Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Kadını Kibarca Reddetmek

Istari

Öne çıkan mesajlar

Şimdi durum şu; bana karşı ''özel'' bazı duygular besleyen bir hanım kızımız var. Ben uzun süredir bu durumu görmezden gelerek idare ediyorum ama yakında bunun dışında bir şeyler söylemem de gerekecek gibi.

Böyle bir konuşma yapmam gerekirse; ben durumu fazla dramatize etmeden, duygusallaştırmadan fazla garipleştirmeden reddetme prosedurünü gerçekleştirmek istiyorum.

Var mı kolay bir yolu?
Sosyal ağlarda paylaş

bi yolu yok.

kibarca reddediyosun dayanamıyo belli süre sonra mesaj atıyo.

hayvan gibi reddediyosun daha çok istiyo.

başkasına sarmasını beklicen. veya fazla fazla zmaan geçiricen kızla ama salak salak davranıcan. çünkü seni her zaman gözünde fazla büyütmüş oluyo gereğinden. belli süre sonra seninde insan olduğunu anlıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Istari said:

Şimdi durum şu; bana karşı ''özel'' bazı duygular besleyen bir hanım kızımız var. Ben uzun süredir bu durumu görmezden gelerek idare ediyorum ama yakında bunun dışında bir şeyler söylemem de gerekecek gibi.

Böyle bir konuşma yapmam gerekirse; ben durumu fazla dramatize etmeden, duygusallaştırmadan fazla garipleştirmeden prosedurü gerçekleştirmek isitiyorum.

Var mı kolay bir yolu?

neden reddetmek istiyosun?
Sosyal ağlarda paylaş

kızlarda erken yaşlarda erkeklere karşı bir çekinseme olur. erkeğin doğası gereği cevval davranması, sosyal şartların getirdiği cürretkar davranabilme ayrıcalığı kızlardaki bu çekinsemenin başlıca sebeplerindendir. böyle durumlarda daha kendi halinde ve saldırgan olmayan erkeklere sırf daha rahat ve çekinseme olmadan karşı cins deneyimini gerçekleştirebilecekleri için yapışma eğilimi gösterebilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

Kızı tavlamak değil kovmak için yazıyorum. Bi kız olsam bu dediklerimi söylese bi erkek aşkımdan ölüyor olsam anında soğurdum.

Bu fazda kız laf anlamayacak, bir şey derken bile daha da bağlanacak. Reddedilmeyi gururuna yediremeyip saplantı evresi gelecek. Hatta salak salak bir şeyler yapması olası.

Tabi önce söylediklerim biraz geyiğine
Sosyal ağlarda paylaş

kız ısrarcı ise, reddetmenin kibar, kaba, uygun vs. bir yolu yok. görmezden gelip bıkmasını bekleyeceksin. varolan ilişkin varsa, ona maruz kalmak kızı biraz öfkenlendirebilir.

öfke + zaman1 = nefret
kıskançlık + zaman2 = takıntı
sum(zaman1:zaman2) / sum(nefret:takıntı) = random
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...