Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4.000 - 4.500 tl ile tek kişi 5 gece 6 gün tatil yurtiçinde

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
synthesizer said:

4.5 lira tek kişi heryere yeter 5-6 güne be, amerika fln tabi ucak biletinden pek bişi yapmaya vakit kalmaz da sfsd

Katılıyorum, Bodrum'daki Kempinski olabilir mesela :)
Mesaj tarihi:
robinson club çamyuva da tanıdıkta buldum 6k dan 3.800 e düştüler. böyle bir durum için en ideal yer bence burası abi. kenarda dursun bilgi olarak da.
Mesaj tarihi:
4k'ya yurtiçi otel tatili deyince bütçenin yarısı kokain'e viski'ye sigara'ya gitmeliymiş gibi geliyor ahah

nası bi hayatınız var yav.

lüks konseptine aklım hiç ermiyor sanırım benim.
Mesaj tarihi:
Abi amma abarttiniz ha. Geceligi 1.5k otel de var. 1 defa da boyle bir sey yapayim dedim. Hakki o para mi bilmiyorum. Deneyip gorecegiz. Her sey dahil diyor. Belki gercekten her sey dahildir.
Mesaj tarihi:
google da bulursun belkı hersey dahil ( gercekten hersey dahil turlar )

tr de deılde dısarda olcak bıcımde.
Yoksa gecelıgı 28k olan otelde var tr de. o yuzden hersey dahıl hersey dahıl deıldır ve cok sıkılırsın.
barı yanına ıı bı arkadasını al
Mesaj tarihi:
Abi bence tek basina sinemaya gitmek tatile cikmak falan o kadar da fena seyler degil ya. Sessizlik oluyor kalabaligin icinde. Daga ormana ciksan gotunu geyik isirir. Burada yemegin suyun onune geliyor etrafta millet bicir bicir. Bence tatillere seks yapmak icin gitmiyorsa tek gitmesi daha mantikli insanin. Sinemaya da tek gidince daha cok keyif aliyorum filmden ben.
Mesaj tarihi:
chrome said:

Abi bence tek basina sinemaya gitmek tatile cikmak falan o kadar da fena seyler degil ya. Sessizlik oluyor kalabaligin icinde. Daga ormana ciksan gotunu geyik isirir. Burada yemegin suyun onune geliyor etrafta millet bicir bicir. Bence tatillere seks yapmak icin gitmiyorsa tek gitmesi daha mantikli insanin. Sinemaya da tek gidince daha cok keyif aliyorum filmden ben.

Sinemaya tek gitmekle arkadaşla gitmek arasında ki fark arada veya filmden sonra muhabbet etme abi nasıl daha çok keyif alıyorsun yalnız ?
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...