Mithat Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Benim laptop 2012 falan çıkışlı artık hafiften değiştirmek istiyorum. Elimden çıkartıp güzel bir fiyata okutup üstüne para koyup yenisini almam lazım. Fakat daha önce hep yazıcıoğluna falan götürüp orada sattım. Şimdi soriim dedim en mantıklı nerede satılır? Bilgisayara dair bildiğim şeyler; Laptop olduğu Toshiba olduğu 8 gb ram olduğu Total War : Atilla , full değil ama orta/düşük seviyelerde güzel çalışıyor. ( Ben yine düşüğü tavsiye ederim arada orta düzeyde bile takılabiliyor) 500 gb disk alanı var. Malesef bu kadar bilgim var laptopa dair :D bir ara daha iyi araştırmak lazım. Ben bunu yine yazıcıoğluna allah ne verdiyse diyip okutsam mı yoksa daha çok bilgilerini öğrenip internetten mı satmaya çalışsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 yazıcıoğlundan bişey alınmaz/satılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 what is my system specs online buu googleda arat. çıkan bi kaç sonuçta test ettir birbiriyle karşılaştır tutuyor mu diye. sonra sahibinden.com. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 İşte sahibinden.com veya gittigidiyor.com falan pek kullanmadım bugüne kadar sorun çıkar mı bilemedim. Yazıcıoğluna satınca sıkıntı çıkmıyor adam çat diye çıkartıp nakit vuruyor masaya ama işte değerin altındadır diye tahmin ediyorum. Şuan işteyim eve gidince yazar bakarım , ona göre bir fiyat tahmini falanda lazım , alet eski çok bişi beklememek lazım aslında. Şöyle 1k falan olsa üstüne 2-3k daha koyar mac alırdım aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Gittigidiyor %10 komisyon, sahibinde sadece listeleme ücreti. Marka modeli öğren sahibinden koy burayada yaz aşağı yukarı fiyatı çıkar ortaya okutursun o fiyattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 donanımhaber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 baklava antepte,ayran susurlukta,çiğ köfte adıyamanda... lep topta herhalde japonyada satılır.ne bileyim,içimden öyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 dh, sahibinden, gg. sahibinden için listeleme ücreti denmiş ama ücretsiz listeleme şeysi de var oranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Abi Donanimhaber'e bulasma , orjinal zerrin özer müzik cd'si bile önerirler takas için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 abi önce bi modeli öğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 VIDEO CARD :AMD Radeon HD 7610M CPU: Intel(R) Core(TM) i5-2450M CPU @ 2.50GHz CPU SPEED :2.5 GH Ram : 8.2 GB Can you run it ile baktım bunlar çıktı. Aşağı yukarı kaç malbuş eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 ne kadar istiyon hacıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Bilmiyorum ki işte , burayada herkese aşağı yukarı ne kadar eder demeye geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Komik gelebilir -gelmeyedebilir- patiden satılıyor ben aldıgım da sattıgım da cok oldu.Full manuel: konus, bulus, nakit takas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 donanımhaber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Toplama laptop mi bu? Markasi modeli yok mu? Tuhaf tuhaf spec paylasmissin. Ben o speclere 500TL veririm ama alet salliyorum mac air flndir 2500 TL eder. Edit: Toshiba oldugunu yazmissin onu gormemisim. Altinda modeli vardir onu yazarsan daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Satellite diyor o kısım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Evet yaninda m50 nebileyim c55a fln gibi seyler yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Laptop altına baksan modeli herşeyi yazar,cok mu zor kaldırman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 c855 - 14x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Simciiiik bütün specleri yazdığımıza markanın incigini cincigini paylaştığımıza göreeeee. Kaç malbuş eder bu? Bunu bin liraya okutabilir miyim bir yerde? Asıl önemli olan soru bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Aletin sıfırı 1.859,00 TL Buna göre işte ikinci el olduğu falan hesap edilerek güzel bir ilan ile 1.100 gibi bir fiyata satılabileceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 LoL sen evlenecegi kisiyi de boyle bulursan yandin. Attigin link 2013 tarihi fiyati :P Edit: Kaba taslak bakacak olursak ekran karti ve islemci eski daha guncel olarak satilan modeller 1150-1300TL arasinda. Tabi bu urunler sifir ve garantili tahminim 600-700 arasi bir fiyat uygun olur bu laptop icin tabi temiz olmak kaydiyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 olm su adama guvenip teklif vermeyin. 5e sizle anlasir sonra cayar 6ya baskasina verir. sattigi laptopun modelini bilmiyor, kimden carpti acaba dalaverelerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 hakikaten daha sahip olduğu laptopu bilmez mi insan ? Çaldın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar