idilik Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 1.post müziği çok güzeldi, 2. post müziği de tam anlamıyla şahane. hiçbir post atmayıp, yalnızca müzikleri koymuş olsaydın bile hangi duygu aşamalarından geçtiğin anlaşılabilirdi o derece. ki aslında deneyimlerini anlatıyorsun gerçekte de ve müzikler duygularını nasıl güzel iletiyor bize. Laurelin, her şey beklediğinden de iyi geçsin, tüm güzellikler seninle olsun, hepimiz yanındayız, seni seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 konuyu okurken benim midem bulandı tiksindim ülkeden. patiden de bi sürü adam gitmiş belliki. yok şurası pis, burası leş, yemeği böyle, marketi şöyle diye anlatıp durmuş. manyak mısınız abi gitmeyin o zaman öyle leş ülkelere. mis gibi görülecek yerler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 yoo tayland cok guzel bi ülke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 baska yerde fayf dalir yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 sanssizsansli said: pilava mı atcaz napcaz şimdi sfsdf AHAHAHAAHASDFDSFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 imamizer said: konuyu okurken benim midem bulandı tiksindim ülkeden. patiden de bi sürü adam gitmiş belliki. yok şurası pis, burası leş, yemeği böyle, marketi şöyle diye anlatıp durmuş. manyak mısınız abi gitmeyin o zaman öyle leş ülkelere. mis gibi görülecek yerler var. kim diyor lan pis diye. 60 dolara 5 tane minikkuşa yıkatabiliyorsun kendini. adamın anası yıkamaz öyle. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 100 dolara istedigin herseyi yaptirabiliyosun diye bi rivayet vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 benim hayal gücüm kaldırmadı 100dolara yapılacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 ginaly said: imamizer said: konuyu okurken benim midem bulandı tiksindim ülkeden. patiden de bi sürü adam gitmiş belliki. yok şurası pis, burası leş, yemeği böyle, marketi şöyle diye anlatıp durmuş. manyak mısınız abi gitmeyin o zaman öyle leş ülkelere. mis gibi görülecek yerler var. kim diyor lan pis diye. 60 dolara 5 tane minikkuşa yıkatabiliyorsun kendini. adamın anası yıkamaz öyle. mis. sunu biraz acar misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 100 dolar veriyorum kese isterim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 kuşlar kese mi atıyormuş nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 sen fakir değilmiydin para yetmez yıkatmaya boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Esim ve arkadasimla gittigim en iyi ulke ve tatil = tayland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 tek gitsen daha da iyi olurdu ;). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Kanuni said: Esim ve arkadasimla gittigim en iyi ulke ve tatil = tayland naptınız anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Seele said: ginaly said: imamizer said: konuyu okurken benim midem bulandı tiksindim ülkeden. patiden de bi sürü adam gitmiş belliki. yok şurası pis, burası leş, yemeği böyle, marketi şöyle diye anlatıp durmuş. manyak mısınız abi gitmeyin o zaman öyle leş ülkelere. mis gibi görülecek yerler var. kim diyor lan pis diye. 60 dolara 5 tane minikkuşa yıkatabiliyorsun kendini. adamın anası yıkamaz öyle. mis. sunu biraz acar misin. http://www.youtube.com/watch?v=fEN1h4jpQEo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Abi esinizle gidecek yer mi kalmadi? (: Neden tayland yani. Sanata tepki olarak dogan ido tatlises gibi mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 sör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 V Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Abi Tayland ile ilgili söylenilen zırvaları ortalama Tayland'lıların olduğu bir topluluğun içinde söyleseniz bi tarafınızdan kan alırlar. Artık gittikçe daha fazla tepki görmeye başlayan bir mevzu bu. Bu kadar ön yargılı, sapıkca ve pislik düşüncelerin olması çok acı. Bir toplumun karakter yapısı anca bu kadar sömürülüp bu duruma getirilir. Zamanında batılıların yaptıklarının gerisinde kalmayalım zaten, iyice b.kunu çıkaralım, daha beteri olalım. Türkler ter kokuyor denildiğinde millet ayağa kalktı. Bu kadar edilen lafın yarısı bize söylense ne olurdu tahmin edemiyorum. Biraz empati kurun. Yemeklerini, havasını, şehirlerini, geleneklerini, kokusunu sevmiyor olabilirsin ama 67 milyon insanı yaftalamak neden?? Genel olarak insancıl ve hoşgörülü bir toplumdur. Ondan sizin burada aşağıladığınız hor gördügünüz insanları öldürmezler, yakmazlar. Aynı durum Türkiye'de olsa yakarlar heryeri, çöplükler ölülerle dolar. Her ülkede maalesef az ya da çok fuhuş var. Daha önce belirttiğim gibi toplum yapısı ve insanların karakteri nedeniyle aşırı sömürülmüştür. Bu durumda ilk suçlanalacak kişiler bu ülkenin insanları değildir ( hiç suçları yok demiyorum). Yavaştan bazı önlemler alınmaya başlandı zaten, Pattaya'da bazı düzenlemeler yapılacak(mış). Sonuç olarak burada ve diğer yerlerde anlatılanlar bu ülkenin gerçeklerini yansıtmıyor. Abartmayalım lütfen. Edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 kacin tayland maslahatguzari geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 esle gidilir taylanda mukemmel adaları var ve cok eglenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Tayland sineması muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Vaay Tayland'a seks turizmi hariç mantıklı gezi amacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar