-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 tek başına kariyer.net'e güvenme. linkedin çok revaçta mesela. bol bol farklı platformda yer almaya bak. nerden nasıl teklif geleceği belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Her yerdeyim. Yenibiriş, secretcv, linkedin, twitter, kariyer vs.. Monster güzeldi ama kapattılar. Çoğu yerli ve yabancı yeri takip ediyorum. Bir de şu deneyim meselesi var. Yeni mezundan da 2-3 sene deneyim istemesinler. Garip oluyor. Staj yaptık işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 o kriterlere de çok takılma, yoksa cidden iş bulamazsın sdf. sen hunharca başvur istediğin her yere. bir de yeni mezun alan şirketleri hedef almaya bak biraz daha. benim geçem cuma ayrıldığım denetim şirketleri gibi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Tamam yazılanlara çok takılmicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 benim de tavsiyem iş bulma siteleri harici bizzat insan kaynaklarına kontakt bularak ya da ne adres bulursan oraya mail atman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Ben utanıyorum ya ne bileyim. Telefon açmak, sosyal ağdan mesaj atmak, mail atmak, bir de CV'im geldi mi diye mesaj atanlar var... Bana ısrarcılık gibi geliyor. Yanlış mı düşünüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 adamın paraya ihtiyacı var çalışması lazım işin peşinden koşuyor işte nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Kojiroh said: Tabii CV'nin düzgün olması lazım. Adamın biri gidip bilgisayar becerisi kısmına Counter-Strike 1.6 falan yazmış, CV'nin geri kalanını inceledik incelemesine ama adamı direk eledik sdf Topkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 -Deno- said: o kriterlere de çok takılma, yoksa cidden iş bulamazsın sdf. sen hunharca başvur istediğin her yere. bir de yeni mezun alan şirketleri hedef almaya bak biraz daha. benim geçem cuma ayrıldığım denetim şirketleri gibi mesela. Seni esentepede gormeye basladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 sen nerdeydin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Anhora said: Ben utanıyorum ya ne bileyim. Telefon açmak, sosyal ağdan mesaj atmak, mail atmak, bir de CV'im geldi mi diye mesaj atanlar var... Bana ısrarcılık gibi geliyor. Yanlış mı düşünüyorum? sen de israrci ol. birsey kaybetmezsin. CV'im geldi mi diye mesaj atma mesela ama soyle yapabilirsin, mesaj atarsin. su adrese cv yolladim. dogru adrese mi attim? direkt size mi gondermeliydim acaba diye mesaj atabilirsin. direkt 2 kelimeyle kesip atmazlarsa, duzgun konusan biri cikarsa. cevap olarak muhabbete girersin yeni mezunum is arama konusunda hic bilgim yok vs, gaz verirsin siz kac senedir bu istesiniz, siz iyi bilirsiniz ne yapmaliyim cv'im duzgun mu, tavsiye verebilir misiniz vs diye muhabbet kurarsin iste. masanin ustundeki kagitlardan bir farkin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Anhora said: Ben utanıyorum ya ne bileyim. Telefon açmak, sosyal ağdan mesaj atmak, mail atmak, bir de CV'im geldi mi diye mesaj atanlar var... Bana ısrarcılık gibi geliyor. Yanlış mı düşünüyorum? 1 numarali kural. Aglamayana meme yok. Cidden boyle bu is. Utanma hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Hmm anlıyorum. Bir yerde, yeni mezun olarak iş bulmak, CEO olmaktan daha zor diye bir şey okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 her okuduguna inanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Fistan said: Acaba.. ? Lan yok koskoca site, böyle şeylere neden ihtiyaç duysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 -Deno- said: sen nerdeydin ? Hesebece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 gözlerimin yalancısıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 ginaly said: -Deno- said: sen nerdeydin ? Hesebece görüşelim üstadım. birbirimize bankacılık terimlerini anlatırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Bayilirim bankacilik terimlerine. Ara beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar