Istari Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Şimdi durum şu; bana karşı ''özel'' bazı duygular besleyen bir hanım kızımız var. Ben uzun süredir bu durumu görmezden gelerek idare ediyorum ama yakında bunun dışında bir şeyler söylemem de gerekecek gibi. Böyle bir konuşma yapmam gerekirse; ben durumu fazla dramatize etmeden, duygusallaştırmadan fazla garipleştirmeden reddetme prosedurünü gerçekleştirmek istiyorum. Var mı kolay bir yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 çak geç ya ne kasıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 ben de başkasına senin bana hissetiğini hissediyorum anlıyorum snei, zor bir şey de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 hemcinslerime ilgi duyuyorum de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 ayaginla itele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 bi yolu yok. kibarca reddediyosun dayanamıyo belli süre sonra mesaj atıyo. hayvan gibi reddediyosun daha çok istiyo. başkasına sarmasını beklicen. veya fazla fazla zmaan geçiricen kızla ama salak salak davranıcan. çünkü seni her zaman gözünde fazla büyütmüş oluyo gereğinden. belli süre sonra seninde insan olduğunu anlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 hic reddetmem gereken biri olmadi, nasil bi duygu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 e nolacak sex mi yapcaz? ben mastırbasyon seviyorum de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 bu adamin ki de hayat benim ki de iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 hemen msnini sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 kizin yanindayken altina sic. ps: kendi altina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 millet kiz buluyor bide üstüne reddediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Kzıla konuşurken burnunu karıştır. ıyyy falan derse daş yok mu daş deyip kovala kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 ctrl+f yaptım mızrak yazdım çıkmadı hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 mızrak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Istari said: Şimdi durum şu; bana karşı ''özel'' bazı duygular besleyen bir hanım kızımız var. Ben uzun süredir bu durumu görmezden gelerek idare ediyorum ama yakında bunun dışında bir şeyler söylemem de gerekecek gibi. Böyle bir konuşma yapmam gerekirse; ben durumu fazla dramatize etmeden, duygusallaştırmadan fazla garipleştirmeden prosedurü gerçekleştirmek isitiyorum. Var mı kolay bir yolu? neden reddetmek istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 kızlarda erken yaşlarda erkeklere karşı bir çekinseme olur. erkeğin doğası gereği cevval davranması, sosyal şartların getirdiği cürretkar davranabilme ayrıcalığı kızlardaki bu çekinsemenin başlıca sebeplerindendir. böyle durumlarda daha kendi halinde ve saldırgan olmayan erkeklere sırf daha rahat ve çekinseme olmadan karşı cins deneyimini gerçekleştirebilecekleri için yapışma eğilimi gösterebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 İç çamaşırı markasını sor ki kız senden uzaklaşır ve anlatacağı diğer kızlar arasında ise azgın bir boğa gibi izlenim yaparak win +win olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 fenn sen harbi bu işlerden pek anlamıyosun sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Kızı tavlamak değil kovmak için yazıyorum. Bi kız olsam bu dediklerimi söylese bi erkek aşkımdan ölüyor olsam anında soğurdum. Bu fazda kız laf anlamayacak, bir şey derken bile daha da bağlanacak. Reddedilmeyi gururuna yediremeyip saplantı evresi gelecek. Hatta salak salak bir şeyler yapması olası. Tabi önce söylediklerim biraz geyiğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 kız ısrarcı ise, reddetmenin kibar, kaba, uygun vs. bir yolu yok. görmezden gelip bıkmasını bekleyeceksin. varolan ilişkin varsa, ona maruz kalmak kızı biraz öfkenlendirebilir. öfke + zaman1 = nefret kıskançlık + zaman2 = takıntı sum(zaman1:zaman2) / sum(nefret:takıntı) = random Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 dssdfdsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 1st world problems Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 cok sevdigim alman bir yazarin kisa bir hikayesi var bu konuya uyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar