DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Gece saat üç,canınız tahin pekmez çekerse,üstünde hiç bişi yazmayan bir şişede ,rengi ve kıvamı pekmeze benzeyen o sıvının bi tadına bakın önce sonra nar ekşisi+tahin karışımı yapmazsınız,üstüne bide tadına bakmazsınız,benim hatamdan ders alın. gece gece nası bi hayal kırıklığı ya,aslında biliyordum evde pekmez olmadığını,o şişede pekmez olduğuna İNANMAK İSTEDİM,kendim soktum kendimi bu dipsiz kuyuya saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 evde yenebilen seyler tutmuyorum ben, o yuzden derdini yiyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 sabah uykusu ve gece yemeği <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 corn flaykıs aşerip, kaseye güzelce malzemeyi doldurup, üzerine muz dilimleyip, evde süt olmadıgını farketmek.. bunun üzerine bakkala gidip insan evladı gibi süt edinmek yerine corn flaykıs üzerine su katmak ve o şekilde tüketmeye çalışmak arkadaşım denemiş o anlattıydı cok kotu oluyomus denemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 sut dokmeden de yeniyo o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 yulaf ezmesi de koyduydum içine onu yiyemen sıvı bişey katmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 aquila said: sut dokmeden de yeniyo o. ben yanında birayla yiyodum thug life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Corn flakesin üzerine boca edilen sütün bozuk olduğunu anlayınca yaşanan hayal kırıklığı da var onca malzeme heba oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 size müthiş bi tatlı tarifi vereyim, pekmez+tarçın+yoğurt (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 bir gün ıstakoz hamsiye sormuş bana denizi tarif edebilir misin? hamsi de dönmüş demiş ki ben fakirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 ahah bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 bu ne lan efsane iki tane post. nar ekşisi ve sulu corn flakes. abbboo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 aceleyle metroya yetişmeye çalışırken son saniyede kapının suratına kapanması yanında seninki hiçbişe. içerdekilerin acıyan bakışları... =/ every single time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 DoGMeaT said: Gece saat üç,canınız tahin pekmez çekerse,üstünde hiç bişi yazmayan bir şişede ,rengi ve kıvamı pekmeze benzeyen o sıvının bi tadına bakın önce sonra nar ekşisi+tahin karışımı yapmazsınız,üstüne bide tadına bakmazsınız,benim hatamdan ders alın. gece gece nası bi hayal kırıklığı ya,aslında biliyordum evde pekmez olmadığını,o şişede pekmez olduğuna İNANMAK İSTEDİM,kendim soktum kendimi bu dipsiz kuyuya saygılar füzyon mutfağı abi işte neden öyle diosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 ustune yogurt koysan birseye benzerdi belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Bir sen, bir ben, bir de abin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar