Fistan Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 köknar kozalağı şurubu yapıyor amcam tek kaşıkta kesiyor öksürüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 -Deno- said: öksürük durdu sayılır bu arada, dün gece 10 - 15 kere öksürdüm max. fakat pts ve salı boktan bir karın ağrısı başladı. baya karnımın ortasından göğsüme çıkar gibi. dedim aha reflü ciddi ciddi incoming. spora tekrar dönmemle ilgisi de olabilir, pazar akşamı ilaç alıp üstüne şarap ve bira içmiş olmamdan da olabilir. doktor bir tanıdığı aradım, daha reflü demek için erken dedi. olmadı doktora gidicem Cuma'ya kadar geçmezse. bugün daha iyi gibi ama. talcid aldım 3 tablet. sabah bi yokladı gene, sonra durdu. reflü olsa yerinde duramazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 gece uyanip rennie emdim =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 eşim öyleydi h1n1 şimdi. dikkat edin kendinize, bu arada baya salgın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 bende basta h1n1 demistim ama ben saka yapmistim sakin hasta olma deno :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Suark said: eşim öyleydi h1n1 şimdi. dikkat edin kendinize, bu arada baya salgın var geçmiş olsun =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Resmen babaanne sendromu bu, tüm belirtiler tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 geçti ya geçen hafta. ama ne sebep oldu bilmiyorum. mekanik bir ağrı değildi çünkü, 3 ay sonra spora tekrar başlamış olsam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar