Editor Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 https://pbs.twimg.com/media/B_4uuL-WwAASqtg.jpg Arkadaş ne bu şimdi bukadar konuşuluyor ? yok cemyılmaz laf sokmuş ta göte gelmiş hakan asfasfa Bunu konuşarak daha çok hakan hepcanı gündemde tutuyor gerzekler. işte böyle fenomen oluo bunlar mallıklarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 abi cem de insan ..hay a g. vs diyebilecek normallikte hemde.esas mallik bizim onu farkli algilamamiz..hani meshur komik vs ya adami aziz statusune yukseltiyor ister istemez.halbuki adam sana ole bir kufreder ki kulaklarin oynar modda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 akpnin %50 oy aldığı memlekette hakan hepcanın fenomen olmasının nesi şaşırtıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 hakan hepcan kim amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 hayır cemdede mallık var uzatmış boşu boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 hadi oldu yanlışlıkla şunu okumaya zaman harcadın üzerine bir de düşünmeye mi harcıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 sen de konuyu açıcak bula bula internet bölümünü mü buldun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 aga olay o bunları laflaşması da değil bu muhabbeti bütün twitterin konuşuo olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 hakan hepcan kim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 adam parasını vermiş proje yapmıştım PR ajansıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ne kadar saçma bir diyalog dönmüş anlamadım cem sanki direk böyle bir an bekliyormuş gibi bir hava sezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 hakan kim? twitterından baktım anşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ben bir ayar göremedim, hadi git kapa modemi kıpskıps diye birbirlerine tweet atmışlar. ayar nerede? ayrıca 750k follower ne lan sdfsdf, kim bu dallama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Hakan Hepcan kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 cem kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 vine fenomeniymiş, 750 bin kezban demektir bu. meh, isis alsın bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 vinedan çıkma dj öyle pek bir aristisliğide yok "Cem büyüksün az imaj düzelt" demiş "ne büyüğü la mutfak tüpü bende senin gibiyim" yazmış Cem'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 evet gerçekten internet bölümünü ve bizi ilgilendiren bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konunun internet bolumune ait olmadıgını dusunuyorsanız unleme tıklayabilirsiniz arkadaslar. Bu yanlısı dile getirmek icin baslıga cevap vermeniz gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 çok agresifsin toggie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 doğru diyor... sırf post kasmak için cevap yaziolar gereksiz Hayır yani nereye koyacaklarmış ki ? Tamamen internet adamı olan bi tip fenomen var onun hakkında haber dolaşıyor internette gündemememi koyak ? Ayrıca burda Bu insanlar neden böyle internet neden bunları böyle davranmaya sevk ediyor diye tartışıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 bize ne amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 aptallarin ilgisini cekiyor boyle seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 neden ünleme tıklayayım lan. ben yorumumu yazdım adam cevabını yazdı. belki komüniti böyle istiyordur ona arka çıkarlar. ünleme tıklayıp kararı pis jakobenlere mi verdirteyim. çıkmazlarsa da adam toplayayıp beraber garbage'a taşırız artık. elimize mi yapışır. o eski komşuluklar hep bitmiş. hep bi güç isteme hep bi otoriteden bekleme...!!1 https://talianyxauthor.files.wordpress.com/2014/03/turtleguillotineproblems-creditgoestospeedbump-comenjoy_dc5726_4349840.jpg ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar