dana22 Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 abi ne sex turizmi ya. yarisi ladyboy oteki yarisinin yarisi saibeli hastalikli underage filan.normal degil hicbir turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 hani benim tanidigim haci agalardan en az bir 20 kisi var ole bayi toplantisi ayagina zamaninda her sene taylandda 10 20 ser gun gecirmis olan.. hepsi elhamdullillah klaninda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 hoccemama said: Abi Tayland ile ilgili söylenilen zırvaları ortalama Tayland'lıların olduğu bir topluluğun içinde söyleseniz bi tarafınızdan kan alırlar. Artık gittikçe daha fazla tepki görmeye başlayan bir mevzu bu. Bu kadar ön yargılı, sapıkca ve pislik düşüncelerin olması çok acı. Bir toplumun karakter yapısı anca bu kadar sömürülüp bu duruma getirilir. Zamanında batılıların yaptıklarının gerisinde kalmayalım zaten, iyice b.kunu çıkaralım, daha beteri olalım. Türkler ter kokuyor denildiğinde millet ayağa kalktı. Bu kadar edilen lafın yarısı bize söylense ne olurdu tahmin edemiyorum. Biraz empati kurun. Yemeklerini, havasını, şehirlerini, geleneklerini, kokusunu sevmiyor olabilirsin ama 67 milyon insanı yaftalamak neden?? Genel olarak insancıl ve hoşgörülü bir toplumdur. Ondan sizin burada aşağıladığınız hor gördügünüz insanları öldürmezler, yakmazlar. Aynı durum Türkiye'de olsa yakarlar heryeri, çöplükler ölülerle dolar. Her ülkede maalesef az ya da çok fuhuş var. Daha önce belirttiğim gibi toplum yapısı ve insanların karakteri nedeniyle aşırı sömürülmüştür. Bu durumda ilk suçlanalacak kişiler bu ülkenin insanları değildir ( hiç suçları yok demiyorum). Yavaştan bazı önlemler alınmaya başlandı zaten, Pattaya'da bazı düzenlemeler yapılacak(mış). Sonuç olarak burada ve diğer yerlerde anlatılanlar bu ülkenin gerçeklerini yansıtmıyor. Abartmayalım lütfen. Edit: typo Ohh be nihayet. Saygılar üstadım eline sağlık. Ne iğrenç genellemelerdir bunlar. Bizim gemiden biri bi dayak yemişti pattaya'da ohhhhhhhhhhhhh demiştim içimden. Çay bahçesi gibi biyerde bir delikanlı ile bi genç kız oturuyorken, masa üzerinde iki el elele tutuşup, kaç para diye sormuş. Ceap vermemişler. Yarım saat sonra tuvalette yakalamış, yüzünü gözünü patlatmış bizim gemicinin. Arkadaşı koşmuş peşinden, gene bizim gemiden gene kro, bir iki tane de ona çakmış delikanlı dönmüş bir de ayni masaya oturmuş. Gemide bir de anlatıyor "müslüman değil ya bunlar" eee? "allah yok işte adamlarda ne biçim vuruyo biliyor musun?" Gülemedim de çok fena olmuş suratı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 empati yapmak lazim..isyanbulda denize nazir bir yerde annen karin filan yanindayken cekigin biri gelip de ikisi butun gece ne kadar dese ne yapardiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 kokucak tabi herifler süt kokulu avrupa bebeleri iğreniyo diye yediklerini kültürlerini mi değiştirsinler bırakın koksunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 gemicinin muay thaiden haberi yokmuş galiba kukuku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 hoccemama said: Abi Tayland ile ilgili söylenilen zırvaları ortalama Tayland'lıların olduğu bir topluluğun içinde söyleseniz bi tarafınızdan kan alırlar. Artık gittikçe daha fazla tepki görmeye başlayan bir mevzu bu. Bu kadar ön yargılı, sapıkca ve pislik düşüncelerin olması çok acı. Bir toplumun karakter yapısı anca bu kadar sömürülüp bu duruma getirilir. Zamanında batılıların yaptıklarının gerisinde kalmayalım zaten, iyice