Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop en iyi nerede satılır?


Mithat

Öne çıkan mesajlar

Benim laptop 2012 falan çıkışlı artık hafiften değiştirmek istiyorum. Elimden çıkartıp güzel bir fiyata okutup üstüne para koyup yenisini almam lazım.

Fakat daha önce hep yazıcıoğluna falan götürüp orada sattım. Şimdi soriim dedim en mantıklı nerede satılır?

Bilgisayara dair bildiğim şeyler;

Laptop olduğu
Toshiba olduğu
8 gb ram olduğu
Total War : Atilla , full değil ama orta/düşük seviyelerde güzel çalışıyor. ( Ben yine düşüğü tavsiye ederim arada orta düzeyde bile takılabiliyor)
500 gb disk alanı var.

Malesef bu kadar bilgim var laptopa dair :D bir ara daha iyi araştırmak lazım. Ben bunu yine yazıcıoğluna allah ne verdiyse diyip okutsam mı yoksa daha çok bilgilerini öğrenip internetten mı satmaya çalışsam?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İşte sahibinden.com veya gittigidiyor.com falan pek kullanmadım bugüne kadar sorun çıkar mı bilemedim. Yazıcıoğluna satınca sıkıntı çıkmıyor adam çat diye çıkartıp nakit vuruyor masaya ama işte değerin altındadır diye tahmin ediyorum.

Şuan işteyim eve gidince yazar bakarım , ona göre bir fiyat tahmini falanda lazım , alet eski çok bişi beklememek lazım aslında. Şöyle 1k falan olsa üstüne 2-3k daha koyar mac alırdım aslında :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

LoL sen evlenecegi kisiyi de boyle bulursan yandin. Attigin link 2013 tarihi fiyati :P

Edit: Kaba taslak bakacak olursak ekran karti ve islemci eski daha guncel olarak satilan modeller 1150-1300TL arasinda. Tabi bu urunler sifir ve garantili tahminim 600-700 arasi bir fiyat uygun olur bu laptop icin tabi temiz olmak kaydiyla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...