Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 ya jardeli satıp bu kazmaları mı okutmuşlardı dicem de jardel sonra. capone marcio bir eleman daha 3ü bi arada geldiydi sanki.
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Küçük enişte gaza gelmiş. İsmail Kartal'ın maç sonu ilk açıklamaları şöyle: Galatasaray'a oranla çok daha iyi mücadele ettiklerini ifade eden Kartal, "Biz her zaman şampiyonluğun içerisindeydik, bu yönde bir sıkıntımız yok. Galatasaray karşısında çok iyi mücadele ettik. Maçın başından sonuna kadar rakibimizden çok daha iyiydik. Sezonun ilk yarısında oynadığımız maçta da Galatasaray karşısında daha üstündük. Bugün de yine aynı şekilde, Galatasaray'a verdiği pozisyonlar çok sınırlı. Bir tek önemli olan Yasin'in pozisyonu vardı. Futbolcularıma çok teşekkür ediyorum, taraftarlarımıza da bize inandıkları için çok teşekkür ediyorum. Bize inansınlar, güvensinler. Bundan sonra Allah'tan tek bir isteğim var, futbol şansımız bizim yanımızda olsun. Türkiye'de en iyi futbolu oynayan takım Fenerbahçe'dir, bunun aksini iddia eden art niyetlidir" dedi
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 al capone ver capone, koca götlü kel capone
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 aquila said: ahah marcio kimdi lan. fenere 99da tiklatip sabrimiz tasiyor adam gibi oynayin diye kadikoyu bagirtan reislerin reisi.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 pontipati said: KuddusiMavra said: Rewendor said: Volkan 3 dk yatar şimdi, öne geçtiler ya :) KuddusiMavra said: dijitürküm yok. o yüzden muhtemelen sizden 1-2 dakika sonra öğrendim golü :))) 2-3 post yukarıda para mı verilir dediydin bi de :P yav o sorum baki. neticede tvun üst sağ köşesi şifresiz :D MAÇIN SKORUNU TELEVİZYONUN SAĞ ÜST KÖŞESİNDEN TAKİP EDEN ÇETONUN MESAJI SADASGDBSAD KuddusiMavra said: fenerbahçe galatasarayı çok üstün bir oyunla yendi. bugün bunu konuşalım beyler. boş verin kimin şampiyon olacağını,taçtan golü,yabancı hakemi. galatasaraylılar konuyu değiştirmeye çalışıyorlar. kanmayın. hak ederek, tek kale oynayarak, hemen her zaman ki gibi galatasarayı sindirerek yendi fenerbahçe. ne güzel valla yav. ben arkadaşlarıma güvenirim. edit:neticede boktan spor programlarının 5 tanesine baktım ve aynı şeyi söylüyorlar ponti. şu anda da özeti izliyorum trt'den. resmen biiiiiiiiiiiiiiiiiippppppp.
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Hasan şaş: Bir maçta Fenerbahçe 30 dakika kaleye gelemedi. Kezman bir şut çekti, ben auta gitti dedim. Sonra baktım gol olmuş. Ergün Abi'ye baktım, "Ne oldu dedim?" O da, "Kafama çarpıp gol oldu" dedi" diyerek şanssızlıktan yakındı.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 ulan Hamit hala top oynuyor mu?!?! ve biz bu galatasaray'ın oynadığı ligde hala 15 puan farkıyla lider değil miyiz? harbiden bizim fenerbahçe'de kötü takımmış demek ki ya!
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 kim oynamıyor? hamit oynuyor ya şükrü.
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 biliyosan niye soruyorsun hala top mu oynuyor diye
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 https://vine.co/v/OEwjqZOX9hB bu ne lan top havada sekiyo ASDOJDF
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 https://vine.co/v/OEwjqZOX9hB aha şu işte çok garip sdf
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Harbi lan biri fizik kurallarıyla açıklasın bu işi
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 keko musunuz gerçekten yoksa zoom out u algılamıyo musunuz?
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Demekki zoom out yerine zoom in olaymış o top o kaleden girermiş arkadaş
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Beyaz tv de daha çözemediler pozisyonu , ama hemen hemen büyüde hem fikirler maçın tekrarı söz konusu
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Red said: tam tahmin ettiğimiz gibi yenildik. 10 dakkada 2 pozisyon kazandık. sonra fener biraz şanslı olsa 3 lerdi. umut yerine bruma almaması bitirdi. volkan da yine şovunu yaptı o nası top çıkarma lan ya hepsini geçtim de selçuk maçın başındaki şutunu kaleye doğru depar etıp kurtardı bütün enerjisini bize saklıyo ayı
Öne çıkan mesajlar