Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barcelona

bingildak

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar selam, geçen gün bir başlıkta sizden hafta sonu gitmelik şehir fikri almıştım. barcelona'da karar kıldık, her şeyi ayarladık ettik falan. şimdi gelelim konuya, barcelona'da evlilik teklifi söz konusu. öyle çok public bir şey falan yapmak istemiyorum. güzel ambiyanslı, romantik bir şeyler yapmak istiyorum. böyle bir atraksiyon için nereyi önerirsiniz? aklınıza herhangi bir konsept geliyor mu lan şunu yapabilirsin barcelona'da gibi?
Sosyal ağlarda paylaş

heyecanlı olarak öyle keyword ile aramaktansa sana güzel gelen konsept üzerinden yer bakabilirsin. mesela ikiniz de şarap seviyorsunuzdur, ayarlarsın en başarılı şarap konseptini ya da mahzen üstü restorant falan olur. garson gelir

ŞARABINIZA CİVA KARIŞTIRMIŞIZ ÇABUK MAHZENE GELİN

http://riverstonechophouse.com/images/photos/Wine-Cellar.jpg

der. lan noluyor derken olaylar gelişir. mahzenden efes seven dört büyük taraftarları çıkar kavga ederler. o arada ölen birinin ceketinden yüzük çıkar.

yok böyle değildi. neyse sen olayı anladın. romantik yer aramaktansa relativite kasıp ona göre e=mc^2'den...
Sosyal ağlarda paylaş

abi park güell de olabilir ya da olimpiat köyü var orada olabilir.

Barcelonata'da restorantların ambiansı çok iyi, ben olsam orada ederdim ışıklı mışıklı çok tatlı bir ortam olur.Sonrasında sahilde ufak bir yürüyüş yaparsınız mis gibi deniz havasıyla.

Aslında Can Paixano ve El Xampanyet tarzı küçük tapas barlar var, oradaki insanlar çok sıcak. Önceden gidip onlarla konuşsan, (belki de spontan şekilde) orada evlilik teklifi yapsan o goygoyla herkes alkışlayıp tebrik eder güzel bir ambiyans olur.Cava'nızı içip herkesle kadeh kaldırırsınız. Bi düşün istersen.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Lüks restaurantta yapmayın şu işleri nacizane önerim, Barcelona sokak şehridir tam olarak. İstanbul'da da kral bir mekanda yapabileceğin birşey sonuçta.

Montjuic tepesine çıkabilirsin, teleferik çakabilirsin, El Raval tarafında istediğin Tapas Bar'a gidebilirsin Barcelona'da olduğunu hissetmek için.

Balayı vb. şeylerde lüks önemli ama evlilik teklifi gibi daha samimi ve spontane durumlar için özellikle bilmediğin bir ülkedeysen böyle şeyler ileride daha akılda kalıcı olur diye düşünüyorum. Öbür türlü Can Dende veya Petit Pau gibi restaurantlara gidip karidese, ıstakoza ne kadar ödediğini hatırlarsın yıllarca; gerçi public istemiyorum demişsin, muhtemelen böyle bir yerde yapacaksın, banko rezervasyon yaptır ve istediğin bir şarap vs. varsa ambardan ayrıttır. İspanya'da kriz var evet ama anasının nikahı gibi pahalı üst segment yeme-içme aklında bulunsun. 2 yıldır iş için her ay gidip geliyorum nerdeyse aklına takılan birşey olursa p.m atabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
bingildak said:

Bugün teklif ettim. Film sahnesi gibiydi. Benim bile icime sindi. Daha onemlisi evet dedi.
http://rack.2.mshcdn.com/media/ZgkyMDEzLzA3LzA1LzY1L0xva2kuMTYxZDYuZ2lmCnAJdGh1bWIJMTIwMHg5NjAwPg/7b032810/6e0/Loki.gif

Detaylari tr e donunce atarim ;)

abi şaşırmış gibi bi de evet dedi falan diyorsun. ne diyecekti?

neyse mutluluklar dileyelim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...