Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Thailand Gezisi

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

1.post müziği çok güzeldi, 2. post müziği de tam anlamıyla şahane. hiçbir post atmayıp, yalnızca müzikleri koymuş olsaydın bile hangi duygu aşamalarından geçtiğin anlaşılabilirdi o derece. ki aslında deneyimlerini anlatıyorsun gerçekte de ve müzikler duygularını nasıl güzel iletiyor bize. Laurelin, her şey beklediğinden de iyi geçsin, tüm güzellikler seninle olsun, hepimiz yanındayız, seni seviyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

konuyu okurken benim midem bulandı tiksindim ülkeden.

patiden de bi sürü adam gitmiş belliki. yok şurası pis, burası leş, yemeği böyle, marketi şöyle diye anlatıp durmuş. manyak mısınız abi gitmeyin o zaman öyle leş ülkelere. mis gibi görülecek yerler var.

kim diyor lan pis diye.
60 dolara 5 tane minikkuşa yıkatabiliyorsun kendini.
adamın anası yıkamaz öyle.
mis.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

imamizer said:

patiden de bi sürü adam gitmiş belliki. yok şurası pis, burası leş, yemeği böyle, marketi şöyle diye anlatıp durmuş. manyak mısınız abi gitmeyin o zaman öyle leş ülkelere. mis gibi görülecek yerler var.

kim diyor lan pis diye.
mis.

sunu biraz acar misin.
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

ginaly said:

imamizer said:

kim diyor lan pis diye.
mis.

sunu biraz acar misin.

http://www.youtube.com/watch?v=fEN1h4jpQEo
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Tayland ile ilgili söylenilen zırvaları ortalama Tayland'lıların olduğu bir topluluğun içinde söyleseniz bi tarafınızdan kan alırlar.
Artık gittikçe daha fazla tepki görmeye başlayan bir mevzu bu.

Bu kadar ön yargılı, sapıkca ve pislik düşüncelerin olması çok acı. Bir toplumun karakter yapısı anca bu kadar sömürülüp bu duruma getirilir. Zamanında batılıların yaptıklarının gerisinde kalmayalım zaten, iyice b.kunu çıkaralım, daha beteri olalım. Türkler ter kokuyor denildiğinde millet ayağa kalktı. Bu kadar edilen lafın yarısı bize söylense ne olurdu tahmin edemiyorum. Biraz empati kurun.

Yemeklerini, havasını, şehirlerini, geleneklerini, kokusunu sevmiyor olabilirsin ama 67 milyon insanı yaftalamak neden?? Genel olarak insancıl ve hoşgörülü bir toplumdur. Ondan sizin burada aşağıladığınız hor gördügünüz insanları öldürmezler, yakmazlar. Aynı durum Türkiye'de olsa yakarlar heryeri, çöplükler ölülerle dolar. Her ülkede maalesef az ya da çok fuhuş var. Daha önce belirttiğim gibi toplum yapısı ve insanların karakteri nedeniyle aşırı sömürülmüştür. Bu durumda ilk suçlanalacak kişiler bu ülkenin insanları değildir ( hiç suçları yok demiyorum). Yavaştan bazı önlemler alınmaya başlandı zaten, Pattaya'da bazı düzenlemeler yapılacak(mış).

Sonuç olarak burada ve diğer yerlerde anlatılanlar bu ülkenin gerçeklerini yansıtmıyor. Abartmayalım lütfen.

Edit: typo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...