sostizm Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Şunu sipariş etmeyi düşünüyorum. http://ecx.images-amazon.com/images/I/41q-n-KTh2L._SY355_.jpg http://imgs.inkfrog.com/pix/hitechproduct/wowpen11.jpg Çok rahat gibi görünüyor, var mı deneyen kullanan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 vertical mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 bilgi paylaştıkça güzel teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Gel sana düzgün bir mouse bulalım, vazgeç böyle lüzumsuz aletlerden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 arm twisted.. nasil abartmislar onu oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 bu ne lan gülerler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 senko tam senlik alet esasen seversin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 normal mouse'daki kas şekli ahasuydhuasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 özellikle euro truck simulator oynarken kramplar girmeye başladı bileğime. Oturup saatlerce radyo dinlemek istiyorum ağrı çekmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 tek çare http://shop.digicom.com.tr/images/products/00/11/98/1198_buyuk_zoom.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 İnsanın elinin dış kısmı aşınır, tahriş olur. El ayası yapı itibariyle sürtünmelere daha dayanıklı, dış kısmındaki deri öyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 3d mouse gelsin dertler bitsin..2 boyut bizi kesmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 ahahaha aşırı spastik duruyo. ama carpal tunnel falan önüne geçiyor olabilir. okumak araştırmak lazım. üşendim şimdi. tabii böle oyun moyun oynanmaz. baya alışma süresi falan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 on tarafina tetik mekanizmasi filan koysan counterciler bayagi bir alir esasinda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 sostizm said: özellikle euro truck simulator oynarken kramplar girmeye başladı bileğime. Oturup saatlerce radyo dinlemek istiyorum ağrı çekmeden. Şu videodan tutuş şeklini ve kolun avuçla birleştiği yerden orta parmak ucuna olan uzaklığı verebilirsen aşağıdaki listeden bir mouse tavsiyesi yapabilirim. Burada dikkat edilmesi gereken yer mouse’u tutuş şeklinden öte hareketin bilekten/parmaklardan mı yoksa koldan mı geldiğidir. God Tier: Mükemmel sensör (acceleration veya angle snapping yok veya yazılım üzerinden ayarlanabiliyor), mükemmel veya averaj click latency, düşük LOD, hafiflik, yan tuşlar, onboard memory, hafif click’ler, yani sadece S3988, PMW3310 ve PMW3366. Logitech G303 EVGA TORQ X5 Kone Pure Military (KPM) Steelseries Rival Zowie EC1-a Zowie EC2-a Zowie FK2 Mionix Avior 7000 Mionix Naos 7000 Good Tier: Mükemmel sensör ve çeşitli yetersizlikler. Asus ROG Gladius Asus ROG Sica Asus Strix Claw Zowie FK1 Average Tier: Mükemmel veya PCS'i düşük sensör ve çeşitli yetersizlikler. Logitech G100s Logitech G302 Logitech G402 Logitech G502 Logitech G400/G400S Razer DeathAdder (3G, 3.5G, 4G, Chroma) Razer Abyssus (Mirror ve 2014) CM Storm Spawn CM Storm Alcor Ninox Aurora Finalmouse 2015 Microsoft Wheel Mouse Optical (WMO) Microsoft Intellimouse Optical 1.1a Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 Microsoft Blue Mouse Optical Roccat Kone XTD Optical Roccat Kone Pure Optical Roccat Lua Zowie AM Zowie EC1 eVo CL Zowie EC2 eVo CL Zowie FK Steelseries Kana v2 Newmen GX-1 Pro Shit tier: Geri kalan herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 şu mouse'lara harcanan para çöp gibi geliyor bana bana her mouse aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 ben hep iki tuşu kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 terminal'de orta tuş paste yaptığından onu da kullanıyorum ben üç tuş etti napayım 43242 tuşlu mouse'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 şu video psikoloji mi bozdu normal tuttuğum mouse şimdi tutamaz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 midem kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 tövbeler olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 oyun için değilde, vektörel çizimlerde inanılmaz rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Llama said: şu video psikoloji mi bozdu normal tuttuğum mouse şimdi tutamaz oldum Valla bende de ayni durum var. Neyse, verdim siparişi gelince paylaşırım burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar