalıktı. bizim bölüğün yarısı ishal oldu. direk matematikten yürüyelim. 200 ishal, 16 tuvalet. böyle devam eden süreçte, bir ictima sabahında direkt yüzbaşının ağzından aktarıyorum sizlere; yb: arkadaşlar. hepiniz belirli bir eğitim almış, standartın üzerinde kendini geliştirmiş insanlarsınız. üniversite gördünüz. ama aranızdan bir hayvan duvara sıçmış! hatırladığım kadarıyla buradan sonrasında baya bir saydırdı. ama olayın özeti, aramızdan bir arkadaş, yere paralel olarak, bel hizasındaki duvara sıçmış. yaptığı çalışmayı bizzat kendi gözlerimle göremedim ama hani o açılarla duvara sıçabilmek için sıçmak kelimesini yetersiz buluyorum. bu basınç takdir edilmeli. soyut çalışmış, kendini ifade etmiş, birşeyler anlatmaya çalışıyor vs denebilir ancak. sonrasında öğrendik ki, bu olay sadece duvara sıçmakla kalmamış. tıkanmış tuvaletlerden, pet şişeler, donlar, atletler baya birşey çıkmış. insan kahkaha atarak nasıl utanır onu öğrendim ben. bu entry i, hepimizi toplayıp, ciddi ciddi kolonya ile taşak temizliği anlatan osman başçavuşa ithaf ediyorum. sıkı sıkı ovalayın demesi hala kulaklarımda. kimbilir nelerle karşılaştın başçavuşum. dikkat et kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 AHAHAHAHAH İYi güldürdün mızrakçı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 işemeli sıçmalıya da geldiğimize göre konu misyonunu tamamlamış teşekkürler paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 abi sen snopy 2+1 ses sistemiyle imax keyfi yaşayıp, dell marka monitörünün resmini paylaşan arkadaş değil miydin. karıştıyorsam kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Auril said: işemeli sıçmalıya da geldiğimize göre konu misyonunu tamamlamış teşekkürler paticik sicma olayini sec baslattin ama. köpek diskisi atmak istedin komsuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 izmaritleri bahçeye atan hayvanların kapılarının önüne kültablası bırak. zile bas ve kapıyı açmalarını beklemeden ayrıl o kapıdan. şunu düşündüğüm için takdir ettim kendimi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 edirnedemi ne kanalizasyondan at cıkmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 asdafghjk abi neden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Ya atsın abi kafana gelip seni cızırdatmadığı sürece sorun yok. Alt tarafı izmarit. Ha binanızın temizlik sıkıntı varsa görüntü kirliliği zaten o zaman herkes o hacı cam cam a haddini bildirir. Savundum gibi oldu da, hıyar işte niye atıyosa izmariti. Sigara içen adamın küllüğünün olmaması enteresan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar