masa Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Şu olayı chp yapsa yarınız kemalistler tek tip insan yetiştiriyor bıdı bıdı diye konuşcaktınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 quixef said: Bir dakka simdi. O servis fotolari bir kamu kurumundan he mi? Lan bende sans yok arkadas etrafimm Recai, Beytullah, Abdullah falan dolu komple Hayır bir de başları açık ve güzeller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 avuç avuç şeker alıyorum no problem. hemde belediye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 bimde 1 kutu kesme şeker 3,5 tl falan sana 2 ay gider :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 karınca basıyor o zaman bitmeyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Cebimde şeker tasirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 stormeagle said: hemde belediye hangi ilde bu akp mi chp mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 şişli CEHAPE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 çayı şekerli içerken vücut şekere doyunca otomatikman çay da istemiyorsun. 2-3 tane kesiyor. halbüse şekersiz içerken SONSUZ ÇAY içebiliyorsun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 ahah hakketen sonsuz cay icme diye bisi var ya evde yapiyorum ben oun haftasonlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar