Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mutsuzluğun tarifi.

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

Gece saat üç,canınız tahin pekmez çekerse,üstünde hiç bişi yazmayan bir şişede ,rengi ve kıvamı pekmeze benzeyen o sıvının bi tadına bakın önce

sonra nar ekşisi+tahin karışımı yapmazsınız,üstüne bide tadına bakmazsınız,benim hatamdan ders alın.

gece gece nası bi hayal kırıklığı ya,aslında biliyordum evde pekmez olmadığını,o şişede pekmez olduğuna İNANMAK İSTEDİM,kendim soktum kendimi bu dipsiz kuyuya

saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

corn flaykıs aşerip, kaseye güzelce malzemeyi doldurup, üzerine muz dilimleyip, evde süt olmadıgını farketmek..

bunun üzerine bakkala gidip insan evladı gibi süt edinmek yerine corn flaykıs üzerine su katmak ve o şekilde tüketmeye çalışmak

arkadaşım denemiş o anlattıydı cok kotu oluyomus denemeyin

Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

Gece saat üç,canınız tahin pekmez çekerse,üstünde hiç bişi yazmayan bir şişede ,rengi ve kıvamı pekmeze benzeyen o sıvının bi tadına bakın önce

sonra nar ekşisi+tahin karışımı yapmazsınız,üstüne bide tadına bakmazsınız,benim hatamdan ders alın.

gece gece nası bi hayal kırıklığı ya,aslında biliyordum evde pekmez olmadığını,o şişede pekmez olduğuna İNANMAK İSTEDİM,kendim soktum kendimi bu dipsiz kuyuya

saygılar

füzyon mutfağı abi işte neden öyle diosun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...