xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 yok abi 50 mbit bağlantı var 22ms ping tunnelbear usa den açılınca 330 ping 15 mb max test çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 çabukvpn alın daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 aldım bile tunnelbear i şimdi koyar bir daha almak edit: ohoooo 3 cihaz diyor diğerleri de inanılmaz pahalı cabukvpn de ki paketlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 tunnelbear'ın çalıştığını nasıl anlarız? "on" yapıldığında başka herhangi bir aktivasyon gerekiyor mu? Bilgisayarın network ayarlarından vpn değiştirme falan gibi.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Deathblade said: 20$ lık fiyat hala geçerli mi? denedim olmadı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 xlaidehlevar said: aldım bile tunnelbear i şimdi koyar bir daha almak edit: ohoooo 3 cihaz diyor diğerleri de inanılmaz pahalı cabukvpn de ki paketlerin ben dalgasına çabuk vpn dedim :) paranızı boşa harcamayın tunnelbear kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 hoccemama said: xlaidehlevar said: aldım bile tunnelbear i şimdi koyar bir daha almak edit: ohoooo 3 cihaz diyor diğerleri de inanılmaz pahalı cabukvpn de ki paketlerin ben dalgasına çabuk vpn dedim :) paranızı boşa harcamayın tunnelbear kötü. ne alalım o zaman hiç bilmiyorum vpn konularını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 turkey şeyi var diye alamıyorum ben fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 HideIPVPN iyi bence, ama en duzgunu kendin kurman. Cok ucuza geliyor. Ben yaparim istersen senin icin. Yillik $3,6'a aylik 500gb limitli VPN+proxy kurabilirsin. Dur ya da, bir guide yazayim adim adim, oradan kendiniz kurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 valla harika olur aynı işi görecek ve hızlı olacaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 GERGE said: HideIPVPN iyi bence, ama en duzgunu kendin kurman. Cok ucuza geliyor. Ben yaparim istersen senin icin. Yillik $3,6'a aylik 500gb limitli VPN+proxy kurabilirsin. Dur ya da, bir guide yazayim adim adim, oradan kendiniz kurun. Çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Gerge, Netflix'i VPN'le izleyenlerin hesaplarını kapatacaklar diye bir haber çıkmıştı. Var mı öyle bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Speedtest attim simdi. Bu sunucuya en yakin sunucuya: https://www.speedtest.net/result/4548539301.png Bu da Istanbul'daki Avea'ya (senin baglantina gore de degisir bu): https://www.speedtest.net/result/4548544618.png Hiz iyi. Yilda $3.60'a mukemmel. Shared IP ustelik, statik ip ile VPN kullanmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Anhora said: Gerge, Netflix'i VPN'le izleyenlerin hesaplarını kapatacaklar diye bir haber çıkmıştı. Var mı öyle bir şey? Yok bildigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Tunnelbear yakın sunucularda sıkıntı yok ama Usa de sorunlu bana da Usa lazım zaten Bu speedtestler kendi VPN E mi ait öyleyse merakla guide bekliyoruz edit: hala refund edebiliyorken purevpn e mi geçsem ayda 4,16 $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 ben CactusVPN kullanıyorum çok da memnunum. 25mbit internetim var 20 civarı çıkıyor VPN ile de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Yazdım: http://forum.paticik.com/read.php?5,8136743 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 aldım bunu ben de. Intellibear için önerdiğiniz ayar var mı? steam'i falan exclude ettiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Ben chrome için tunnelbear extension'ınını kullanıyorum. bunu yazdım milleti teşvik ettim diye güzelim extension'ı bozarlarsa arı kovanına çomak mekanizması kurup beklerim pis ayıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 bu biraz yavaş mı? linklere tıklayınca 1-2 sn delayli açılıyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar