yloibx Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Yaklaşık 6 aydır böyle bir belaya musallat olmuş durumdayım. Birkaç kez ayrılmayı denedim intihar etmekle tehdit etti ne yapmam gerek bilmiyorum internette araştırdım histronik kişilik bozukluğu harfi harfine uyuyor. Başlarda fena değildi git gide çok şiddetlenmeye başladı durum. babasını kaybedeli 2 sene olmuş ve hala atlatamamış. Histrionik Kişilik Bozukluğu: Bu kişiler ilgi ve dikkatleri üzerlerine çekmeyi severler. Duygularını ve hayatındaki olayları abartarak yaşama, heyacanlı ve dramatize etme eğilimi içindedirler. Gerçek olmayan öyküler uydurma,yaşadıkları sorunları ve sıkıntıları büyütme, sevinçlerini, üzüntülerini, öfkelerini yoğun olarak gösterme ve sergileme ihtiyacı içindedirler. Beğenilmek ve önemsenme gereksinmeleri fazladır. Bu dikkati çekmek için gösterişli ve çekici olmaya büyük önem verme gözlenmektedir. Bedensel hastalıklar ve şikayetleri ile çevreden destek ve ilgi almaya çalıştıkları görülür. Ben duygusu, kendi ihtiyaçları çoğunlukla daha önde gelir. Cinsellikle ilgili korkular, cinsel problemler yaşarlar. Kişilerarası ilişkilerde yüzeysellik, çabuk incinebilirlik, reddedilmeye karşı tahammülsüzlük, bağımlılık gözlenmektedir. Sevgi açlığı dikkat çekicidir. Övgü ve onay alamadıklarında sinirlenme,ağlama ve etrafı suçlama görülür. Güvence arayışı nedeniyle aşırı bağlanma gereksinmeleri,ilişkilerinde baştan çıkarıcı davranışlar gözlemlenir. Böyle bir durum yaşamış ya da tavsiye verecek olan varsa dinlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 çirkin olduğun söyle. %99 çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 olmuyor kötü bir şey söyleyince kıyameti koparıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 yanina gitmeden soyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 istop oyna..cevrendeki asiri abaza biri ile tanistir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 ne kadar erken ayrılırsan o kadar iyi. ne kadar uzatırsan o kadar boka sarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 aldattıgını buldur. aldatmak istemezsen de aldatmışsın izlenimi ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 ölümünü planla, başka bi şehirde hayata yeniden başla. http://www.huffingtonpost.com/2014/08/18/tucker-blandford_n_5688456.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Hakaret ya da küfür ediyorsa 6284 sayılı kanun lehine çalışıyor, benim vardı, her, olmuyor yapamayız biz birbirimize uygun değiliz dediğimde camı pencereyi -mecazen değil, gerçekten- indiriyordu. mahkemeden uzaklaştırma kararı aldırdım, kuş gibi hafifledim yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 ahah turkiye de varmiymis uzaklastirma karari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 en çok kıskandığı şeyleri yap. en çok sevdiği şeyleri onsuz yap. küfür et. o seni aldatıyormuş gibi izler bırak başka numaralardan mesajlar falan attır sonra da yakala ve bitir. Üstüne de tokadı bas beni aldatıyorsun demek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 senko said: ahah turkiye de varmiymis uzaklastirma karari ohoo..kadin cinayetlerinde donum noktasi bile oldu..ne zaman kadin kocasina evden uzaklastirma karari cikarttiriyor..adam cinnet gecirip kadini parcaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 alternatif kizin en yakin kiz arkadasi ile threesome istedigini fisilda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Yazik kiza. Tamam kimse yesilay degil de, insan gibi ayril ayrilacaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 kiz kendine insan abi..mantikli dusunebilir durumda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 sen ondan ayrılamıyorsan onun senden ayrılmasını sağlıycaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 evlenme teklifi et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Çift terapisine gidelim diye ikna ediyorsun, sonra da zaten sorunlu olan kişiyi görüyor psikolog. Benim x'e yönelmem gerekiyor diyor. O dakikadan sonra sorumluluk senin üstünden de kalkmış oluyor. GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Ama ya sana eğilmeye kalkarsa @_@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 ayril iste. Kiyameti kopariyorsa koparsin. Intihar edicem diye tehdit eden insan intihar etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 yloibx said: Yaklaşık 6 aydır böyle bir belaya musallat olmuş durumdayım. Birkaç kez ayrılmayı denedim intihar etmekle tehdit etti ne yapmam gerek bilmiyorum internette araştırdım histronik kişilik bozukluğu harfi harfine uyuyor. Başlarda fena değildi git gide çok şiddetlenmeye başladı durum. babasını kaybedeli 2 sene olmuş ve hala atlatamamış. Histrionik Kişilik Bozukluğu: Bu kişiler ilgi ve dikkatleri üzerlerine çekmeyi severler. Duygularını ve hayatındaki olayları abartarak yaşama, heyacanlı ve dramatize etme eğilimi içindedirler. Gerçek olmayan öyküler uydurma,yaşadıkları sorunları ve sıkıntıları büyütme, sevinçlerini, üzüntülerini, öfkelerini yoğun olarak gösterme ve sergileme ihtiyacı içindedirler. Beğenilmek ve önemsenme gereksinmeleri fazladır. Bu dikkati çekmek için gösterişli ve çekici olmaya büyük önem verme gözlenmektedir. Bedensel hastalıklar ve şikayetleri ile çevreden destek ve ilgi almaya çalıştıkları görülür. Ben duygusu, kendi ihtiyaçları çoğunlukla daha önde gelir. Cinsellikle ilgili korkular, cinsel problemler yaşarlar. Kişilerarası ilişkilerde yüzeysellik, çabuk incinebilirlik, reddedilmeye karşı tahammülsüzlük, bağımlılık gözlenmektedir. Sevgi açlığı dikkat çekicidir. Övgü ve onay alamadıklarında sinirlenme,ağlama ve etrafı suçlama görülür. Güvence arayışı nedeniyle aşırı bağlanma gereksinmeleri,ilişkilerinde baştan çıkarıcı davranışlar gözlemlenir. Böyle bir durum yaşamış ya da tavsiye verecek olan varsa dinlerim. borderline personality disorder a da bak. bu arada bpd varsa, 1 2 sefer ilgi çekmek için ilaç vs içip sonra mesaj atabilir "ilaç içtim" diye kurtarılmak ama ilgi çekmek için. fekat ciddi bir travmatik durumda cidden intihar edebilir evet. yaşadım birebir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 ayrıl gitsin. şu hayatı kimseyi üzmiyim diye yaşarsan, tek üzülen sen olursun haberin olsun. intihar falan da etmez. gl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 halısaha maçına git,maçtan çıkınca çoraplarını poşede koy kıza götür,sonra kızın suratına at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 niggaknow said: ayrıl gitsin. şu hayatı kimseyi üzmiyim diye yaşarsan, tek üzülen sen olursun haberin olsun. intihar falan da etmez. gl. intihara teşebbüs eder de beceremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 pisliğe vurcan iyice arkadaşımla beraber olsana benim hoşuma gider üçlü falan yapalım mı diyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar