DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Gece saat üç,canınız tahin pekmez çekerse,üstünde hiç bişi yazmayan bir şişede ,rengi ve kıvamı pekmeze benzeyen o sıvının bi tadına bakın önce sonra nar ekşisi+tahin karışımı yapmazsınız,üstüne bide tadına bakmazsınız,benim hatamdan ders alın. gece gece nası bi hayal kırıklığı ya,aslında biliyordum evde pekmez olmadığını,o şişede pekmez olduğuna İNANMAK İSTEDİM,kendim soktum kendimi bu dipsiz kuyuya saygılar
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 evde yenebilen seyler tutmuyorum ben, o yuzden derdini yiyeyim.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 sabah uykusu ve gece yemeği <3
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 corn flaykıs aşerip, kaseye güzelce malzemeyi doldurup, üzerine muz dilimleyip, evde süt olmadıgını farketmek.. bunun üzerine bakkala gidip insan evladı gibi süt edinmek yerine corn flaykıs üzerine su katmak ve o şekilde tüketmeye çalışmak arkadaşım denemiş o anlattıydı cok kotu oluyomus denemeyin
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 yulaf ezmesi de koyduydum içine onu yiyemen sıvı bişey katmadan
Saeros Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 aquila said: sut dokmeden de yeniyo o. ben yanında birayla yiyodum thug life
vulga Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Corn flakesin üzerine boca edilen sütün bozuk olduğunu anlayınca yaşanan hayal kırıklığı da var onca malzeme heba oluyor :(
yav Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 size müthiş bi tatlı tarifi vereyim, pekmez+tarçın+yoğurt (tu)
Ren Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 bir gün ıstakoz hamsiye sormuş bana denizi tarif edebilir misin? hamsi de dönmüş demiş ki ben fakirim.
sabonis Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 bu ne lan efsane iki tane post. nar ekşisi ve sulu corn flakes. abbboo
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 aceleyle metroya yetişmeye çalışırken son saniyede kapının suratına kapanması yanında seninki hiçbişe. içerdekilerin acıyan bakışları... =/ every single time
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 DoGMeaT said: Gece saat üç,canınız tahin pekmez çekerse,üstünde hiç bişi yazmayan bir şişede ,rengi ve kıvamı pekmeze benzeyen o sıvının bi tadına bakın önce sonra nar ekşisi+tahin karışımı yapmazsınız,üstüne bide tadına bakmazsınız,benim hatamdan ders alın. gece gece nası bi hayal kırıklığı ya,aslında biliyordum evde pekmez olmadığını,o şişede pekmez olduğuna İNANMAK İSTEDİM,kendim soktum kendimi bu dipsiz kuyuya saygılar füzyon mutfağı abi işte neden öyle diosun
dana22 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 ustune yogurt koysan birseye benzerdi belki
Öne çıkan mesajlar