atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 fenn said: Kithnos said: totemic said: Türk futbolcusuyla avrupa kupası olmaz.. Bu kadar çabuk demorilize olan başka bir millet daha yoktur heralde. Bak elin gavuru Gol yesede 5 dakkada atıyor golünü.. Zorla koydurttunuz bakın sonra uefa köpömöz vöz demeyin
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 yok ben de katılıyorum oyunu tutma konusunda, atiba girse top daha cok bizde kalır,öyle salak savunma arkası topları yemezdik. ama ligdeki fark ne orda oyunu tutmak istemesi neden sorun oluyor. bu arada pas yapan bir brugge olsaydı, biz daha rahat bir oyun oynardık, böyle kapanan bir savunma olmasa 4-4-2 değil, 4-2-3-1 cıkardık. işte yine aynı yere geliyoruz, Biliç rakibe göre taktik oluşturmakta iyi, ama o taktiğe müdahale etmekte sorunları var
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 oynadigimiz oyun futbol olmadigi icin yedigimiz gollerin de adam gibi gol olmamasi gayet dogal tolgayı itin gotune sokmaya gerek yok defanstaki adamlar aynı dili konusamiyorsa tolga her turlu yer yani as kaleci olmasi bunu degistirmiyor ha bu mac ayrı bi malligi vardi o ayrı ama her turlu cenkten iyi tolga onu tartismaya acmaya calisip forumu telegol e cevirmeyin
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 tolga cenkten iyi olabilir, ama kalede cenk olsa bu golleri yemezdik. cünkü tolga çizgi kalecisi, cenk ise deli dolu, bu toplara cıkıp alıyor
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 JaviPoves vardır. Kulübün gönüllü scoutlarından hatta ve kulüpte de adı olan bir arkadaştır. O hep diyordu ne zamandır. Bilic EPL'ye PR yapıyor, diğer maçlar pek umrunda değil öylesine hazırlanıyor diye. Bugün bir kez daha ortaya çıktı. Liverpool, Tottenham, Arsenal maçlarında kusursuza yakın oynayıp kendinden daha güçlü takımlara karşı üstünlük kuran BJK nerede diğer Avrupa maçları dahil ligdeki BJK nerede. Bilic takıma göre değil, İngiliz takımlarına göre taktik kurup, başarılı oluyor. Adamın BJK kariyerindeki en başarılı maçlar, eğer küme düşme hattındaki takımlara karşı oynamıyorsa hep İngilizlere karşı yaptığı maçlar oldu. Neyse sene sonu gitsin de kurtulalım. Preud'homme getirin ulan.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Yaz gelsin artık. http://i.hizliresim.com/N5XEDQ.jpg
Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Anca eve geldim yine :p Maçın özeti tolga beynini bir yerde bırakıp gelmiş. Bence en fazla bu turu geçebilirdik zaten, brugge de bir sonraki rakibe elenir. Biz sene başında oynadığımız oyunu arar oldu şu düşüşe bir çare bulamadık.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 aq sizin de yüreğinize su serpildi bir takım daha alabilir mi acaba diye hep aynı muhabbet dönüyor. yeter ulan 15 sene oldu. insan sıkılır lan asdfasd
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Abi tamam biliç gitsin demenizi anlıyorum da, sergen için daha erken ya, cok gördük takımın cocugu diye gelip patlayan hocaları. gerçi kariyerli getiriyorsun rezil edip yolluyorsun del bosque schuster mancini reikard say say bitmez
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 olm şenol güneş'in ya da preud'homme 'un böyle güzel yaz fotosu yok. Ondan Sergen'i koydum. Yoksa Sergen'ci değilim asdfsdaf
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 ama foto yine amacına uygun, o yüzden arkasındayım.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 yeni hocadan ziyade yeni stad gelmeli bize, beraberinde 1 kaleci 1 stoper 1 sol-1 sağ bek 1 orta saha 1 sol açık 1 forvet al sana yaz listesi, hepsi yabancı mumkunse
Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Ben bu kadar beyinsiz kaleci görmedim, gol yemeden evvel kaç tane hata yaptı zaten belliydi bir halt olacağı. En komiği önüne adam basmaya geliyor bu topu durdurup vurmak için önce geri geri gitmeye çalışıyor. Adam bile pozisyona inanamadı herhalde nasıl önüme topu bırakıp gitti diye.
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Bir avrupa macerasının daha sonuna geldik sayn seyirciler.Seneye çeyrek finalde görüşmek üzere
Absolut Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 İli maçta da öne geçip yenildik yazıklar olsun.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 d. kiev - everton maçında antunes'in golünü izleyin motta'nın bi üst versiyonu
vaperon Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Şaşırmıştım kurada dinamo kiev'in çıkmadığına ama iyi ki de çıkmamış. :D Adamlar evertonu fena yargılamış.
Öne çıkan mesajlar