paramecium Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Selam, Abi dükkanın önü kapandı ya :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Selam, Fistan hâlâ ilgileniyor musun yoksa küstün mü :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Grego said: düzgün bulabilseydim bir usta çatalı koyacaktım. ama yok. paramecium un affina siginarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 ilk çıkan sonucu koymuşsun, ben daha amatör, aramızdan, bizden, bağrımızdan bir usta aradım ama google keywordleri beni en son antep otogor karşısı keranesine kadar götürdüğü için bıraktım. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 otogor orta dünyada oluyor elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 paramecium tam bir örnek ya büünce sen olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Bu aletler o kadar ucuzmuymuş? Ustanın beni oyalamasına kızıp motor odasının seramiğini kendim döşemiştim. Su terazisi ile epey uzun sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 paramecium said: Selam, Fistan hâlâ ilgileniyor musun yoksa küstün mü :) Saygılar. satamazsan özel mesaj atarım ihtiyacın oldugunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Off alasım geldi cihazı bir anda, yalnız paramecium ile aynı kafadayız. Benim mutfak çekmeceleri dekupajdan tut, tee el freze makinesine kadar her şey var. Bunu da alırsam hanım gebertecek. Bir şey soracağım paramecium dolabı nereden aldın ? Bende balkona koyayım bari , mutfak boşalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 KHaRoN said: <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 <3 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Selam, Beta takım arabasını bulmak ölüm çünkü Beta satan bulmak çok zor. Bahco falan da baktım, fiyatları daha uygun ama onun da stok sorunluydu. Ben, çalıştığım hırdavatçıya getirttim; o da elinde olan bir bayi bulup aldı. Eve kadar getirdiler sağ olsunlar :) Üst çekmece ünitesi İtalya'dan yola çıktı, geliyor. 2 aydır onu bekliyorum. Bu adamın yeri Karaköy'de, ben alırken stok vardı elinde: http://www.elaletleri.co/beta-c24s7-takim-arabasi-5329-urun Dükkana Ceta Form aldım, takımlarıyla beraber. Beta'nın arabası ile sevişesi geliyor insanın :P Evde Beta'nın katalog falan mevcut bende. Bazen bir liste oluşturuyorum almak için; çalıştığım hırdavatçıya veriyorum ve mümkün olanları tedarik ediyor. Mesela tornavida seti kovaladım, 6 ay sonra pes edip heavy model Würth aldım : Bende 30 yıllık bir Beta düz ağız tornavida var; keski olarak da kullandık zamanında ve hâlâ taş gibi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 bunlar degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Adamın takım çantası 2 milyor. İçindeki takımlar toplam 20 milyor olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 meshur meraklisina ibaresiyle satilan mallardaki meraklisi bu iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Selam, O senin link çakmacısı :D Beta Tools http://www.beta-tools.com/beta/index_en.html Çok eski bir firmadır ve genelde oto mekanikçileri ağırlıklı üretimi var. VW group genelde Beta kullanır mesela. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Abi bu Beta şimdi bizim alet çantası dediğimiz olay değil mi? Farklı fonksiyonları var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 paramecium bu konularda gerge lik yapıyor o şekilde düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Selam, Takım çantası değil de arabası oluyor işte. Daha yüksek kapasitede diyelim. Tekerleri frenleyip üstüne 800kg'lık yük koyabiliyorsun mesela ki mekanikçiler motoru veya şanzımanı indiriyor işte üstüne. Ben de evde üstüne 30mm kalınlığında kayın ağacından parça kestirmiştim, kesme ve delme işlerini yapıyordum üstünde. Şimdi çekmece ünitesi aldığım için çalışma tezgahı gibi ek birşey daha alacağım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 harbiden farkli bir alt kulturmus bunlar da..tool trolley troll olmak istiyor insan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Selam, Renkler ve zevkler olayı işte :) Mesela yeni bir tane ¼" 120 diş ratchet(cırcır) aldım, her haltı onunla sıkıyorum. 'Çocukların en favori oyuncağı her zaman için en son alınandır' misali (:P) Sen lastiği değiştirmek için araç ile gelen set dâhilindeki borudan bozma anahtarı kullanırsın, ben ise bunu taşıyorum: Beta breaker bar http://espimages.biz/2386/I/292/50/920M35.jpg 17mm lokma (plastik kılıflı) http://www.burgertuning.com/images/17mm-BMW-Protective-Wheel-Saver-Socket.jpg Hem sökmeyi kolaylaştırıyor(ister düz ister T kol misali) ve civataların kafasını bozmuyor, hem de lokma yanlışlıkla sürtünce alaşım jantı çizmiyor. Servise gidince de o lokmayı veriyorum kullanmaları için. Ama PC kasamda i3 işlemci ve LED'siz stock fan kullanıyorum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 kediye tutmalik lazer sanmisim kb ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Selam, Mesafe ölçmüyor : Mafsallı ay anahtar ihtiyacım olan bir nokta yok ki :) Sana 35-50mm olan gerekli sanırım; €24,50 listesi var. Stoklarını Allah bilir :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Selam, Bosch'un bayiliğimi var? Saygılar. Bauhausa yatırım yapmışsın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Selam, Bosch uzuun yıllardır kullanıp da üzmeyen bir marka, Dewalt'dan daha fazla seçeneği ulaşılabilir durumda. Bauhaus genelde Çin malı giriş ve orta seviye ürün sunuyor. Arada Wera, Proxxon veya Knipex satıyor tabi :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar