atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Bunların kontör yükleme hattını aradım, kadın yüklemeden önce abone olmanız şart dedi, 11 tl aylık ücreti var felan derken 500dk hediye veriyoruz diye anlattı. Abone yaptı 20tl kontör yüklettim + 11 tl abone ücreti dedi kapattım. Şimdi baktım ekstreye 149tl cekmişler, bu dolandırıcılıgı meğersem herkese yapıyorlarmış. Adamlar resmen flash tv reklam hattı gibiymiş meğersem https://www.sikayetvar.com/alokontor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Yüklemeden once Paralı üyelik Şart dedi ve sen kabul ettin he mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 TİB kan alır bunlardan öyle bişi yapiyorlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ahahahaha abi az bile çekmişler iyi yapmışlar ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Kontör ne ya? Vodafonu kullanıyorum da telsimden beri ama kontör nedir bir aydınlatır mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 kaç yaşındasın 12 falan mı kontör ne diye soruyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 vaperon said: Kontör ne ya? Vodafonu kullanıyorum da telsimden beri ama kontör nedir bir aydınlatır mısınız? Namibya'dan mı göçtün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 La arkadaş 20 liraya 200 dakikalık hatlar var. 20 lira. Bu dönemde ne kontörü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 arkadas hakli galiba, kontro olayi kaldi mi ki, hepsi dakikaya gecti saniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 pahalıymış ya 20 lira http://www.pttcell.com.tr/faturali-tarifeler/14luk-tarife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Öylesine salladım 20yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 btk ya şikayet ettim, şimdi onlar düşünsün, iade ediyorlarmış buraya şikayet edince ama başkalarına yapmamaları için dava bile açmayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=OdvUr3nNOds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 YA NE şikayet ediosun ... tamam demişsin 11 demişte... tey teytey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Vodafone cidden kötü hiç mi hiç tavsiye etmem zaten Türkiye ayağı global görünmeye çalışan ancak bakkal dükkanından hallice :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 abonesi değilsen niye arıyorsun ki kontör yüklemek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar