Korax Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Komodo said: Böyle olacaksın. Sülalesi rahat :P http://www.youtube.com/watch?v=pzJTWNveSDs Yuh, adam sigir cikti riza baba
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 niye sol elle güreşiyolar hep
hunty Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Sag kolu diskalifiye etmisler haksizlik oluyo diye.
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 yine atıp tutmuşsunuz lan bilip bilmeden , yine girmişsiniz iğrenç türk muhabbetine.. adam "free , free " diye bağırıyor ; yani diyorki elini serbest bırakıyor hatta baş parmağını sallıyor bizimki serbest kaldığını göstermek için. Ama hakem tam kontrolü sağlamadan başlatıyor maçı ve bizimkide sinirleniyor "free" bıraktı diye rakibine.. cahillik zor muhtarem
moriarty Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 yoo öyle olmuyo. bildiğin yenilince zırlıyo bağarma lan falan diye. halbuki yense türkün gücü osmanlı 1453 diye suratına kükrer ak.
bingildak Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 abi öyle bir girmişsin ki bilgi paylaşımı yapacaksın zannettim
Creus Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Sonradan dövmeye kalkması sporun herhangi bir noktasıyla bağdaşmadığı içni kızılmıştır belki :/
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 yine aynı yere gider bu muhabbet ben susuyorum :) tabiki yaptığı hareketler doğru değil ama hemen ırka bağlayıp saldıran malları görünce deliriyorum.
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Orda bizim elemanın öyle davranmasının tek sebebi Türk olması.
bingildak Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 her ırkta mal var abi türk malına türk malı dediğimizde niye kızıyorsun ki rus malını gördüğümüzde rus malı diyoruz
Seele Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 suBzer0 said: yine aynı yere gider bu muhabbet ben susuyorum :) tabiki yaptığı hareketler doğru değil ama hemen ırka bağlayıp saldıran malları görünce deliriyorum. bi cik dünyayi gez ya. Ben onca millet tanidim su haraketi yapabilecek 3 irk var türk arab rus. Ama bunu en iyi yapabilen hala türkler.
bingildak Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 sırp, bulgar, roman bunlarda türklerden çok iyi değiller tbh.
Creus Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Eğitimsiz, saygısız klasik insan işte abi.
okibye Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 ohoo siz ırk görmemişsiniz. ders ortasında ayağıdnaki sandaleti çıkarıp ayağını masaya koyup ayak parmaklarının arasını temizleyen gineli çocuk vardı dil kursumda. yapçak bişey yok. bu da türk işte. hamara gorum artizlik yapma demiş
Nekro Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Tori said: http://www.youtube.com/watch?v=Fm3Jg2Jfow4 Bence bu bayanlar seçilmiş beyler yani para karsıligi boyle yaparmisiniz falan diye teklif etmislerdir kabul edenlerlede yarisma yapiliyo bilerek kaybediyolar ve opusuyolar hem bi bayanin gotunu elleyip opmek kolay is degil beyler kolay sanmayin turkiyede zaten agzimiza sicarlarda diger ulkelerde biraz cok az zor hani ne biliim sdfsd yorumlar super
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 http://cdn-www.i-am-bored.com/media/thumbnails/captain-obvious-thanks.jpg
Marty Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Seele said: suBzer0 said: yine aynı yere gider bu muhabbet ben susuyorum :) tabiki yaptığı hareketler doğru değil ama hemen ırka bağlayıp saldıran malları görünce deliriyorum. bi cik dünyayi gez ya. Ben onca millet tanidim su haraketi yapabilecek 3 irk var türk arab rus. Ama bunu en iyi yapabilen hala türkler. cecenler var. sayilari az oldugu icin goze batmiyorlar.
Seele Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 evet olabilir. avrupada fazla yoklar onun icin birsey diyemem. yanliz ruslar cok pis cektirmis. bizim doguda zamaninda yapilanlar aynisini cecenlere yapmislar. magdur olmuslar ama hepsi pisko cihadci simdi.
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Rus'un hile yaptığından gerçekten emindir belki yoksa az önce bileğini büken adama horozlanmaya cesaret edemezdi diye düşünüyorum
Aiko Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Marty said: Seele said: suBzer0 said: yine aynı yere gider bu muhabbet ben susuyorum :) tabiki yaptığı hareketler doğru değil ama hemen ırka bağlayıp saldıran malları görünce deliriyorum. bi cik dünyayi gez ya. Ben onca millet tanidim su haraketi yapabilecek 3 irk var türk arab rus. Ama bunu en iyi yapabilen hala türkler. cecenler var. sayilari az oldugu icin goze batmiyorlar. polonyalılar var. avrupanın kürtleri
Öne çıkan mesajlar