Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kedi oyuncağı

BaaL

Öne çıkan mesajlar

Benim velet oltayı kırdıydı oynarken, bugün ikincisi geldi. Bir de lazer aldım, kovalasın dursun. Evde bayağı eşyam var, top atsam 10sn'de dolabın, koltuğun, yatağın vs. altına sokuyor. 20dk top oynuyorsak, 15dk'sı benim sağdan soldan top çıkartmamla geçiyor.

Kısırlaştırdıktan sonra 1-2 hafta kuzu gibiydi de bu aralar yeterince güreşemiyorum sanırım, evin içerisinde uça uça geziyor sürekli, yürüdüğünü görmüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

2. kedi değil de vaşak almam lazım benim. Hayvanı 30dk duvardan duvara koşturdum lazer peşinde, hala helehele diye geziyor etrafımda. Şimdi de temizlikçiye dadandı sanırım sesleri geliyor içeriden ahahahahaah

daha hala testesteron var damarlarinda. bir parca daha sakinlesir 1-2 aya.
Sosyal ağlarda paylaş

3. fotoda direk piskopat katil bakışı var diyecektim... hepsinde o bakışı atmış.

ben oyuncak olarak bi lazer pointer bi de bomontinin kapağını kullanıyorum. Diğer hiçbirşeyi bi kere neymiş bu diye baktıktan sonra ellemedi. Lazer pointer ne oldugu, nasıl kullanıldığı belli tabi, kapağı koridorun diğer ucuna doğru atıyorum, köpek gibi bi 1-2dk içinde getiriyor tekrar atıyorum.

Şimdiki aklım olsa 2 kedi birden alırdım da şimdi çok geç. Bi arkadaş bırakmak amacıyla kedisini getirmişti, sonuçlardan hiç memnun kalmadık.
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

mucize bekleme ama.

Abi böyle iyi ya bakma, ben yoruluyorum ama eğleniyoruz. Çok değişti kısırlaştırdıktan sonra; artık gece uyuyabiliyorum, miyavlama, saldırma falan yok. Aksiyonunun %90'ı merak, hareket eden her şeye bulaşacak illa ki. Büyüdükçe sakinleşecek muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

Durulmuyorlar da (çok yaşlı değillerse) çevrelerinde sürekli gördükleri şeylere karşı ilgileri azalıyor. Benimkisini çalışma odamda yalnız bırakmıyorum mesela, akşamları kapıyı açtığım gibi girip her yeri inceliyor, sürünüyor, kablolara, kalemlere, kitaplıklara falan saldırıyor. Ama salonda, yatak odasında, tuvalette falan hiç bir şey umrunda değil artık.

Gerçi bugün LCD televizyonun kutusunu keşfetmiş, yerim olmadığından yatak başlığının arkasına gizlemiştim, sabaha kadar kapağını açmaya çalıştı. En sonunda açıp içine girdi, ben işe gitmek için çıkana kadar 50 kere oraya girip çıktı belki.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...