b.kunu çıkaralım, daha beteri olalım. Türkler ter kokuyor denildiğinde millet ayağa kalktı. Bu kadar edilen lafın yarısı bize söylense ne olurdu tahmin edemiyorum. Biraz empati kurun. Yemeklerini, havasını, şehirlerini, geleneklerini, kokusunu sevmiyor olabilirsin ama 67 milyon insanı yaftalamak neden?? Genel olarak insancıl ve hoşgörülü bir toplumdur. Ondan sizin burada aşağıladığınız hor gördügünüz insanları öldürmezler, yakmazlar. Aynı durum Türkiye'de olsa yakarlar heryeri, çöplükler ölülerle dolar. Her ülkede maalesef az ya da çok fuhuş var. Daha önce belirttiğim gibi toplum yapısı ve insanların karakteri nedeniyle aşırı sömürülmüştür. Bu durumda ilk suçlanalacak kişiler bu ülkenin insanları değildir ( hiç suçları yok demiyorum). Yavaştan bazı önlemler alınmaya başlandı zaten, Pattaya'da bazı düzenlemeler yapılacak(mış). Sonuç olarak burada ve diğer yerlerde anlatılanlar bu ülkenin gerçeklerini yansıtmıyor. Abartmayalım lütfen. Edit: typo http://img03.alkislarlayasiyorum.com/ayrshots/129/caliskan-ahmetin-dellendigi-an-serin-sesler_129977-22870_640x360.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 sanssizsansli said: pilava mı atcaz napcaz şimdi sfsdf doktorun ozel odasi varmis. kavanozlar icinde sakliyormus hepsini temsili resim https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/8c/7d/9f/8c7d9fa83de49c90781c52b83878c517.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 vermeyip de tursusunu mu kurucan dedikleri bu iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Bol şanslar Arya şimdiden. Umarım herşey istediğin gibi olur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Gordugum en iyi halk orda, mutlu saygili vs vs. dogasi muhtesem masaj super. Yemekler eh ama salla onu. Cok eglendik iste neyini anlatayim bir suru sey. Ama esimden izin aldim masaja! Daldim soyundum bekliyorum yanlis girmisim 70 yasinda teyze geldi mk.. Super masajdi belimin agrisini cozdu ama bozuldum ilk gorunce dedim ne oluyor ahaha. Camide ladyboy erkek yanyana gormek bile yetiyor adamlarin kafa yapisi icin. Phiphi adasi bond vs muhtesem yerler. Dunyada cok yer gordum ama tekrar git desen 2-3 ulkeden biri tayland. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Abi bula bula 70 yasinda teyze mi buldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Hahaha la bizim forumda bile are you sex, normlarımız normalimiz (bunu diyen de doktor ha) kafasındaki adamlar varken tayyip mayyip müstehak. Helal olsun çalışkan ahmet hocemmaya Laurelin arapların ay tanrısı sana güç versin (tu) http://th06.deviantart.net/fs71/PRE/i/2013/230/5/e/get_well_soon_by_ziemniax-d6iozrw.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 barbu said: Abi bula bula 70 yasinda teyze mi buldun? Yanlis gitmisim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Esh said: Abi esinizle gidecek yer mi kalmadi? (: Neden tayland yani. Sanata tepki olarak dogan ido tatlises gibi mk HAcı ben anlatıyım. 1. İnanılmaz doğa ve deniz: Koa Samui'ye gittim ben. 10 gün kaldık. Türkiyenin her notasında denize girdim. Ko Samui açıklarında dibinde kolum kadar kayıp balık nemo olan deniz gibisini görmedim. Hane Bodrumda felan akvaryum diye sikko yerlere goturuyorlar ya 2 metre dibi görünüyor diye. Burda bütün deniz öyle. Bizim hatun izmirli şu güne kadar çeşme dışında deniz beğenmeyen bir insan(datçayı beğendi bir de) götü düştü denizi görünce. 