bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Glatheros said: cem yılmazın bi skeci vardı, emekli apartman yöneticisi gibi birşey, iktidarsızlıktan herşeye saldırıyor. o geldi aklıma. Cem yılmaz skeci olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Editor said: Goering said: kolumdan bir kaç ayrı data stream'i alabilmek hayatımı kurtarır benim... usd/jpy paritesini anlık görsem, bana senede $10k kazandırır TElefonunda göremiyormusun yani bunu ? saçmaladın işte şimdi her dakika çıkarıp telefondan mı bakıcam abi keko gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 sahibin gelsin :) axedice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Esh said: apple en üst tabakaya hitap eden bi ürün yapmıyo ki. aksine gayet orta sınıfı domine etmiş durumda. laica ise bir simge, fotografçılıkta ulaşılabilecek en karizmatik noktalardan biri. keza ferrari de öyle. halk için değil yani. türkçesi o. LEICA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 leica'nın cok ucuz dandik ürünleri de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Leica çok güzel lan hiç dokunmadım ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 hemde nasil guzel. http://static.leica-camera.com/var/leica/storage/images/media/media-asset-management-mam/global-international/photography/x-cameras/x-cameras-cinemascope__105192/955698-3-eng-MA/X-CAMERAS-CINEMASCOPE__105192_general-1200x470.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Fistan said: leica'nın cok ucuz dandik ürünleri de var cmos sensorlu makinesi 1000 lira işte sdfs lumix de leica lensli alet yaptığından onu almak daha mantıklı tabi. vw motorlu skoda gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/s720x720/11050818_792635264165715_2458628600988006870_o.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 ginaly said: saat zaten direk yalan olacak. bu kategori büyümeyecek. büyürse de saat değil gear olarak konumlandırılırsa büyür (ki o da kısıtlı olur). ayrıca bütün smartwatchları ezer: http://www.pckoloji.com.tr/wp-content/uploads/2013/03/05-cmd-40.jpg Zamanında vardı cidden efsane saatti :D Bu arada Akbank'ta Direkt konusunda iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 akbank direkt konusunda bok gibi gidiyor. iş bankasının ne zamandır parmak iziyle logon imkanı var, bunlar hala 30 tane şifre ezberle. neyse. network alanında çalışan bir power user olarak 3-4 senedir güçlü hafif pili iyi giden bilgisayar olarak MBA kullanıyorum ve çok da memnunum. yanımda taşıdığım tek adaptör de genelde eth adaptörü oldu. pili zaten gidiyor ona gerek yok, diğer adaptörler çok sık lazım olmuyor, en sık lazım olan ethernet. şikayetçi değilim çünkü alet üzerinde cisco wlan controller + windows + mac'i aynı anda çalıştıracak kadar güçlü. diğer yandan bu macbook benim hiç bir işime yaramayacak bu aşamada, zira usb flash disk takmak için bile yanımda adaptör taşımam gerekiyor. bu çok ciddi bir problem ya. hani bi usb type c, bi normal usb olsa yine okeyim, alette BİR adet çıkış var. artı çok güçsüz bir işlemci var üzerinde. ilk macbook air çıktığında da saçma sapan bir modeldi. çok niş bi aletti yani, herkese hitap etmiyordu. zamanla efsane oldu. tahmin ediyorum bu da öyle olacak ama hem 5W olup fansız çalışabilecek intel işlemcilerin gelişmesi gerekiyor, hem de usb type c'nin 3. parti üreticiler tarafından benimsenmesi lazım, o zaman muhtemelen biraz daha iyi olur. şu an için onlardan tek beklentim retina - daha slim bezel - hızlı işlemcili macbook air idi, maalesef üçü de olmadı. bu üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 saati ise ----bence---- çok çirkin. bu konuda patlak lastiğe benzemesine rağmen moto360'nin safındayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 tek cikis olmasinin tek iyi yonu usb-c itelenicek olmasi, ama bare iki tane usb-c koy lan asdf, o da aletin kullanim amaciyla alakali bence, tamamen kablolari kopartip full mobil/wireless kullanim icin. ipad'in macbook versiyonu iste, aksamdan aksama sarj icin sokucan delige, baska bisey icin degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar