Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araç Tavsiyesi vol.77

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

Yok.

Derindere geçen seneye kadar Toyota'nın en ciddi bayiilerinden bir tanesiydi (özellikle 90'ların sonu ve 2000'ler sanırım) ama geçen aylarda sana bana 0 Toyota satamadıkları için yalnızca 2. el ve paramecium'un dediğini de eklersek filo kiralamaya döndüler.

Babama araba alırken Derindere'den tanıdığımız şu an VW'de çalışan bir satış temsilcisi, Derindere bütün gün oturuyorduk, müşteri gelince saldırıyorduk; burada başımızı kaşımaya vaktimiz kalmıyor falan dediydi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
TR fiyatları hakkında fikrim yok ancak bu aracı anlatmadan edemeyeceğim.

dün araç kiraladım (yer almanya). Peugeot 308 SW 1.6 verdiler.

ben eski şirketimde 208 kullanmıştım baya o zamandan beri Peugeot'ya tövbeliyim. ama bu araç aklımı başımdan aldı resmen.

full depo ile başlayıp çeyrek depoda bıraktım. toplamda 850 km yol gittim ki malum hız limitinin olmadığı otobanlar var. aracın aeordinamiği muhteşem. dizel olmasına rağmen iç kabine gram ses girmiyor. stop&start stabil çalışıyor yokuş kalkış desteği var. 6 ileri vites. iç dizayn şahane, panel çok sade sadece kapı kilidi dörtlüler için buton vs var geri kalan herşeyi dokunmatik ekrandan yapıyorsun. bluetooth bağlantısı gayet iyi koltukları konforlu göstergeleri iyi dizayn edilmiş. tek alışamadığım noktası hız göstergesi solda dijital göstergesi de ortadaydı. dijital göstergeye direksiyonu ayarlamama rağmen alışamadım hep arka planda kaldı.

araçta cruise control olsaymış tadından yenmezmiş gerçekten. hayatta peugeot tavsiye edeceğim aklıma gelmezdi. araç alacaksanız gidin bir deneyin derim ben çok memnun kaldım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...