Suark Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 en son 200 altın falan vardı sanırım ya dsfs 30k ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Yalnız ilk bir kaç ay bulunmaz bu ahta bence. Özellikle küçük serverlarda millet abanır stoklar bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 30k golda alıp alıp gerçek mangıra satabiliyoz mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 30k iyiymiş ya 2m var para vermem artık herhalde ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Sadece 2 tane karakterle, günlük olarak garnizondaki work order, herb ve mine’ları toplayarak 30k kazanılır. Fiyat gayet mantıklı, tabi bu fiyatı alım satım olayı çok etkileyecek, arz talebe göre fiyat kendi kendine değişecekmiş. Başlarda baya çok insan abanacak wow token’ı gold ile almaya, yeterli insan shop'tan gerçek para ile alıp bunu desteklemezse, o fiyat 50k'larıda bulur 100k'larıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 abi wow saatlik veya günlük kod satsa ya.. hakkaten ayda 4-5 gün girip oynamak istiyorum ama pvp yapacam.. komple 13€ vermek koyuyor ya.. o game time alacak kadar altın da birikmez bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 S-H said: valla sanırsam bi yöntemi varmış. ya da ticket açıp 1 günlük gametime dilenciliği falan yapabiliriz :D Bliz daha kolay bir yolla çözmüş olayı, hesap kapalı bile olsa oyun açılıyor. Karakter ekranına kadar gelebiliyorsun ve 20 level üstü karakterler kitli iken 20 level altı olanlar açık oluyor. Ya da yeni bir char açabiliyorsun, onla 20 levela kadar oynayabiliyorsun. Oyuna girip bir arkadaştan 30k borç alıp token ile aktif etmek mümkün. Şöyle 2 aylığına borç verecek biri varsa, 2 ayda biraz zorlama ile 100k+ kasılır ve borç ödenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 50-100k ları buldugunda bu sefer cok kişi alacak token ı satmaya calısacak yine düşecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 İnşallah öyle olur, çünkü bundan sonra eşimin ve benim hesapların ikisi içinde para ödemeyi düşünmüyorum. Ayda 60k dan fazla zaten geliyor bana, goldda zaten uzun zamandır 2m'nin üstünde. WoW için otomatik ödemeyi kredi kartından silme vakti geldi benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 FreEmoon said: S-H said: valla sanırsam bi yöntemi varmış. ya da ticket açıp 1 günlük gametime dilenciliği falan yapabiliriz :D Bliz daha kolay bir yolla çözmüş olayı, hesap kapalı bile olsa oyun açılıyor. Karakter ekranına kadar gelebiliyorsun ve 20 level üstü karakterler kitli iken 20 level altı olanlar açık oluyor. Ya da yeni bir char açabiliyorsun, onla 20 levela kadar oynayabiliyorsun. Oyuna girip bir arkadaştan 30k borç alıp token ile aktif etmek mümkün. Şöyle 2 aylığına borç verecek biri varsa, 2 ayda biraz zorlama ile 100k+ kasılır ve borç ödenir. evet böyle bir yöntem varmış zaten yukarıda videoyu koymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 FreEmoon said: İnşallah öyle olur, çünkü bundan sonra eşimin ve benim hesapların ikisi içinde para ödemeyi düşünmüyorum. Ayda 60k dan fazla zaten geliyor bana, goldda zaten uzun zamandır 2m'nin üstünde. WoW için otomatik ödemeyi kredi kartından silme vakti geldi benim için. simdi olay gelmis mi gelecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Bugün US'ye geldi, %99 yarın bize de geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 lvl 20 ye kadar trade vs hiçbir şeye izin vermiyodu, mail alabiliyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mail olayından pek te haberim yok, açmış olabilirler ama hiç bilmiyorum. AH, trade falan olaylarını açtılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 O zaman Altını da diablo gibi tüm karakterlerde ortak yapsınlar. Dilenmesin insanlar ortada 30k icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Hali hazırda kredi kartı ile otomatik subs durumda olan biri token kullandıgında isleyis nasıl oluyor? FAQ gibi bir sey var mı bu gibi soruları cevaplayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Zikko said: lvl 20 ye kadar trade vs hiçbir şeye izin vermiyodu, mail alabiliyor musun ? sanırım oyuna giriş yapmadan karakter screen'den alışveriş yapılıyor. burada mı okudum yoksa redditte mi hatırlamıyorum da o realmdeki tüm karakterlerinden belli bir miktar gold çekerek alıyormuş. atıyorum 3x10k çekicek 3 karakterden falan. @toggie direk üstüne ekliyor, faq bölümü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Yani bir sonraki ay karttan ucret cekilmiyor mu? Boyle olması lazım. Yoksa subs iptal mi edicez once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 166k kaldı acc de bilmem ne zaman oynarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 30,000 altın ne kadar sürede yapıyor en son durum ne kolay mı zor mu 30,000 altın yani token Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 ne zaman başlıyo bu olay EU da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 "Sadece 2 tane karakterle, günlük olarak garnizondaki work order, herb ve mine’ları toplayarak 30k kazanılır." diye yazmıştım aynen aldım ordan. Bugün US'ye geldi, bir terslik olmaz ise yarın EU'ya gelir. Tabi Blizzard bu her zaman süprizlere açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 sürpriz değil lan diğer regionlara birkaç hafta sonra gelicek yazıyor sdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Şimdi bir şekilde altın harcatmalari Lazım insanlara ki para verip token alsınlar. Boe'ler ve yüksek fiyatlı mountlar artacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar