BaaL Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 özetle kedim her oyuncağı parçalıyor. kedi diye aldık pitbul çıktı. var mı şöyle sıkılmayacağı ve sağlam bi oyun tavsiyesi. 1 ayda 7-8 oyuncak tüketiyo çünkü lip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 herhangi bi kablo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 kablolarla oynamıyo ya, hareketli bişey olması lazım. 3 tane kablo verdim şimdi başına geçip maauv(oyna benle) dedi. hem bi de kabloya alışırsa gider sonra bi gün elektrik kabloyla da oynayıverir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 he sen kendi kendine takılsın istiyosun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 yes :) beni darlamasın ama canı da sıkılmasın ful otomatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 hamster al ama sürekli yenisini alman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 en güzel oyuncak başka bir kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 kendi kendine oynatan lazerler var dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 ip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Auril said: en güzel oyuncak başka bir kedi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Olta yap, ucunda peluş bir oyuncak ufak; fare falan şeklinde. Satılıyor da sanırım. Sabaha kadar oynatırsın, benimki ilk zamanlar zıplayamıyordu, şimdi araba üzerinden smaç vuran zenci gibi çıkıyor yükseğe, fazla kilo almasını da engellersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Benim velet oltayı kırdıydı oynarken, bugün ikincisi geldi. Bir de lazer aldım, kovalasın dursun. Evde bayağı eşyam var, top atsam 10sn'de dolabın, koltuğun, yatağın vs. altına sokuyor. 20dk top oynuyorsak, 15dk'sı benim sağdan soldan top çıkartmamla geçiyor. Kısırlaştırdıktan sonra 1-2 hafta kuzu gibiydi de bu aralar yeterince güreşemiyorum sanırım, evin içerisinde uça uça geziyor sürekli, yürüdüğünü görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 2. kedi abi sarışınla karamela her gün 1-1.5 saat oynuyorlar zaten uyanık kaldıkları süre o kadar asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Bende aynı şekilde, oyun vakti ayıramıyorum çok fazla ama ikinci bir kedi de ev şartlarını zorlar gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 2. kedi değil de vaşak almam lazım benim. Hayvanı 30dk duvardan duvara koşturdum lazer peşinde, hala helehele diye geziyor etrafımda. Şimdi de temizlikçiye dadandı sanırım sesleri geliyor içeriden ahahahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 deadwoll said: 2. kedi değil de vaşak almam lazım benim. Hayvanı 30dk duvardan duvara koşturdum lazer peşinde, hala helehele diye geziyor etrafımda. Şimdi de temizlikçiye dadandı sanırım sesleri geliyor içeriden ahahahahaah daha hala testesteron var damarlarinda. bir parca daha sakinlesir 1-2 aya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 mucize bekleme ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 3. fotoda direk piskopat katil bakışı var diyecektim... hepsinde o bakışı atmış. ben oyuncak olarak bi lazer pointer bi de bomontinin kapağını kullanıyorum. Diğer hiçbirşeyi bi kere neymiş bu diye baktıktan sonra ellemedi. Lazer pointer ne oldugu, nasıl kullanıldığı belli tabi, kapağı koridorun diğer ucuna doğru atıyorum, köpek gibi bi 1-2dk içinde getiriyor tekrar atıyorum. Şimdiki aklım olsa 2 kedi birden alırdım da şimdi çok geç. Bi arkadaş bırakmak amacıyla kedisini getirmişti, sonuçlardan hiç memnun kalmadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Benim salak şunlarla fena zaman harcıyor. Özellikle koyu gri olanıyla çok fazla oynuyor. Beyazlar o kadar ilgisini çekmiyor. Koltuk vs nin altına çok kaçırıyo ama. Daha boş bir odan yada yere sıfır mobilyaların olduğu bir odan varsa rahat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Namessar said: mucize bekleme ama. Abi böyle iyi ya bakma, ben yoruluyorum ama eğleniyoruz. Çok değişti kısırlaştırdıktan sonra; artık gece uyuyabiliyorum, miyavlama, saldırma falan yok. Aksiyonunun %90'ı merak, hareket eden her şeye bulaşacak illa ki. Büyüdükçe sakinleşecek muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Kediler de kaç yaşında duruluyor acaba? Tabi değişir cinsine ruh haline göre. Bizim ki 1 yaşına geçti hala ortalığı birbirine katıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Durulmuyorlar da (çok yaşlı değillerse) çevrelerinde sürekli gördükleri şeylere karşı ilgileri azalıyor. Benimkisini çalışma odamda yalnız bırakmıyorum mesela, akşamları kapıyı açtığım gibi girip her yeri inceliyor, sürünüyor, kablolara, kalemlere, kitaplıklara falan saldırıyor. Ama salonda, yatak odasında, tuvalette falan hiç bir şey umrunda değil artık. Gerçi bugün LCD televizyonun kutusunu keşfetmiş, yerim olmadığından yatak başlığının arkasına gizlemiştim, sabaha kadar kapağını açmaya çalıştı. En sonunda açıp içine girdi, ben işe gitmek için çıkana kadar 50 kere oraya girip çıktı belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Bi tane pipet at abi. Canı sıkılana kadar oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar