Ren Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 -yeğeninizin kulaklığından böyle robotik sesler gelince anlam veremiyor musunuz? -toplu taşımada kocaman kulaklı gençleri yadırgayan bir orta yaşlı mısınız? -hoşlandığın kişilerin playlistlerinde beat ve anlamlandıramadığın genre'ları görünce elleri terleyen genç sen misin? -hoşuna giden bir müzik bulduğunda hangi tür olduğunu anlayamıyor ve arka arkaya sevemediğin 10 dj ile arama maceran sonlanıyor mu? işte bu senin beklediğin topik! tekno nedir house nedir trans nedir bilmiyor ve bunu söyleyemiyoruz. bu yüzden bize anneye snapchat anlatır gibi mümkünse örneklerle anlatacak elektronikseverler arıyoruz. bize bilgisayar öğrenen bir aile ferdi gibi yaklaşın ve abi işte klüpte kızlarla dans ehehe diyerek cahilliğini şakaya vuran arkadaşlarımıza kızmayın. sözün özü. anlamadığımız ve ayıramadığımız bu modernlikte yardımınızı istiyoruz! https://obamamedia.files.wordpress.com/2008/02/obama-i-want-you-1024.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 metal kadar genre var lan şu veledi seviom ben bayağı martin garrix miydi neydi, spinnin record'tan çıkan çoğu tipi beğeniyorum hatta afrojack, borgeous, calvin harris, DVBBS, ummet ozcan vs tarzlari ne bunların hiçbi fikrim yok ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 abi ben top30 top vol bilmem ne yazan malum yerlerdekileri indireyim ordan bir tür tutturur yürürüm dedim ama olmuyor. çok acı çektim. 60'larda 70'lerde arabesk dinleyenler bu kadar acı çekmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 durup dururken dinlenmiyor ki zaten bunlar hoplamalı zıplamalı şarkı şu deep house dedikleri bişi var o arka fona güzel gidiyor ama zaten altyapı üstyapı aranje basit oluyor bu şarkılar gidip bi the trooper ile fln zaten kıyaslanamaz teknik tarafları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ben youtube mix leri dinliyuorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 benim müdürün müdürünün müdürü kadın psytrance falan dinliyo, 50 küsür yaşlarında muhtemelen, 5 çocuğu, 3 kedisi falan var. garip bi kafada sunum videolarına arka plan müziği seçmek baya kolay oluyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 glitch hop, chillstep, deep house muzikler var guzel. İyisi oluyor kotusu oluyor tabi. Direk pop muzik gibi birsey degil cunku daha genis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Spotify > Browse > Genre & Moods > Party > Deep House Web: http://open.spotify.com/user/sonymusicentertainment/playlist/3oRNodhtGLVnZl0Q32FJHB Software: spotify:user:sonymusicentertainment:playlist:3oRNodhtGLVnZl0Q32FJHB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 elektronik muzik icrasi gayet kolay ama dinlemesi biraz zor meretin oyle her tür sarkı aman bi acayim da arkada calsin ders calisayim/kod yazayim/makale okuyayım gibi degil mlsf progresif olsun olmasın elektronik muzik dinlemek icin daha sakin bir ortam ve kafa lazim kapalı ortamda rave/trap seven de var yıldızlarla dolu bir gecede minimal techno/psybient seven de yani cok sakat var cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ekztazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 degisik kimyasallarla guzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 OP sen bize begendigin bir iki sarkıyı soyle sana hangi elektronik muzik turusun onu soyleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 hayır diyelim bi hotline, perturbator buldum. çok süper dedim. gerisi resmen sandobx ortasına yaprakla bırakılmış ren oluyor. şu lanet türde diyelim "electronic, soundtrack" diye keywordledim. gittim gitim 8tracks'e yazdım. olmuyor yani. resmen samanlığa büyük balık için olta atıyoruz. en fazla stalklayıp artist buluyoruz, onun dışında oo böyle daldan dala artistten artiste atlayamıyoruz. cx300 kulaklıklarım mağdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 mesela su tarz birsey dinledin mi http://www.youtube.com/watch?v=Z_8G0zHMuwg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 oha su ustteki tam isten eve donmelik yolculuk muzigi(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ya olayı benim zevkim üzerine çekmesek iyi olur aslında. çünkü ben eminim bir sürü insan kenarda köşede barda falan böyle parçalara denk geliyor. aa iyiymiş eve gidince böyle şeylerden bakayım diyor. eve gelince kayboluyor onca şarkı arasında. nasıl arayacağını bilmiyor. hadi diğer türlerin önüne başına sonuna bildiğimiz soft hard instrumental gibi şeyler konuyor yol bulunuyor ama. bunda nasıl yapıyoruz o işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ne diyosun birader ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ya simdi mesela dens etmek istiyorsun techno yazıcan diyelim ama nasıl tekno minimal mi progresif mi vsvs diyosun galiba o kadar hakim degilim olaya ama siteler zaten seni yonlendirip duruyor ordan oraya arifin manchester a attigi golu ararken bile bulabilirsin begendigin bi sarkiyi cok takilma tarz isine bence ben mesela zil sesi arıyodum zedge den abidik isimli birsey buldum hosuma gitti shazama dinlettim şu cikti elektronik biraz da şans işi kardeş akshjdgkjadgladhajlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 pascalnouman said: elektronik biraz da şans işi kardeş akshjdgkjadgladhajlk eheheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=nLTrVqrtHU4 oyun oynarken falan arkaplan gürültüsü olarak dinleyebileceğim birşeyler önerin bakalım. hafif ve seyrek vokal olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 şuna ne dersin ? birkac sene once bi set in icinde dinlemistim ve acaip merak etmistim ama bulamadimdi adini bugune kısmetmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 güzelmiş. başı ve sonu epey iyi, orta kısımları hafif baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 su sekil bir sey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 http://i.ytimg.com/vi/wWEiK9rctPY/hqdefault.jpg http://www.youtube.com/watch?v=f07zsi1nKaw http://www.youtube.com/watch?v=yhlSsvZ6viU neyse ya, soundcloudda biraz eziyet, biraz deneyimleme, biraz tag öyle öyle yol bulunacak artık. elektronik için tagleri iyidir dediğiniz bi site/wikisel bişey var mı yoksa lastfmden devam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Valla bu genre'dan olduğuna bile emin değilim ama "yeni nesil müzik" lerden şuna hasyatım. Kaliteli kulaklığa iyi ki almışım dedirtir. http://www.youtube.com/watch?v=wWC_WZ7gd6g Müzikalitesi de çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar