fizban Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Joker said: heh mustafa kemalin askerleri doluştu fizban önderliğinde. gene alakasız bir konuyu politik polemiğe çevirdiniz. troll çağırmıştım ama yanlış troller gelmiş, ben bunu kastetmemiştim.asker masker degilim. troll hic degilim. sen baskalarinin ozgurluklerini kisitlayan bir partiye oy verip, ozgurluklerini kisitlayan bir partinin, senin gotun biraz daha rahat gorsun diye bir donem daha kalmasini dileyen bir insansin. senin mutlulugunu dileyecek halim yok, sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 saf bencilliği akpli olmasından kaynaklıymış zaten. dağılabilirsiniz başka bir olay kalmadı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 mustafa kemalin askerleri gene yargıladı etiketledi infaz ediyor. fix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 adam 6 da geliyor, ben 10 da geliyorum park yeri bulamıyorum diye ağlayan adam bir de eşit değiliz ki falan diyor asdfghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Hadi git bir tenga aç şimdi, keyif tengası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 yetmez ama evetcileri, akplileri etiketlemek ve yargilamak benim icin bir hobi. sadece 2004'te oy verdigini savunuyor ama 2008'de hala akp'nin kalmasini istemis, 2009'da akpnin zamlarini savunmus. akp sayesinde ekonomisi duzelmis, araba almis, otopark parasi vermek istemiyor. saat 10'da ise geldigi icin magdur. tipik bir akpli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Joker said: heh mustafa kemalin askerleri doluştu fizban önderliğinde. gene alakasız bir konuyu politik polemiğe çevirdiniz. troll çağırmıştım ama yanlış troller gelmiş, ben bunu kastetmemiştim. http://i.imgur.com/MAB7LFC.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 kardeş bak konuyu açma amacın ve çıkarımda bulunma şeklin yanlış, "arkadaşlar pardon benim bir an kafam gitmiş" demek yerine üste çıkmaya çalışmışsın olmamış süper bencilliğinle insanlara gerekli malzemeyi verdin zaten artık işin içine politika karışması sadece örselenmenin oyuna dönüşmesi temelde hâlâ ilk mesajındaki talebinde haksızsın ve yanlış düşünüyorsun önemli olan şu anda insanların seni trollemesi değil senin yanlış düşündüğünün farkına varman basmakalıp akboyluktan başka bir şey yapmıyorsun şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 fizban said: yetmez ama evetcileri, akplileri etiketlemek ve yargilamak benim icin bir hobi. sadece 2004'te oy verdigini savunuyor ama 2008'de hala akp'nin kalmasini istemis, 2009'da akpnin zamlarini savunmus. akp sayesinde ekonomisi duzelmis, araba almis, otopark parasi vermek istemiyor. saat 10'da ise geldigi icin magdur. tipik bir akpli. en güzelide akp gibi bir partiyi savunup oy vermek ve dildo satmak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Valvyn said: Şundan lazım sana anahtarla açınca o çember aşşağa iniyo akşamda kaldırırsın geri 3.sayfadaki post umdada dediğim gibi sana bundan lazım soru sordun cevabını verdik napmamızı istiyosun gidip park edeceğin yerde mi bekleyek her gün dolu diyelim diye hala boş post kasıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 sayın mustafa kemal askeri babacum, ben zaten başlıkta belirttim sorduğum şeyin normal değil gayet troll kafasında olduğunu, konuyu açtığım yerde garbage. ama insanları "akpli", "akboy" gibi çirkince etiketlerseniz konu saçma politik bir atışmaya döner. bu atışmaları yıllarca yaptınız hiçbir yerede varmadı. neden 10 yıldır bir gıdım ilerleme kaydetemiyorsunuz, niye olgunlaşmıyorsunuz anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 @Valvyn sana lafım yok hacı, teşekkürler. bu arada burda post artmıyor. bilgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 10 yildir insanlarin kanlari elimizde olarak hala uste cikan magdur akboyluk sergileyip olgunlasmasi gereken biz degiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Joker said: sayın mustafa kemal askeri babacum, ben zaten başlıkta belirttim sorduğum şeyin normal değil gayet troll kafasında olduğunu, konuyu açtığım yerde garbage. ama insanları "akpli", "akboy" gibi çirkince etiketlerseniz konu saçma politik bir atışmaya döner. bu atışmaları yıllarca yaptınız hiçbir yerede varmadı. neden 10 yıldır bir gıdım ilerleme kaydetemiyorsunuz, niye olgunlaşmıyorsunuz anlamıyorum. http://www.reactiongifs.com/r/2011/09/mind_blown.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Joker said: @Valvyn sana lafım yok hacı, teşekkürler. bu arada burda post artmıyor. bilgine ayiptir adama bir dildo bir masaj aleti bisi gönder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 @di sarcasm 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Herkeşe benden dildo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 ilk mesajda net bir şekilde "ben buraya duba dikmek istiyorum" demişsin "eke eke şaka yaptım yaa tirol tirol eke eke" diye geri vites yapıyorsun şimdi, amacın satirik bir şey yazmak idiyse olmamış seni yaftalayan ben değil üslubun, "onlar 6 da gelip park ediyor ben 10 da geliyorum yer bulamıyorum" diye serzenişte bulunmak mesela elle tutulur bir önerme değil tam akboy kafası, şurada yazdıklarının analizi bu. akboy olmayabilirsin ama beyanatların onu gösteriyor o kadar savunmuşsun ki kendini hani şaka/troll maksatlı açmadığını düşünüyorum üzgünüm ayrıca askerlikten muafım ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Valvyn said: Herkeşe benden dildo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 fatality'i yiyince iyice ayri oynamaya başladı, yazıktır günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 genelde öyle oluyor kafası calısanlar genelde vanish yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 fizban fena yargılamış (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 fizban dubayı dikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 ahahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar