Pluton Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Selamlar. Çeviri işlerim var Türkiyede ki tercüman ofisleri Çinlilerin 100$ 'a yaptığı işi 1000$ 'a (hatta 4000$ diyende olmuştu zamanın da) kakalamaya çalıştığı için Çinli arkadaş arıyorum. Bir arkadaş ile sürekli çalışıyorduk ama adam öldü mü kaldı mı ne girmiyor artık internete uzun zamandır. Böyle tanışıp kaynaşabileceğim neresi var ki Çinlilerle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 garenaya gircen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 okan univ çince mütercim tercumanlık bölümünden 4. sınıf bi öğrenci bulabilirsin makul fiyata çeviriler için. onun dışında tr de çince-türkçe çeviri inanılmaz pahalı dediğin gibi. sırf bu yüzden bazı firmalar çinden çince-ingilizce çevirmen tutup, üzerine ingilizce-türkçe çevirmene çevirtip hallediyorlar durumu. ikisine verdikleri toplam para, çince-türkçe den daha ucuza geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 LiveMocha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Huawei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 wowda gold al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Facebookta expat gruplarina falan gir nerde yasiyosan yok expats in istanbul vay efendim language exchange club istanbul vs gibi yaz oralara cikar illa ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 interpals beleşe bile yaptırırsın sdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Çinde yaşayan Çinli lazım abi bana. Türkiyeye gelip kalmış Çinli lazım değil. Çinde 2 milyar insan var. Adamlar 100$ 'a takır takır çeviri yapıyorlar. Buraya gelen Çinlilerde kendilerini bir bok sanıp fiyatı gereksiz yere yükseltiyorlar. Hayır yaşadıkları ülkenin ekonomik durumna göre diyeceksiniz belki ama alakası yok. 100$ 'dan 1000$ 'a nasıl çıkar bir çeviri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Zikko said: interpals beleşe bile yaptırırsın sdff Abi orasıda dil öğrenmeye çalışanların yeri. İngilizce Çinli bulmak sıkıntı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 alibaba.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 couchsurfing ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 çinde yaşayan çinliyle sen nasıl anlaşacaksın? çinde yaşayıp ingilizce biliyorsa senin 100 dolarına matah etmeyecek seviyede bir çinli olur büyük ihtimal okan üni gastronomi mezunuym,100 tane çince mütercimlik okumus arkadasım var,hepsi gitti kısa süreler için çinde yaşadı fln,kimileri tur rehberliği yapıyor çinlilere,istersen tanıştırayım,yardımcı olurlar,büroya kırıldıgın kırılmassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Dogmeat sende ıssız adam potansiyeli var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 DoGMeaT said: çinde yaşayan çinliyle sen nasıl anlaşacaksın? çinde yaşayıp ingilizce biliyorsa senin 100 dolarına matah etmeyecek seviyede bir çinli olur büyük ihtimal okan üni gastronomi mezunuym,100 tane çince mütercimlik okumus arkadasım var,hepsi gitti kısa süreler için çinde yaşadı fln,kimileri tur rehberliği yapıyor çinlilere,istersen tanıştırayım,yardımcı olurlar,büroya kırıldıgın kırılmassın Çinde yaşayan Çinliyle ingilizceyle anlaşıcam :) 100$ örnek abi orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Ingilizce bilen cinli bulmak Baya zor bi uğraş. Adamlarin uni Mezunlari ben le cince dışında dil bilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 turki ogrencilerden olabiliyor onlarda var ya ole bir azinlik bolgesi sincan mincan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 çinlilerin çoğundan arkadşa olmaz bu arada en ufak hatanızda satışı yediğiniz gibi en lazım olan anda da arkanızda durmazlar, göt gibi kalırsınız. Arada iyisi de çıkıyor, ama çok nadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 senko yoksa eksideki for i in range sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 aklıma şu geldi konuyu görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Çin'de türkçe bilen adam mı arıyorsun anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 eldar said: Çin'de türkçe bilen adam mı arıyorsun anlamadım ben. Çinde ingilizce bilen Çinli arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 cevirilecek seyin ciddiyeti nedir bilmiyorum ama random cinli bulsam da cevirse diye girdigine gore, oylesine onemsiz bisey gibi geldi. bi kere buldugun cinliyle sen anlasamicaksin, sonra ceviri duzgun oldu mu olmadi mi ona guvenemiceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 aquila said: cevirilecek seyin ciddiyeti nedir bilmiyorum ama random cinli bulsam da cevirse diye girdigine gore, oylesine onemsiz bisey gibi geldi. bi kere buldugun cinliyle sen anlasamicaksin, sonra ceviri duzgun oldu mu olmadi mi ona guvenemiceksin. Okadarda önemsiz birşey değil aslında giriş projesi gibi birşey ama tonlarca para dökmekte istemiyorum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 cince bilen turk bul sen, obur turlusu zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar