Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Avrupa Ligi: Beşiktaş - Club Brugge | 19 Mart Perşembe - 22.05

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fenn said:

Kithnos said:

totemic said:

Türk futbolcusuyla avrupa kupası olmaz.. Bu kadar çabuk demorilize olan başka bir millet daha yoktur heralde. Bak elin gavuru Gol yesede 5 dakkada atıyor golünü..

Zorla koydurttunuz bakın sonra uefa köpömöz vöz demeyin

Mesaj tarihi:
yok ben de katılıyorum oyunu tutma konusunda, atiba girse top daha cok bizde kalır,öyle salak savunma arkası topları yemezdik. ama ligdeki fark ne orda oyunu tutmak istemesi neden sorun oluyor.

bu arada pas yapan bir brugge olsaydı, biz daha rahat bir oyun oynardık, böyle kapanan bir savunma olmasa 4-4-2 değil, 4-2-3-1 cıkardık.

işte yine aynı yere geliyoruz, Biliç rakibe göre taktik oluşturmakta iyi, ama o taktiğe müdahale etmekte sorunları var
Mesaj tarihi:
oynadigimiz oyun futbol olmadigi icin yedigimiz gollerin de adam gibi gol olmamasi gayet dogal tolgayı itin gotune sokmaya gerek yok defanstaki adamlar aynı dili konusamiyorsa tolga her turlu yer yani as kaleci olmasi bunu degistirmiyor ha bu mac ayrı bi malligi vardi o ayrı ama her turlu cenkten iyi tolga onu tartismaya acmaya calisip forumu telegol e cevirmeyin
Mesaj tarihi:
JaviPoves vardır. Kulübün gönüllü scoutlarından hatta ve kulüpte de adı olan bir arkadaştır. O hep diyordu ne zamandır. Bilic EPL'ye PR yapıyor, diğer maçlar pek umrunda değil öylesine hazırlanıyor diye.

Bugün bir kez daha ortaya çıktı. Liverpool, Tottenham, Arsenal maçlarında kusursuza yakın oynayıp kendinden daha güçlü takımlara karşı üstünlük kuran BJK nerede diğer Avrupa maçları dahil ligdeki BJK nerede.

Bilic takıma göre değil, İngiliz takımlarına göre taktik kurup, başarılı oluyor. Adamın BJK kariyerindeki en başarılı maçlar, eğer küme düşme hattındaki takımlara karşı oynamıyorsa hep İngilizlere karşı yaptığı maçlar oldu.

Neyse sene sonu gitsin de kurtulalım. Preud'homme getirin ulan.
Mesaj tarihi:
Anca eve geldim yine :p Maçın özeti tolga beynini bir yerde bırakıp gelmiş.

Bence en fazla bu turu geçebilirdik zaten, brugge de bir sonraki rakibe elenir. Biz sene başında oynadığımız oyunu arar oldu şu düşüşe bir çare bulamadık.
Mesaj tarihi:
Abi tamam biliç gitsin demenizi anlıyorum da, sergen için daha erken ya, cok gördük takımın cocugu diye gelip patlayan hocaları.

gerçi kariyerli getiriyorsun rezil edip yolluyorsun

del bosque
schuster
mancini
reikard say say bitmez
Mesaj tarihi:
Ben bu kadar beyinsiz kaleci görmedim,
gol yemeden evvel kaç tane hata yaptı zaten belliydi bir halt olacağı.

En komiği önüne adam basmaya geliyor bu topu durdurup vurmak için önce geri geri gitmeye çalışıyor. Adam bile pozisyona inanamadı herhalde nasıl önüme topu bırakıp gitti diye.
  • Yeni Oluştur...