Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Hoca homofobik sanırım.[signature][hline]Consequences dictate our course of action and it doesn't matter what's right.It's only wrong if you get caught.If consequences dictate my course of action, I should play god and shoot you myself.I'm very tired of waiting.
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bizim okulda da resim ve müzik hocaları vardı hocadan sayılmazlardı öğretmenler odasına gitmezlerdi tenefüste kantincilerle muhattab olurlardı hele adnan dıe bı resımcı vardı "e"leri yayarak sölüyodu adam okuldan gitti 8 yıllık çıkınca bizim okulda (st benoit) orta okul kalmadı dolayısıyla resim derside kalmadı... ama adamın cümlşeleri hala akıllarda otuzbeşe eeeeeeeelli ebadları beeeeeeeeeeelli kenarları teeeeeeeelli resim defteeeeeeeri[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 konu neydiki sen bunu yaptın serbest calışmamı[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Pyr0, 20 Ocak 2005 02:47 tarihinde demiş ki: bu fotoda samimiyet cok fazla.bence hoca senın baskın kalmı$ duygularının resımde acıga cıktıgını gorup senın ona yakla$mandan korkmu$ olucak ki 2 vermi$. , sen ciddimisin?
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 resim çok güzel. Kardeşi abisini uğurluyor, abisi uçağa bincek Almanya'ya felan gidicek. Ama ailesini terketmesi çok acı, Kardeşiyle tokalaşırken dayanamıyor kardeşinin omzuna yaslanıp ağlamaya başlıyor. Ya da onun gibi bişi, ama çok hoşuma gitti. 5 alan kişinin resmini çok merak ettim adam herhalde da vinci felandır? lisede böyle bi resme yıldızlı beş vermeyen hoca salaktır (tabii resim okulu felan değilse). daha ne istiyor ki bir resimde? picasso felan olmamızı istemiyor herhalde? kavga felan mı ettiniz de 2 verdi? [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 Ocak 2005 10:06 tarihinde değiştirilmiştir]
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 hoca bundan iyisini yapsın gelsin bide bunu yapsın... Benca kıskanmış o ondan!!![signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Kendin yapmadin zannetmis olabilir, ne de olsa resim fazla guzel ve hoca kendisinin cok zeki oldugunu zannediyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. [Bu mesaj Baggio tarafından 20 Ocak 2005 11:20 tarihinde değiştirilmiştir]
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 hoca çekememiş resmen. yada uyuzluk işte.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. benn zarhojj diilim
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 zaten adamla tartışmış öncesinde. tipik "benim dersim çok gereklidir" kompleksi sanırım.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 resim ve müzik hocaları hep böyle yapar. birde bizim felsefeci vardı sayısal sınıftayız haliyle umursamıyacaz hepimize 2 vermişti.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. benn zarhojj diilim
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Obscura, 20 Ocak 2005 09:36 tarihinde demiş ki: bizim okulda da resim ve müzik hocaları vardı hocadan sayılmazlardı öğretmenler odasına gitmezlerdi tenefüste kantincilerle muhattab olurlardı hele adnan dıe bı resımcı vardı "e"leri yayarak sölüyodu adam okuldan gitti 8 yıllık çıkınca bizim okulda (st benoit) orta okul kalmadı dolayısıyla resim derside kalmadı... ama adamın cümlşeleri hala akıllarda otuzbeşe eeeeeeeelli ebadları beeeeeeeeeeelli kenarları teeeeeeeelli resim defteeeeeeeri hehe lol süper ya. şiir gibi .[signature][hline]Deli333
Fragrance Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Resimci kadın bide kadın çizmeyi bilmio derse girio sunu çizim bunu çizin dio bende hocam siz bişi göstermeden nasıl çizcez dedim ondan soora kavga ettik..Öle olaylar gelişti işte[signature][hline]İşte Ben!!!
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Obscura, 20 Ocak 2005 09:36 tarihinde demiş ki: bizim okulda da resim ve müzik hocaları vardı hocadan sayılmazlardı öğretmenler odasına gitmezlerdi tenefüste kantincilerle muhattab olurlardı hele adnan dıe bı resımcı vardı "e"leri yayarak sölüyodu adam okuldan gitti 8 yıllık çıkınca bizim okulda (st benoit) orta okul kalmadı dolayısıyla resim derside kalmadı... ama adamın cümlşeleri hala akıllarda otuzbeşe eeeeeeeelli ebadları beeeeeeeeeeelli kenarları teeeeeeeelli resim defteeeeeeeri lol süper bi herifti bu, benden nefret ederdi.. sürekli bişiler fırlatırdı Ah diyince de "ah deme oh de ah diyen zevk alır" falan derdi. Bana adımla yada başka bi sıfatla hitab etmezdi "şey" derdi.. "sen şeysin sana sıfat koymuyorum" falan derdi. Bi de resim çizemezdi, ben ressam diil resim eleştirmeniyim derdi hahah. 8yıllığa geçince herifin dersi yalan oldu, 2 sene etut hocalığı yaptı o senelerde süper bi insan oldu çıktı sürekli kolladı falan bizi. hatta bi kere bize geldi boğaza karşı rakı falan içtik[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Çok vermiş ben yapmadım 5 aldım :lol:[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Xanthe, 20 Ocak 2005 09:57 tarihinde demiş ki: said: Pyr0, 20 Ocak 2005 02:47 tarihinde demiş ki: bu fotoda samimiyet cok fazla.bence hoca senın baskın kalmı$ duygularının resımde acıga cıktıgını gorup senın ona yakla$mandan korkmu$ olucak ki 2 vermi$. sen ciddimisin? sence?[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
duende Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 yaa uf tipik benim dersim onemlidir sen benim dersimi dikkate almıyosun bu resme max. 6-7 saat harcamıssındır hocası saalayın gitsin[signature][hline]slash kotu solo yazmaz
Öne çıkan mesajlar