aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 sorme, sen en iyisi bi hafta evde yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 adam&eve olmaz çift oteli zaten maxx royal rixos premium bodrum temmuz da 4000 TL 2 kişi 3000 ksür de tek kişidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 "4.5 - 5 bin i bana ver sana hayatının tatilini yaşayım 2 hafta" diyen olmadıysa ben talibim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 synthesizer said: 4.5 lira tek kişi heryere yeter 5-6 güne be, amerika fln tabi ucak biletinden pek bişi yapmaya vakit kalmaz da sfsd Katılıyorum, Bodrum'daki Kempinski olabilir mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 robinson club çamyuva da tanıdıkta buldum 6k dan 3.800 e düştüler. böyle bir durum için en ideal yer bence burası abi. kenarda dursun bilgi olarak da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Hmm Robinson diyince, her odada bir Cuma var sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 4k ya kac masaja gotururdum seni ah beeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 4k'ya yurtiçi otel tatili deyince bütçenin yarısı kokain'e viski'ye sigara'ya gitmeliymiş gibi geliyor ahah nası bi hayatınız var yav. lüks konseptine aklım hiç ermiyor sanırım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 viski ve kokain ne ya..odaya gireceksin once viski sonra kokain 2 gece sizacaksin 3. gun hadi bitti diyip sepetleyecekler seni mintikadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 yurtdısı trden ucuz bu arada ucak parası var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Abi amma abarttiniz ha. Geceligi 1.5k otel de var. 1 defa da boyle bir sey yapayim dedim. Hakki o para mi bilmiyorum. Deneyip gorecegiz. Her sey dahil diyor. Belki gercekten her sey dahildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 google da bulursun belkı hersey dahil ( gercekten hersey dahil turlar ) tr de deılde dısarda olcak bıcımde. Yoksa gecelıgı 28k olan otelde var tr de. o yuzden hersey dahıl hersey dahıl deıldır ve cok sıkılırsın. barı yanına ıı bı arkadasını al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Abi bence tek basina sinemaya gitmek tatile cikmak falan o kadar da fena seyler degil ya. Sessizlik oluyor kalabaligin icinde. Daga ormana ciksan gotunu geyik isirir. Burada yemegin suyun onune geliyor etrafta millet bicir bicir. Bence tatillere seks yapmak icin gitmiyorsa tek gitmesi daha mantikli insanin. Sinemaya da tek gidince daha cok keyif aliyorum filmden ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 o para bana çok chrome yoksa gelirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 exit fest' e her türlü gidilir o parayla, çiçek gibi eğlenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 ya salla maldivlere filan dusun o paraya..1 hafta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 chrome said: Abi bence tek basina sinemaya gitmek tatile cikmak falan o kadar da fena seyler degil ya. Sessizlik oluyor kalabaligin icinde. Daga ormana ciksan gotunu geyik isirir. Burada yemegin suyun onune geliyor etrafta millet bicir bicir. Bence tatillere seks yapmak icin gitmiyorsa tek gitmesi daha mantikli insanin. Sinemaya da tek gidince daha cok keyif aliyorum filmden ben. Sinemaya tek gitmekle arkadaşla gitmek arasında ki fark arada veya filmden sonra muhabbet etme abi nasıl daha çok keyif alıyorsun yalnız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 hiç sevmem sinemadan sonra filmi konuşmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar