Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çinli arkadaş nasıl edinirim

Pluton

Öne çıkan mesajlar

Selamlar. Çeviri işlerim var Türkiyede ki tercüman ofisleri Çinlilerin 100$ 'a yaptığı işi 1000$ 'a (hatta 4000$ diyende olmuştu zamanın da) kakalamaya çalıştığı için Çinli arkadaş arıyorum.

Bir arkadaş ile sürekli çalışıyorduk ama adam öldü mü kaldı mı ne girmiyor artık internete uzun zamandır.

Böyle tanışıp kaynaşabileceğim neresi var ki Çinlilerle ?
Sosyal ağlarda paylaş

okan univ çince mütercim tercumanlık bölümünden 4. sınıf bi öğrenci bulabilirsin makul fiyata çeviriler için.

onun dışında tr de çince-türkçe çeviri inanılmaz pahalı dediğin gibi.

sırf bu yüzden bazı firmalar çinden çince-ingilizce çevirmen tutup, üzerine ingilizce-türkçe çevirmene çevirtip hallediyorlar durumu. ikisine verdikleri toplam para, çince-türkçe den daha ucuza geliyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

Çinde yaşayan Çinli lazım abi bana. Türkiyeye gelip kalmış Çinli lazım değil. Çinde 2 milyar insan var. Adamlar 100$ 'a takır takır çeviri yapıyorlar. Buraya gelen Çinlilerde kendilerini bir bok sanıp fiyatı gereksiz yere yükseltiyorlar. Hayır yaşadıkları ülkenin ekonomik durumna göre diyeceksiniz belki ama alakası yok. 100$ 'dan 1000$ 'a nasıl çıkar bir çeviri.
Sosyal ağlarda paylaş

çinde yaşayan çinliyle sen nasıl anlaşacaksın?
çinde yaşayıp ingilizce biliyorsa senin 100 dolarına matah etmeyecek seviyede bir çinli olur büyük ihtimal

okan üni gastronomi mezunuym,100 tane çince mütercimlik okumus arkadasım var,hepsi gitti kısa süreler için çinde yaşadı fln,kimileri tur rehberliği yapıyor çinlilere,istersen tanıştırayım,yardımcı olurlar,büroya kırıldıgın kırılmassın
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

çinde yaşayan çinliyle sen nasıl anlaşacaksın?
çinde yaşayıp ingilizce biliyorsa senin 100 dolarına matah etmeyecek seviyede bir çinli olur büyük ihtimal

okan üni gastronomi mezunuym,100 tane çince mütercimlik okumus arkadasım var,hepsi gitti kısa süreler için çinde yaşadı fln,kimileri tur rehberliği yapıyor çinlilere,istersen tanıştırayım,yardımcı olurlar,büroya kırıldıgın kırılmassın

Çinde yaşayan Çinliyle ingilizceyle anlaşıcam :) 100$ örnek abi orda.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

cevirilecek seyin ciddiyeti nedir bilmiyorum ama random cinli bulsam da cevirse diye girdigine gore, oylesine onemsiz bisey gibi geldi. bi kere buldugun cinliyle sen anlasamicaksin, sonra ceviri duzgun oldu mu olmadi mi ona guvenemiceksin.

Okadarda önemsiz birşey değil aslında giriş projesi gibi birşey ama tonlarca para dökmekte istemiyorum açıkcası.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...