2. Yemek: Benki balık sevmeyen adamım ben bile yedim bir çok yemeği. Evet fish sauce zencefil ve bulyon olayı yüzünden belirli bir süre sonra kına geliyor ama sokakta 5 tl ye 5 tane avucum kadar karides yiyince anlıyosun bizi sözde 3 tarafı denizle cevrili ülke balık fealn diye şaaptıklarını. Yemekler çeşitli ve çok lezzetli. Er şey yenilecek gibi değil ama Türkiyede de mumbar var mesela. 3. İnsan: Abi senelerdir bizi üttüleri iki yalan var Türkiye konsuunda. Türkiye kendini besleyen 7 ülkeden biridir diğeride Türk köylüsü çok misafirperverdir. İkiside yalan. ORta Anadolu bağnaz, turistik yerler kazıkçı. Adamı ayakta şaapmak arzusu olan başka bir ülke yok. Kırmançi dolu her yer. Taylandda insanlar gülüyor ya.Yane motor kiraladığımız teyzeden, kokonut aldığımız adama kadar herkez güler yüzlü. Ha iş yaptım güler yüzü olabilir ama gülüyor en azından. Adamı suratına küfreder gibi değil ticareti. OTelde geziyorsun bütün çalışanlar günaydın diyor bilmemne. NE yaptık diyorsan. Yüzdük, masaj yaptırdık, yedik içtik, hayvan gibi ne kadar budalı ne kadar filli aslanlı kaplanlı tapınak varsa girdik gezdik. Incık cıncık baktık aldık almadık. Turistlik yaptık işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 bodrumun mk zaten, 90larda biten bi yerden bahsediyoruz teoride, ne akvaryumu, ne denizi? bizim bi aile dostunun eski kocası burada aldıgı emekli maaşıyla taylandda yaşıyodu. aylık geçimi 100$dı lel. herşey ucuz ve güzel olabilir o yüzden.balık ve türevlerini sevdiğimden bana gelir tayland. denizle çok ilgim yok da dünyanın en fantastik denizleri uzakdoğuda zaten. ama bunun dışında insanı güzel olan avrupa memleketleri de var ne bilim, yemesi içmesi güzel olan. o kadar ucak yolculugu cekilir mi diyesim geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Avrupada da var insanı çekilir bazı ülkeler. Mesela Hollanda güzel, İskandinav ülkeleri güzel. Ama burası birde doğası güzel ve inanılmaz ucuz. VE dediğim gibi insanlar daha tolerasnlı turistleri seviyolar çünkü inanılmaz gelir kaynağı. Tek bence sıkıntısı fuhuş olayı ki onuda tercih eden vardır elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 fuhuş olmayan yer yok abi. belki peruda yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Ispanya var Avrupa'da abi. Mis gibi yer. Tarihi tarih, denizi deniz(Ibizaya, formentera adalarına filan gidersiniz), insanı sevecen ve sıcak kanlı, partisi süper, yemeği süper, her an saçma bir festivale denk gelebilirsiniz nitekim ota boka festival yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 3. dünya ülkelerinde ya fuhuş ya terör ya drug zaten. bazen üçü birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 İspanya'ya Madride gittim. Sürekli İspanyollarla çalılıyorum birde. Çok yoruyor beni İspanyolca. Dabada dubada kafam şişiyor. Birde 6 saat akşam yemeği yemek çileden çıkarıyo beni. O sebeple tutmadım İSpanyayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 10da oturuyolar abi yemeğe? gece 3 e kadar da sürüyo sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Madrid boktan abi. Guneye gidecen. Barcelona, valencia be endulus bolgesi super mesela. Ibiza ve formentera adalari zaten super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Esh said: 10da oturuyolar abi yemeğe? gece 3 e kadar da sürüyo sdfsd Abi Erasmusda akşam yemekten sorna bara gidelim diyen İspanyolların gece 1 de ben uyurken hade gidiyor muyuz demesinden anlamıştım ben zaten olayı. Dedim lan biz yemek yeik gittik içtik geldik. Bizim yeni bitti dedi herif bi gidin lan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar